Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kdaj bo BTC 10k EUR

Kdaj bo BTC 10k EUR

Na spodnji povezavi se lahko kakšna reče v živo na kripto temo:

https://client00.chat.mibbit.com/?channel=%23CryptoSlovenia&server=rizon.mibbit.org

client00.chat.mibbit.com/?channel=%23CryptoSlovenia&server=rizon.mibbit.org

a si kaj drugega napisal kot trdim ☺
in, ker kripto svet (še??) ni borza – ga pač ne moremo imenovati borza ☺ Pa še trguje se ne (da bi dva ali več dražila za isto kripto) ampak se kripto menja za številko (ki ni realni $, € )
v menjalnicah (tipa Bitstamp) pa tudi ne menjaš valut, ampak eno valuto za vaučer (vstop v kripto svet) in daješ nakazilo za izplačilo številke na tvoj TRR v valuti.
[/quote]

In? A je z ostalimi valutami kaj drugače? Vrednosti posvetnih valut že lep čas niso zavarovane v zlatu ali srebru… Država kao jamči, ampak, ko gre vse k hudiču in je visoka inflacija… tako kot je bilo še ne dolgo nazaj v Srbiji? Vse skupaj je neko mešetarjenje z nekimi imaginarnimi vrednostmi…

Vprašanje ur ali dnevov kdaj bo BTC prebil 10k USD. Sledila bo manjša korekcija potem pa počasi spet gor. Tako, da do konca leta 12k + USD ne bo presenečenje. Potem pa sledi večja korekcija…

Saj nisi ti tisti, ki je napisal pri ceni 5000 USD, da je to to? 🙂

Saj nisi ti tisti, ki je napisal pri ceni 5000 USD, da je to to? 🙂
[/quote]

Ne

Bitkojn je igra Gnilo jajce. Komur bodo zadnjemu ostali v roki (walletu) bo gnilo jajce.

“The only way Bitcoin has value is if the next guy is willing to pay you more for it – the greater fool. With no intrinsic value to bitcoin, it’s hard to see this as anything other than a giant speculative bubble.”

;)))

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

:)))))))))))

Se spomnim te igre… luštno smo se imeli kot otroci.

prov bedni. Se štulite v kripto teme, pametujete in delate budale iz sebe. Če bi vam pa kdo ponudil en kripto kovanc, bi ga pa z veseljem pobasal, ker za svojega pač nimate 😄

Bom počakal, da bodo zastonj. Vseeno hvala. ;))

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Že možno
Sem pa danes po 45 dneh postrgal realnih 1.500 eur profita in vložek na moj TRR.

Že možno
Sem pa danes po 45 dneh postrgal realnih 1.500 eur profita in vložek na moj TRR.
[/quote]

Ja, povej še FURS-u… 😉

Ja, povej še FURS-u… 😉
[/quote]
Ni da verjemaš FURS je javno povedal da ga to ne zanima 😊
Ti pa se umakni iz tem kjer pojma nimaš za kaj greš. Si nadležen in smetiš

Ni da verjemaš FURS je javno povedal da ga to ne zanima 😊
Ti pa se umakni iz tem kjer pojma nimaš za kaj greš. Si nadležen in smetiš
[/quote]

Imaš prav, gnilo jajce ni moja igra. Igrajte se sami še naprej… 😉

Ponujaš? 🙂

[/quote]

Sreča je na strani pogumnih, tudi pri gnilem jajcu. 😉

Ja, povej še FURS-u… 😉
[/quote]

Vsakič ko kaj blekneš, se osmešiš. Ker pokažeš, da dejansko nimaš pojma.

[/quote]

“There’s an old saying that, when the last naysayer changes their mind and gives in to an investment craze, that’s when a bubble bursts.”

Prosim, sporoči, ko boš prepričan v Bitcoin, da prodam. 🙂

PRAVKAR NA CNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BITCOIN V 15 MIN IZGUBIL 95% VREDNOSTI!

Že možno
[/quote]

Hehe.. glede na tvoje širokoustenje bi si misli, da je vsaj kaka ničla več pri dobičku. :))))))))))))))))

Ahahahahaha! Dobra!

Vaš link

Je treba mal trenirat reflekse…. 😉

Reflekse? Ti resno misliš, da kdo na MON-u prvič sliši, kaj se dogaja z bitcoinom? :))) Real time, baby, real-time, ves čas. 9842,43. Odštevamo do 10.000.

Hehe.. glede na tvoje širokoustenje bi si misli, da je vsaj kaka ničla več pri dobičku. :))))))))))))))))
[/quote]
despacito
velko polejko ☺
in kaj meniš zakaj, bi na MONu tipkal prave cifre ☺ po moje je 1.500 cifra, ki vzbudi foušijo in jo MON pleb še razume ☺

CNN ima običajno vsaj 6 ur zamika med nastankom dogodka in objavo takšne novice ☺
tukaj pa je real-time vrednost ☺
https://www.bitstamp.net/

New Report

Close