Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kdaj bo BTC 10k EUR

Kdaj bo BTC 10k EUR

se mi zdi, da nisi zadosti stara, da bi velela za SVN Hamurabija in njegove Lipe ☺
lahko pa guglaš … zanimiv tip. Doma je imel goro Yugo kovancev za podlago valute Lipe. Osnova je bila teža kovine ☺
[/quote]
ja hvala no za kompliment o letih 🙂 čeprav eno lipo imam še doma, Prešern je na njej 🙂 po moje vzorčni model.

zgornje info si pa kar mal poguglaj, zanimive reči so ..

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ja hvala no za kompliment o letih 🙂 čeprav eno lipo imam še doma, Prešern je na njej 🙂 po moje vzorčni model.

zgornje info si pa kar mal poguglaj, zanimive reči so ..
[/quote]

Saj ne vem, ali ženska ali moški, ampak si poslušala moj nasvet o ADA? Potem imaš danes že skoraj 100 % več. 🙂

Saj ne vem, ali ženska ali moški, ampak si poslušala moj nasvet o ADA? Potem imaš danes že skoraj 100 % več. 🙂
[/quote]

ja cardano, ne, imam drugje dobro naloženo.
moram še preverit če ga lahko rudarimo.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

ja cardano, ne, imam drugje dobro naloženo.
moram še preverit če ga lahko rudarimo.
[/quote]

Nekaj se dogaja s to kriptovaluto, ker je šla v dveh dneh gor 100 % in še raste. Imaš še ti kakšen nasvet zame? Zanimiv je tudi projekt Golem – GNT.

Ko sem bil na dopustu, mi je mnozica starih znancev ponujala OneCoin. Ces da to je res neka hudo dobra zadeva. Vsi neki milijonarji. Ma me nekako ni pritegnilo. Pozna kdo?

Izogibaj se teh znancev.

OneCoin is a Ponzi scheme [1][2] promoted as a cryptocoin with a private blockchain. It is promoted by offshore companies OneCoin Ltd (Dubai) and OneLife Network Ltd (Belize), both led by Bulgarian Ruja Ignatova.[3] OneCoin has been described as a Ponzi scheme, both because of how it has been set up and because of many of the people who are central to OneCoin having previously been involved in other such schemes.[4][5]

Ah, zakaj. Saj so cisto normalni ljudje. Eni pozenejo premozenje po zilah, drugi na ruleti, tretji za kur(b)e,… jaz se drzim principa, ki mi ga je vcepil moj pradeda vrac, ki je pravil: „Nema leba bez motike, sine moj. Ni zanata bez alata.“

Kdaj bo BTC 10k EUR in
kdaj bo 10k USD

Bi ugibali, tko za štos? Kdo bo najbližje?

10.000 usd je že bil

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

No, jst se držim reka, ki ga izumil moj oče, in sicer na takšna vprašanja kot je to: Kdaj bo BTC 10k, ali pa kdaj bom zadela na lotu?, odgovori: Ko bo špeh na brezi rastu. 🙂

10.000 usd je že bil

Primož
[/quote]

Recimo na Kraknu ali Bitstampu, pustimo severno Korejo ob strani 🙂

No, ajde , da slišim iz prve roke. S ČIM garantirate za vašo valuto, glede na oglas na rtv portalu?

Nekaj se dogaja s to kriptovaluto, ker je šla v dveh dneh gor 100 % in še raste. Imaš še ti kakšen nasvet zame? Zanimiv je tudi projekt Golem – GNT.
[/quote]
v bistvu zadnje dni vse raste, nasvet … niti ne, mogoče edino DASH, vse kar je vezano na to valuto bi znalo bit zanimivo, zadaj so korejci in kitajci, pa v afriko vlagajo, bo treba bit pozorn, še mal naštudirat za kaj res gre.

No, jst se držim reka, ki ga izumil moj oče, in sicer na takšna vprašanja kot je to: Kdaj bo BTC 10k, ali pa kdaj bom zadela na lotu?, odgovori: Ko bo špeh na brezi rastu. 🙂
[/quote]

Ampak nekateri so pa ta špeh vzeli.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ampak nekateri so pa ta špeh vzeli.

Primož
[/quote]

Nisi dojel napisanega.

Torej, s čim garanitirate ? Z vložki samimi ne morete, ker boste sami sebe zajedli. Torej s čim, kje imate podlago in kakšna je, da si upate podati garancijo, čeprav samo 80%.

Nisi dojel napisanega.

Torej, s čim garanitirate ? Z vložki samimi ne morete, ker boste sami sebe zajedli. Torej s čim, kje imate podlago in kakšna je, da si upate podati garancijo, čeprav samo 80%.
[/quote]

Kdo pa si ti, da bo tebi kdo garantiral? :)) Kaj me briga, kaj ti s svojim denarjem delaš. To je tema za tiste, ki v kriptivalute verjamemo. Tebi ni treba in te nihče ne sili.

[/quote]

Jaz pravim čez 14 dni, torej 12. decembra. 🙂 10.000 evrov.

Jaz pravim čez 14 dni, torej 12. decembra. 🙂 10.000 evrov.
Nevenič: čez 6 dni, torej 4. decembra 🙂 10.000 €

[/quote]

Brezovega speha sicer ne poznam. Je pa brezov sampon super. Pa speh ihanskega brancina z jajci tudi. Kar se pa bitkojnov in vlaganj tice pa… obstaja toliko bolj zabavnih nacinov, kako priti do par deset ali par sto evrskih tisocakov, da se mi zdi skoda cas zabijat za taksne mahinacije.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Brezovega speha sicer ne poznam. Je pa brezov sampon super. Pa speh ihanskega brancina z jajci tudi. Kar se pa bitkojnov in vlaganj tice pa… obstaja toliko bolj zabavnih nacinov, kako priti do par deset ali par sto evrskih tisocakov, da se mi zdi skoda cas zabijat za taksne mahinacije.
[/quote]

No, je le prispodoba o tem kako bi eni na lahko pobirali sadove tam kjer jih pravzaprav ni.
K ihanskim bracninom z jajci paše bela kava in bel kruh. Kako malo je treba, da je človek zadovoljen…. mmmmm 🙂

To, da odgovora od ”vsemogočenga” ni je tudi sam po sebi odgovor. 😉
Kako je pa kaj s spancem vlagateljev, se fajn sekirajo, tresejo za svoje vložke…. ?

Kdo pa si ti, da bo tebi kdo garantiral? :)) Kaj me briga, kaj ti s svojim denarjem delaš. To je tema za tiste, ki v kriptivalute verjamemo. Tebi ni treba in te nihče ne sili.
[/quote]

On sam garantira, Primož, preberi njegov propagandni letak na rtv portalu!

On sam garantira, Primož, preberi njegov propagandni letak na rtv portalu!
[/quote]

Aja, za svoj projekt? Ne, jaz mu ne zaupam. Me je minilo, da moraš dati kopijo potnega lista, pa zraven je nekdo, ki je bil ovaden zaradi nekih mahinacij? Sklepam, da je pravi, če Primož ni demantiral. Še dobro, da jim nisem pošiljala svojih osebnih podatkov.

A pa je kdo ze pojedel kakega ihanskega brancina, beli filon in poplaknil z belo kavo od vseh teh silnih milijonarjev? Mislim takole, za nas laike… koliko pa je v resnici vreden ta kovanec? Se dobi refosko zanj? Pa barkafe? Pa Argeta pasteta? Liter alpskiga?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Aja, za svoj projekt? Ne, jaz mu ne zaupam. Me je minilo, da moraš dati kopijo potnega lista, pa zraven je nekdo, ki je bil ovaden zaradi nekih mahinacij? Sklepam, da je pravi, če Primož ni demantiral. Še dobro, da jim nisem pošiljala svojih osebnih podatkov.
[/quote]

Si slišala za KYC?

Si slišala za KYC?
[/quote]

Haha, reci, da se hecaš. S tem opletaš pri ICO-ju?

New Report

Close