Kdaj bo BTC 10k EUR
ponavljam, ker več kot C-P nisi vreden .. pa še to si dobil, ker svinjaš v temi, ki sem jo jaz odprl ☺ :
OK … si me prepričal, da se tipkam ali z bedakom ali nekom, ki se zajebava ali pa z nekom, ki je oboje ☺
guglej, kdo ponuja svoje za kripte … gnoj brezvezni si
[/quote]
Glej. Jaz nimam nic prti, da se greste svojo igrico. Vse to mi ne predstavlja tezav. Tudi to ne, da si BTC-je izmenjujete za 10 tisoc USD. Vse to je cisto OK. In ce sluzite z “valutnimi nihanji” tudi prav.
Jaz samo sprasujem po pragmaticni vrednosti neke valute. In tu je videti, da BTC neke prave veljave v vseh teh letih se ni pridobil. Kar ne pomeni, da je ne bo. Ampak… trenutno je nima. In tudi v neki bliznji prihodnosti se ni videti, da bi jo imel.
Pomeni zgolj, da danes svoji stari mami, ce ji podaris BTC, kaj dosti vec na vprasanje “Kaj pa naj s tem?” kakor “Guglej babi.” ne mores reci. In to je to.
Glej. Jaz nimam nic prti, da se greste svojo igrico. Vse to mi ne predstavlja tezav. Tudi to ne, da si BTC-je izmenjujete za 10 tisoc USD. Vse to je cisto OK. In ce sluzite z “valutnimi nihanji” tudi prav.
Jaz samo sprasujem po pragmaticni vrednosti neke valute. In tu je videti, da BTC neke prave veljave v vseh teh letih se ni pridobil. Kar ne pomeni, da je ne bo. Ampak… trenutno je nima. In tudi v neki bliznji prihodnosti se ni videti, da bi jo imel.
Pomeni zgolj, da danes svoji stari mami, ce ji podaris BTC, kaj dosti vec na vprasanje “Kaj pa naj s tem?” kakor “Guglej babi.” ne mores reci. In to je to.
[/quote]
ponavljam, ker več kot C-P nisi vreden .. pa še to si dobil, ker svinjaš v temi, ki sem jo jaz odprl ☺ :
OK … si me prepričal, da se tipkam ali z bedakom ali nekom, ki se zajebava ali pa z nekom, ki je oboje ☺
Gremo dalje: ugotovili smo, da neke (velike) stvarne vrednosti BTC nima. Ravno tako menjalne ne. Vrednost BTC-ja torej doloca poraba casa in energije, ki je potrebna za t.i. rudarjenje. Po naravi stvari slednje postaja vedno (energetsko) potratnejse in casovno zahtevnejse, zato kmalu na trgu ostanejo samo se veliki igralci, z ustrezno majhnim stroskom na casovno x energetsko enoto.
Za lazje razumevanje: rudarjenje zlata je kljub centralizirani akumulaciji tozadevno varno, saj tudi ce bi nekdo zbral 51% vsega zlata, ne bi mogel vplivati na njegovo (kemicno) sestavo.
Pri BTC je zelo verjetno, da bodo kitajci prav kmalu imeli v rokah 51% vseh kovancev, kar jim daje moznost spremeniti pravila igre (saj je vrednost BTC pogojena zgolj s casom in energijo, porabljenima za rudarjenje).
Kaj se bo zgodilo, ko bo eden izmed teh velikih igralcev imel v rokah 51% vseh BTC-jev?
[/quote]
Hvala za tvoj cas. Ti si ze outsider. Se ne rabis vec oglasat, saj nimas niti najbolj preprostih odgovorov.
P.S.: Raje dobro spravi tistih nastrganih jurja in pol. Ti znajo se presneto prav prit.
Hvala za tvoj cas. Ti si ze outsider. Se ne rabis vec oglasat, saj nimas niti najbolj preprostih odgovorov.
P.S.: Raje dobro spravi tistih nastrganih jurja in pol. Ti znajo se presneto prav prit.
[/quote]
očitno nisi bral ali pa razumel kar sem tipkal ☺
[/quote]
Povsem razumem, da si v zadregi, saj ne znas ponuditi niti enega odgovora, na povsem preprosta vprasanja. Ti dam se eno moznost:
Katera banka/menjalnica mi omogoca, da placila v katerikoli (drugi) valuti krije direktno iz mojih BTC rezerv?
Podobno kot to danes pocno banke na vsakdanji ravni… Torej… potegnem kartico v ZDA, v Svici, v Sloveniji… in zadaj se bremeni moj “BitCoin racun”.
In ce to (se) ni mogoce: zakaj ne?
Povsem razumem, da si v zadregi, saj ne znas ponuditi niti enega odgovora, na povsem preprosta vprasanja. Ti dam se eno moznost:
Katera banka/menjalnica mi omogoca, da placila v katerikoli (drugi) valuti krije direktno iz mojih BTC rezerv?
Podobno kot to danes pocno banke na vsakdanji ravni… Torej… potegnem kartico v ZDA, v Svici, v Sloveniji… in zadaj se bremeni moj “BitCoin racun”.
In ce to (se) ni mogoce: zakaj ne?
[/quote]
ne podtikaj zadrege … imaš vse v tej temi že natipkano – preberi ☺
kdaj ti bo pa jasno, kakšen bo odgovor ☺ .. Sveti Nikoli bo nikoli ☺
Evo Primoz… Bi se dalo tole temo kako dodat med pripete?
—
Po moje je dobro, da ljudje razumejo, zakaj se pri vsem skupaj gre in da ob vseh visokoletecih in napihnjenih zgodbah vecina “poznavalcev” odpove ze pri najbolj preprostih vprasanjih.
Nekaj indicev je, da se rast BTC povsem prekriva z rastjo stevila poizvedb na Google-u. Iz tega sledi, da je podlaga za rast tecaja skoraj izkljucno propagandne narave.
[attachment=0]2017-11-29_13h29_06.png[/attachment]
no ja … toliko teslo kot si ti pa res nismo … imamo realne dobičke od te igrice ☺
meni je že dolgo jasno, da drugega kot, da pod.jebavaš nisi zmožen
[/quote]
Meni je pa že dolgo jasno, da nisi sposoben napisati enega smiselnega in utemljenega stavka na kripto temo. Pa na kakšno drugo najbrž tudi ne… 😉
pa, saj ni da človek verjema kakšen gnoj zagaman nesposoben si ☺
Primož že 3/4 leta ni karkoli na MONu ☺
[/quote]
Pa dobro. Tu na desni v pasici ga je videti. Sem mislil, da je tole njegov peskovnik. :-)))
—
A Primoz da ne dela vec s srcem?!? Zanimivo. To marsikaj pojasni. 🙂