Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaaaaajj boooooooooo

Kdaaaaajj boooooooooo

Ah dej, dej………..si prou lušna, da veš………….

oooooooooooo………….te vzamem za besedo………….ko te spet vidim………..se naslonim nate……..in na tvoje gate:)))))))))))))))

Pa itak da sem luštna … tko ku smo vse forumašice tle gor … in forumaškoti so glih tko luštni … Sam da sem jst tut luštno zaobljena na ritnem predelu!!!!! ;)))) :))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Sem že povedal,da ne nosim gat poleti!
Pravzaprav zdaj prav trpim,ko se moram za v službo oblečt jih!
🙁

To pa brez dvoma!In to brezplačno!!!!
:-))))))))))))

Ma ja……..sej sem se hotla popravt…………ne na gate……..pod gate:)))

Sej SP pravi, da njemu je tako všeč:)))

Ufa!!!!!!!!!!!!!!!!!Hot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam,da me hipnotiziraš s tvojimi očkami,sem kar tvoj!
😉

A gledaš dobro? Res dobro? Sigurno??? Začenjam s hipnozo…..

Reci Domina!Tvoj sem!

DOMINA!!!

Pismo si te zdaj predstavljjam:
Tvoji blond lasje,razmršeni,ukazovalen pogled,v črno usnje oblečena….pri joškah imaš ful izrez,da ti čvrsto stojita naprej,bradavice izbočene,kolobarji temne barve….lisice v rokah…uauuuuuuuu…domišljija!
😉

Sej nočem pokvarjat domišljije……….(pa tudi črno usnje imam rada) ampak………..ne vem kako bi se mali počutil v kakšni oviti usnjeni oblekci:)))

Saj sem tudi na to mislil….bi pa žnidar tud za bušija naredil odprtino…pa za muco tudi…;-)

Hi, hi, hi………ni problema………..bom kar takoj mojo sestrco poklicala, da se loti šivat:))))))))))

Ne šivat…bolj izreze delat!
Pa,če sprejema ideje,naj tudi za ritnici pusti odprtini……;-)

Ja, čaki no……….a ima potem sploh kakšen pomen šivat?? Je pa že boljše, da pridem kar naga k tebi………:)))) Pa tako…….z eno rdečo pentljico okrog trebuščka:))))))))))

Hmmmm!saj bi bilo lepo….sam to se je pa že ena druga hvalila…..pa seveda nič od tega!
Pa res,kako pa zdaj zgledaš gola?Moja žena je bila kar simpatična s tisto kroglo tam spodaj….:-))))

Ma kolk si ti zlat, da tako rečeš!!! Meni pa pravi, da me razganja:((((

Počaki!To mu boš vrnila čez 10 let,ko bo imel od pira(al pa tudi ne) lempo ku pirfasel!
Tvoj buši bo po porodu spet raven in še lepši…..njegov pa po tistem nikoli več tak!Ti grdavš ti!Kako te lahko tako žali!!????

Ma sej vem, da se heca……….sej pol me stisne……..(al pa ne)…sam je pa res, da bi včasih lahko rekel, da mam lepega bušija…….

On bo pa vedno šlang…….ker je take konstrukcije……..garantirano…

On šlang!hahaha!Sem videl trlice,ki zdaj svoj salo komaj nosijo po svetu!
In zapomni si nekaj:
Ženska,ko enkrat rodi…postane mnogo,mnogo,mnogo in še enkrat mnogo lepša,kot je bila prej(vizuelno mislim…pa tudi duševno!)!!!!
Med nosečnostjo in po porodu dobite ženske obliko žene,ki nas,ki smo že malce starejši…..fascinira in ,če hočeš…rajca!
Zame mnogo več veljajo ženske,ki so že kdaj rodile(sorry Bugi,zate ne velja…pa jošk pokaži,da se odkupiš,hihihi).Gledam jih z drugačnimi očmi pač.
Eh filozofiram……….

Potem se zmenimo za ponovno srečanje ko rodim…..me zanima, če me boš takrat tudi mene tako hvalil:))))))))))

Tiste,ki jih poznam…in sem jih poznal tudi prej(ko niso še rodile)….izgledajo v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} lepše in bolje!
Pa tudi,če ne bi…mi že to,da so mamice ,daje drugačno (po statusu) višjo podobo!
Cmoka zlato!

Itak … :)))) ;))))

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close