Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kdaj bo BTC 10k EUR

Kdaj bo BTC 10k EUR

Še ena dobra priložnost je DTR – kriptovaluta ustanovitelja Bitstampa. Trenutno po 3 cente, kar je smešna cena. Po uspešnem ICO-ju je od danes na borzi livecoin.

Kar sem prodala, sem se zaklala, zato bom držala vse. 🙂 Vsaka ima svoj trenutek. Ne, ne BTC, Power Ledger. Trenutno podcenjen.
[/quote]

ja sej to sem mislila POWR Ledger, res je v podnu, enako OMISE, mogoče zamenjam riple za tele
kje se dobi pa DTR? upam da mi ne bo treba spet kaj novega odpirat 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Itak da. 🙂 Ripplov ne drži, niso dobre napovedi. Jaz sem jih že zdavnaj prodala.

BTC se zopet približuje 10K €. 🙂

Datum objave 7.12.2017…. me zanima kako te je bolela glava po 14ih dneh ko je šel Ripple u luft 🙂

Datum objave 7.12.2017…. me zanima kako te je bolela glava po 14ih dneh ko je šel Ripple u luft 🙂
[/quote]

:)) Ne preveč, ker sem ujela skoraj večino vala. Prva priznam, kadar se zmotim. Ripple je zdaj moja dolgoročna naložba. In ko sem takrat ripple prodala, sem denar odlično naložila in ga v času, ko je cena rippla mirovala, početverila. Kriptosvet se prehitro premika, da bi imel denar vezan, ko vse bezlja. Takrat sem opravila najboljše naložbe, tudi v ICO-je. Mi ni niti za pikico žal.

Podobno. Pri 0.6 zem ga zajahal in odskoril pri 2.4 nato pa “vedril” na ETH kiniti ni tako zelo padal.
Ko je telebnil pod 820 sem vseskupaj prodal in spet vložil ko je bil XRP 0.7… tolk da sem bil ziher v rast. Tako da tale decemberski FOMO in januarski FUD mi je prinesel kar lep profit 🙂

Kdo sta FOMO in FUD?

Fear of missing out in Fear uncertainty and doubt. Ob prvem kupimo vse, kar nam pade pod roke, da ne bi kaj zamudili, ob drugem panično prodajamo. Glavna generatorja trgovanja kript.

Fear of missing out in Fear uncertainty and doubt. Ob prvem kupimo vse, kar nam pade pod roke, da ne bi kaj zamudili, ob drugem panično prodajamo. Glavna generatorja trgovanja kript.
[/quote]

Uh, saj ta dva pa poznam 😉

Bolj ko jih spoznaš – bolje zaslužiš ker lahko FOMO in FUD izkoristiš sebi v prid 🙂

Dokler skrivaj, da sploh ne opaziš, med seboj zamenjata imeni 😉

New Report

Close