Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kdaj bo BTC 10k EUR

Kdaj bo BTC 10k EUR

ni, da verjemaš … ti “bedaki” imajo denar, da se lahko igrajo s kriptami ☺

ni, da verjemaš … ti “bedaki” imajo denar, da se lahko igrajo s kriptami ☺
[/quote]

Kaj tehtnega, razen tega kako kupiti srečko, še nisi napisal.
To je to. 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Kaj tehtnega, razen tega kako kupiti srečko, še nisi napisal.
To je to. 😉
[/quote]
ali ne razumeš ali pa ne bereš kaj vse smo natipkali v tej temi.
itak pa – če obvladaš samo iz hrane delati drek in smetiti na MONu … mi je jasno da niti bereš ne ☺

jutri grem nazaj notri … bom pogledal dnevni min / max in za 12 ur šel na 3/4 razlike … če sem podcenil nadaljujem s tem ritmom naslednjih 12 ur ☺
[/quote]

Sistem prodam po 8000, kupim nazaj po 9500?

Sistem prodam po 8000, kupim nazaj po 9500?
[/quote]
sem šel čisto ven, ker ni bilo nobenih zagotovil o likvidnosti menjalnic ob prebitju 10k$ / BTC. Denar je na TRR
ne bodi tako puhel ☺
prodaj po 1.000 in kupi po 15.000 ☺

Grob pogled na krivuljo pravi, da bo do konca marca 20.000. Nekje do sredi januarja napovedujem 15.000.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

BTC welcome to 11K,
istočasno čestitam vsem, ki imajo jajca kupovati pri teh vrednostih, ko mene najbolj na svetu mika prodati 🙂

Prezgodaj se. Do 20 k bo gotovo se prilezel. Sploh ob vsem danasnjem pompu. Napovedujem podvojitev vrednosti v 4 mesecih.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Mlajši od 72 let in nekadilci, ga bodo gotovo videli na 50K.

Ce bo 50 K, bo to tam nekje oktobra 2018. Tako dalec si ta trenutek ne bi upal napovedovati, bi pa znalo iti tudi dlje.

ni panike … kupoval bom z delom že na varnem profita ☺
lahko izgubim samo nekaj, kar preje nisem imel

ni panike … kupoval bom z delom že na varnem profita ☺
lahko izgubim samo nekaj, kar preje nisem imel
[/quote]

Pri meni je težava v tem, da se mi je realiziran profit na TRRju pomešal z denarjem, ki sem ga imel od gor že prej in se mi zdaj obojega zdi enako škoda in jih s težavo sploh ločim med seboj.
Kako se ti spopadaš s tem problemom?

v kripto svetu je cca 5 milijonov članov.
računalnikov je že sedaj več kot 3 milijarde, ljudi pa 7 milijard
pool je še ogromen … gre samo za to kako zna kdo brzdati pogoltnost ☺

Pri meni je težava v tem, da se mi je realiziran profit na TRRju pomešal z denarjem, ki sem ga imel od gor že prej in se mi zdaj obojega zdi enako škoda in jih s težavo sploh ločim med seboj.
Kako se ti spopadaš s tem problemom?
[/quote]

simpl – v excelu si ob vsakem vhodu naredim preglednico po vrstah kript, izvoru “denarja”, datumu in ceni nakupa. – tudi tokrat sem nekaj BTC pustil v kripto svetu …
Tako vedno vem koliko na TRR je iz kripto sveta

v kripto svetu je cca 5 milijonov članov.
računalnikov je že sedaj več kot 3 milijarde, ljudi pa 7 milijard
pool je še ogromen … gre samo za to kako zna kdo brzdati pogoltnost ☺
[/quote]

Za kaj takega (brzdanje pogoltnosti) je ze prepozno. Distribucija je ze naredila svoje. Kot ponavadi je 99% sredstev v rokah 1% udelezencev.

danes ima tudi ETH lepe pospeške, pa ostali tudi, BTC pa že proti 12k$, lepo 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ali ne razumeš ali pa ne bereš kaj vse smo natipkali v tej temi.
itak pa – če obvladaš samo iz hrane delati drek in smetiti na MONu … mi je jasno da niti bereš ne ☺
[/quote]

smešno mi je, ko se frizerke in frizerke igrajo centralne bankirje in makroekonomiste… ;))

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

smešno mi je, ko se frizerke in frizerke igrajo centralne bankirje in makroekonomiste… ;))
[/quote]

Zakaj ne, če jih to veseli in za to uporabljajo lasten denar.

Za kaj takega (brzdanje pogoltnosti) je ze prepozno. Distribucija je ze naredila svoje. Kot ponavadi je 99% sredstev v rokah 1% udelezencev.
[/quote]

Ker jaz za razliko od ostalih vsaj kolikor toliko utemeljim svoje trditve, se konkretne stevilke. Takole nekako naj bi zgledala distribucija premozenja v sistemu:

[attachment=0]BTCDISTRO.PNG[/attachment]

Ker jaz za razliko od ostalih vsaj kolikor toliko utemeljim svoje trditve, se konkretne stevilke. Takole nekako naj bi zgledala distribucija premozenja v sistemu:

BTCDISTRO.PNG
[/quote]
Ti lredvsem ne bereš kar tipkamo.
Leplenje linkov ni utemeljevanje.

Zelo natancno berem vase odgovore. In ne spomnim se, da bi jaz prilepil kak link. Si me s kom zamesal? Ali gre spet za tvojo povrsnost v pisanju odgovorov?

Mimogrede: zdaj ko vemo, da naj bi tecaj BitCoin-a temeljil na produktu energije in casa porabljenih za rudarjenje… koliko pa je tako povprecno mogoce narudariti v enem mesecu?

Poglej tole:

https://www.google.si/search?q=btc+mining+farm&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj_nIqvvuTXAhWHblAKHSPeA5AQsAQILg&biw=1024&bih=498

Dvomim, da ima veliko tu sodelujocih ravno farme doma. Zato me zanima tako, z vidika navadnega smrtnika. Ne gre mi namrec v lajsto… Ce je za en BitCoin potrebno prbl 300 kWh in priblizno 435 let ob uporabi najzmogljivejsega PC-ja na trgu… Potem nekako ocenjujem, da povprecen smrtnik, ce se pridruzi gruci, ki rudari za enim blokom, lahko z nekaj srece v povprecju zasluzi okoli 2 evra na mesec. Tako vsaj pravijo uradni podatki…

Več ti bo lahko odgovorila gospa Mona, nekaj info lahko dobiš tule:

http://www.logosritem.com/si/

Jaz se z rudarjenjem ne ukvarjam, čeprav je to gotovo bolj pametno kot samo trgovanje. Kolikor vem osebno v SLO rudarijo admini večjih državnih sistemov, seveda na račun tuje strojne opreme in zastonj elektrike.

New Report

Close