Kdaj bo BTC 10k EUR
Tehnologijo že ne, to bodo prevzele. Oziroma jo že. Oziroma bodo nastale nove banke, ki bodo bazirale na blockchainih in bodo glavni hit, če se stare ne bodo preusmerile.
Sicer pa niso samo banke – prihodnost kriptovalut je v t. i. service coinih. Recimo, za elektriko, nepremičnine, skratka, za vsako tržišče posebej. To se že dogaja in ti coini rastejo kot nori. Zdaj je celo Apple napovedal svojega.
Stellar Lumen in Einsteineum – tema napovedujejo lep skok v decembru zaradi pogodb z IBM in Applom, samo je treba hitro vložit, ker raste. Pa itak Cardano. V parih dneh je šel gor 400 %. Pa Iota.
[/quote]
no, sem nabavila in danes zgleda lepo 🙂
edin iote na bittrexu nisem našla …
no, sem nabavila in danes zgleda lepo 🙂
edin iote na bittrexu nisem našla …
[/quote]
Super. 🙂 IOTO imajo samo na Bitfinexu. Se ti splača. Kupila pred parimi dnevi za 1,2 dolarja, danes je 3. Coin prihodnosti, po prometu je že prehitel ethereum in lovi samo še Bitcoin. Pa so praktično še v povojih. Zdaj si ga še lahko privoščiš. Ne moreš verjet, kakšen promet je s temi coini in kako rastejo. Koga še zanima Bitcoin. 🙂 Ali pa ripple, ki je čisti pogreb. Na Youtubu imaš kup posnetkov, kjer svetujejo, kaj se splača kupit, ker bo raslo. In nekateri res vse zadenejo. V letu 2018 bo trg ponorel. Ljudje bodo obsedeno kupovali coine. Če si zraven dovolj zgodaj – bonanza. Jaz sploh ne štejem več, koliko jih imam. In vse raste.
No, en dan plusa ne pove nič, ker je lahko naslednji dan toliko minusa, sploh pred in po kakšnimi najavami. Ampak MonaCoin naj bi bila kvalitetna zadeva. In IOTA je že skoraj 3,5.
Drugače imajo nekatere valute 2000 % plusa na dan. Ampak nisem še pogruntala, kako to ujet. 🙂
[/quote]
Če boš pogruntala, bi te prosil, da to objaviš tudi tule. Bomo še mi s skupnimi finančnimi močmi porinili zadevo po klancu navzgor.
Istočasno na tem mestu v skladu z naslovom teme čestitam XBTju za pogumen preboj Evropske bariere 10K€. Čestitam tudi vsem entuziastom, ki so z lastnimi nakupi nad 10K nesebično povišali vrednost tudi mojega portfelja 🙂
V upanju, da se bo trend nadaljeval, predlagam dodatne nakupe Bitcoina 🙂
Če boš pogruntala, bi te prosil, da to objaviš tudi tule. Bomo še mi s skupnimi finančnimi močmi porinili zadevo po klancu navzgor.
Istočasno na tem mestu v skladu z naslovom teme čestitam XBTju za pogumen preboj Evropske bariere 10K€. Čestitam tudi vsem entuziastom, ki so z lastnimi nakupi nad 10K nesebično povišali vrednost tudi mojega portfelja 🙂
V upanju, da se bo trend nadaljeval, predlagam dodatne nakupe Bitcoina 🙂
[/quote]
IOTA 4,4. 4,5, ko tole pišem. Nič ni narobe, če kupiš bitcoine, na vhuncu prodaš in ko pade, kupiš več. Tudi če vstopiš pri 10.000 evrih. Edino pravilo je, da prodaš dražje, kot si kupil. Samo vem, da večina ne kupuje zaradi tega, ampak ker je taka fama in ker vsi govorijo o tem. Če krešne, se bodo ravno ti opekli.
Super. 🙂 IOTO imajo samo na Bitfinexu. Se ti splača. Kupila pred parimi dnevi za 1,2 dolarja, danes je 3. Coin prihodnosti, po prometu je že prehitel ethereum in lovi samo še Bitcoin. Pa so praktično še v povojih. Zdaj si ga še lahko privoščiš. Ne moreš verjet, kakšen promet je s temi coini in kako rastejo. Koga še zanima Bitcoin. 🙂 Ali pa ripple, ki je čisti pogreb. Na Youtubu imaš kup posnetkov, kjer svetujejo, kaj se splača kupit, ker bo raslo. In nekateri res vse zadenejo. V letu 2018 bo trg ponorel. Ljudje bodo obsedeno kupovali coine. Če si zraven dovolj zgodaj – bonanza. Jaz sploh ne štejem več, koliko jih imam. In vse raste.
[/quote]
res me moti to odpiranje/prijavljanje v platforme, ki jim ni konca, čakam da bo možno vse na enem mestu, do takrat pa očitno odprem še Bitfinex 🙂
ja xrp je res ena mora, nikamor ne gre, s tem da je zadaj baje samo ena oseba, kar je že samoposebi riziko
pa ja, monacoin je zelo lepo pogledat, +116% morda si omislim še tega 🙂
drugač sem jaz BTC kupovala na zelo različnih pozicijah, nazadnje pri 9.926$, kjer imam tudi že 25% donos, upam na rast, danes mu lepo kaže 🙂 vsem ostalim večjim pa zaenkrat žal ne tako zelo ..
ne vem a sem kje omenila da mi rudarimo MUE, se ga da rudarit z grafiko ali procesorjem je tudi zanimiv, ker je več valut v enem.
https://coinmarketcap.com/currencies/monetaryunit/
če koga zanima rudarjenje brez posebnega znanja in vložka, sta recimo nicehash in minergate fina … za info.
toliko, če ima kdo še kaj za delit, pa prosim … je fino prit takole do kakšnih zanimivih info 🙂
res me moti to odpiranje/prijavljanje v platforme, ki jim ni konca, čakam da bo možno vse na enem mestu, do takrat pa očitno odprem še Bitfinex 🙂
ja xrp je res ena mora, nikamor ne gre, s tem da je zadaj baje samo ena oseba, kar je že samoposebi riziko
pa ja, monacoin je zelo lepo pogledat, +116% morda si omislim še tega 🙂
drugač sem jaz BTC kupovala na zelo različnih pozicijah, nazadnje pri 9.926$, kjer imam tudi že 25% donos, upam na rast, danes mu lepo kaže 🙂 vsem ostalim večjim pa zaenkrat žal ne tako zelo ..
ne vem a sem kje omenila da mi rudarimo MUE, se ga da rudarit z grafiko ali procesorjem je tudi zanimiv, ker je več valut v enem.
https://coinmarketcap.com/currencies/monetaryunit/
če koga zanima rudarjenje brez posebnega znanja in vložka, sta recimo nicehash in minergate fina … za info.
toliko, če ima kdo še kaj za delit, pa prosim … je fino prit takole do kakšnih zanimivih info 🙂
[/quote]
Kot zanimivost, Stellar Lumen je ekipa, ki se je odcepila od Rippla. Ripple tone. Jaz sem še pravi čas pretvorila v bitcoin. Tudi z ethereum zelo slabo kaže, če imaš še kaj v njem. Ne pozabi na Cardano, blockhain 3. generacije, ampak to je dolgoročna naložba, zdaj so pa še poceni.
Seveda ne bo šlo vedno tako gor, kot gre zdaj, zato je fino stvari držat vsaj nekaj časa. Vsak dan gre gor kaj drugega.
Kot zanimivost, Stellar Lumen je ekipa, ki se je odcepila od Rippla. Ripple tone. Jaz sem še pravi čas pretvorila v bitcoin. Tudi z ethereum zelo slabo kaže, če imaš še kaj v njem. Ne pozabi na Cardano, blockhain 3. generacije, ampak to je dolgoročna naložba, zdaj so pa še poceni.
Seveda ne bo šlo vedno tako gor, kot gre zdaj, zato je fino stvari držat vsaj nekaj časa. Vsak dan gre gor kaj drugega.
[/quote]
ja, velik je teh odcepitvenih trendov in tehnologija napreduje, nove generacije so boljše, ravno zato pa se mi zdi BTC na dolgi rok neperspektiven, razen če se zadaj dogaja kaj, česar ne vemo … no, to se v vsakem primeru, ampak kaj drastičnega mislim … v pozitivno ali negativno smer.
ja, velik je teh odcepitvenih trendov in tehnologija napreduje, nove generacije so boljše, ravno zato pa se mi zdi BTC na dolgi rok neperspektiven, razen če se zadaj dogaja kaj, česar ne vemo … no, to se v vsakem primeru, ampak kaj drastičnega mislim … v pozitivno ali negativno smer.
[/quote]
Ja, bictoinu pravijo kripto zlato. Vreden je toliko časa, dokler bodo ljudje vlagali vanj. Uporabne vrednosti pa nima, ga druge valute prehitevajo po levi in desni. Pa še kar raste. 🙂 Če iščeš še kakšno poslovno priložnost, svoj coin uvaja tudi Apple. 13. decembra mislim, da se začne ICO. Applecoin, na katerem bo temeljila vsa apple tehnologija. Tudi če nisi apple ljubitelj, je tole lepa priložnost za zaslužek.
no, to je to 🙂
apple, ja uvajajo in sigurno jim bo ratalo, še vse jim je, znajo prodat, tudi če nima neke posebne vrednosti 🙂
hej, emc2 in xlm, si vidla 🙂
drugač sem jaz nabavila nekaj delnic amd, so tudi podpisali z applom pogodbo, propad sistema 🙂 je šlo vse v poden. delnice apple gor, amd dol, še dobro da sem imela tudi applove, sem vsaj izgubo pokrila 🙂
U,f z delnicami se pa HB nisem nikoli ukvarjala. EMC2 zna tudi pasti, ker gre pa psihiranje trga z neko hudo novico. Cena XLM bo jutri verjetno še narasla v pričakovanju velike objave, potem bo pa verjetno tudi padla. Trg ful niha. Ampak načeloma se ve, kateri projekti so dobri in bodo dolgoročno rasli. Še POWR je en tak.
Klikneš valuto in markets. Načeloma moraš kupovat na večih borzah, ker ni na nobenih vseh valut.
Kupuješ z BTC-ji ali katero drugo valuto. Najbolje prek Biststampa. Ampak previdno z ethereumom, ker pošiljanje trenutno ne deluje ali pa je počasno.
[/quote]
eth dela samo preko smart contractov, tko da to odpade, ga ne podpira ne bittrex, ne bitfinex, ostane le BTC
U,f z delnicami se pa HB nisem nikoli ukvarjala. EMC2 zna tudi pasti, ker gre pa psihiranje trga z neko hudo novico. Cena XLM bo jutri verjetno še narasla v pričakovanju velike objave, potem bo pa verjetno tudi padla. Trg ful niha. Ampak načeloma se ve, kateri projekti so dobri in bodo dolgoročno rasli. Še POWR je en tak.
[/quote]
ok, potem držiš valuto, ali jo prodaš in kupiš drugo?
a BTC POWR?