Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Kdaj bo BTC 10k EUR

Kdaj bo BTC 10k EUR

Haha, reci, da se hecaš. S tem opletaš pri ICO-ju?
[/quote]

Se ti zdi da so vsi ICO enaka zgodba?

Nic?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Aja, za svoj projekt? Ne, jaz mu ne zaupam. Me je minilo, da moraš dati kopijo potnega lista, pa zraven je nekdo, ki je bil ovaden zaradi nekih mahinacij? Sklepam, da je pravi, če Primož ni demantiral. Še dobro, da jim nisem pošiljala svojih osebnih podatkov.
[/quote]
Primož je kul. Sem pa včeraj brala na nekem drugem forumu kaj je njihov CEO Adel pisal in me je minilo do vsega …

A pa je kdo ze pojedel kakega ihanskega brancina, beli filon in poplaknil z belo kavo od vseh teh silnih milijonarjev? Mislim takole, za nas laike… koliko pa je v resnici vreden ta kovanec? Se dobi refosko zanj? Pa barkafe? Pa Argeta pasteta? Liter alpskiga?
[/quote]

Nič od tega. Še vedno moraš menjat v preživete ničvredne € in $. Tudi največji kojnski verniki dobičke pretvorijo v €, čeprav goreče verjamejo v kojne. Zakaj le? 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Se ti zdi da so vsi ICO enaka zgodba?
[/quote]

Ja, za nas na drugi strani so. Kaj koga briga, kdo sem in kaj sem. Preverijo me, ko kupim in prodam kriptovalute, ne rabim preverjanja še s strani nekoga, ki od mene želi, da vložim. Halo! Kaj jaz vem, s kakšnimi nameni se bodo ti podatki obdelovali.

Nič od tega. Še vedno moraš menjat v preživete ničvredne € in $. Tudi največji kojnski verniki dobičke pretvorijo v €, čeprav goreče verjamejo v kojne. Zakaj le? 😉
[/quote]

Vprašanje časa, dragi Miles.

[/quote]

Ampak ta trenutek je vreden bolj ali manj okoli nic, kljub nominalni vrednosti nekaj tisoc evrov, ce prav razumem?

Lahko imas 1.000 bitkojnov, ampak si z njimi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemciji, na Hrvaskem, v Spaniji, Grciji,… ne mores nic pomagati in niti flase vode ne dobis zanje, da bi se odzejal?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

[/quote]

Se strinjam. Vprašanje časa. Tik-tak, tik-tak… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Nisi dojel napisanega.

Torej, s čim garanitirate ? Z vložki samimi ne morete, ker boste sami sebe zajedli. Torej s čim, kje imate podlago in kakšna je, da si upate podati garancijo, čeprav samo 80%.
[/quote]

Aha, nisem razume, da je vprašanje za atrix, mi imamo že dovolj investicijskega denarja, za dve leti delovanja, da izvedemo vse kar smo si zadali. ICO je še dodatno in po eni ceni. Ker smo tako sigurni kar delamo, si upamo za 5 let dati to garancijo, da sami povrnemo 80% vložka.
Mi imamo načrt, kako bo kovanec konec leta 2018 najmanj 8€, tak je načrt. To je bistvo in forus našega dela, za vse, ki pa gredo v ICO pa jim obljubljamo najmanj 80% v 5 letih, če niste zadovoljni in ne naredimo obljublejnega. Če pa bo 3$ pa lahko že takrat prodate in zaslužite 1$ na kupljenem ICO-tu.

Ampak na borzi pa ne more pasti pod 1.6$

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ampak ta trenutek je vreden bolj ali manj okoli nic, kljub nominalni vrednosti nekaj tisoc evrov, ce prav razumem?

Lahko imas 1.000 bitkojnov, ampak si z njimi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemciji, na Hrvaskem, v Spaniji, Grciji,… ne mores nic pomagati in niti flase vode ne dobis zanje, da bi se odzejal?
[/quote]

To pa ne drži, jaz sem kupil avto v BTC-jih, pa trezor v BTC-jih. Če greš v Lj k šiptarju na sladoled in kremšnito, lahko plačaš v BTC ali eth.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Aja, za svoj projekt? Ne, jaz mu ne zaupam. Me je minilo, da moraš dati kopijo potnega lista, pa zraven je nekdo, ki je bil ovaden zaradi nekih mahinacij? Sklepam, da je pravi, če Primož ni demantiral. Še dobro, da jim nisem pošiljala svojih osebnih podatkov.
[/quote]

KYC bodo morale imeti prav vsi ICO ti, če recimo ima katerikoli ICO smao enega američana ali kitajca, lahko tamkajšnje agencije naredijo problem.

In prej ali slej, bo to moral imeti čisto vsak sistem, regulacija bo to zahtevala, da se ve, kdo je kdo, ker sedaj nobenega davka na plačaš na dobiček,

Primož

[/quote]

Za menjalnice še nisi slišal? Ko si šel včasih z dinarji tujino, si bil žejen? Ko greš danes z evri v Ameriko, umreš od hudega? V kratkem prihaja na trg tona aplikacij, kjer boš z enim klikom na telefonu kripto valuto pretvoril v fiat. Kmalu celo na lastni banki. Malo si me razočaral. Pa tak računalničar. Na Japonskem ta trenutek postavljajo bankomate za kripto valute. Mi smo pač malo bolj zadaj, pa imamo samo kakšne tri. Ali celo enega.

Ko bo za Kitajsko naslednja država z mednarodno valuto postavila ban na kripto (my guess: USA) ste gotovi. In ta vlak se bliža z veliko hitrostjo… 😉

Za menjalnice še nisi slišal? Ko si šel včasih z dinarji tujino, si bil žejen? Ko greš danes z evri v Ameriko, umreš od hudega? V kratkem prihaja na trg tona aplikacij, kjer boš z enim klikom na telefonu kripto valuto pretvoril v fiat. Kmalu celo na lastni banki. Malo si me razočaral. Pa tak računalničar. Na Japonskem ta trenutek postavljajo bankomate za kripto valute. Mi smo pač malo bolj zadaj, pa imamo samo kakšne tri. Ali celo enega.
[/quote]

Niti nismo tako zadaj. Sem kar globoko v tej sceni in ti iz prve roke povem, ker poznam fante iz MB-ja, služijo cca. 3 mio eur/mesec. Samo s pretvorbo valut. Podobno kot bitstamp. Ko gre eter ali btc gor, služijo še bolj. Pa v LJ so pravkar zagnali eno izmed največjih farm za minanje v Evropi. Slovenci smo med prvimi na svetu v kriptosvetu. Pa smo šele na začetku. Sem ponosen na vse svoje kolege, ki so postali miljonarji, pa govorimo o 10 mio eur+ in še več. Sploh ne dvomim, da bo drugo leto prvi miljarder v kripto svetu Slovenec na managerjevi lestvici.

Evo BTC je danes prebil mejo 10k USD. Zda pa čakamo še EUR 🙂

Čestitam BTC ju za uspešen preboj in vsem vlagateljem, ki ga hrabro kupujejo po ceni nad 10K USD.
Psihološka meja je tako prekoračena, 10K EUR ne bo tako pomembna. Pot navzgor je tako odprta za nove vlagatelje, veliko starih pa je na 10K realiziralo dobičke.

Ni ban na kripto, ampak na ICO, kripto je tam še kako močen. Kitajska ima največ maininga. In eno največjih kripto valut NEO.

Razumeti morate, da je kripto denar že realen denar, ne bo kar izginil, lahko pa da se bo preoblikoval v kaj drugega, ampak bo del našega vsakdana.

primož

Kakšen ban, bumbar? :)) ZDA bitcoin mainstreamajo. To poganja ceno gor trenutno. ZDA se držijo reka: If you can’t win them, join them. In ta vlak prihaja z veliko hitrostjo.

Niti nismo tako zadaj. Sem kar globoko v tej sceni in ti iz prve roke povem, ker poznam fante iz MB-ja, služijo cca. 3 mio eur/mesec. Samo s pretvorbo valut. Podobno kot bitstamp. Ko gre eter ali btc gor, služijo še bolj. Pa v LJ so pravkar zagnali eno izmed največjih farm za minanje v Evropi. Slovenci smo med prvimi na svetu v kriptosvetu. Pa smo šele na začetku. Sem ponosen na vse svoje kolege, ki so postali miljonarji, pa govorimo o 10 mio eur+ in še več. Sploh ne dvomim, da bo drugo leto prvi miljarder v kripto svetu Slovenec na managerjevi lestvici.
[/quote]

Zadaj sem mislila z vidika bankomatov. Čestitam vsem, ki so prvi prepoznali priložnost.

Kakšen ban, bumbar? :)) ZDA bitcoin mainstreamajo. To poganja ceno gor trenutno. ZDA se držijo reka: If you can’t win them, join them. In ta vlak prihaja z veliko hitrostjo.
[/quote]
Si že kdaj slišal(a) za Dollar, $? ZDA se bodo kar odrekle svoji valuti in možnosti regulacije ne samo svojega, ampak svetovnega gospodarstva?????
Ne pravijo zaman: Bitcoin is a fool’s gold. 😉

Ni ban na kripto, ampak na ICO, kripto je tam še kako močen. Kitajska ima največ maininga. In eno največjih kripto valut NEO.

Razumeti morate, da je kripto denar že realen denar, ne bo kar izginil, lahko pa da se bo preoblikoval v kaj drugega, ampak bo del našega vsakdana.

primož
[/quote]

Koga ti farbaš, Primož?

“China’s central bank banned ICOs on Sept. 4 and later banned all bitcoin exchanges from operating in the country.”

[/quote]

tale največja farma za miniranje v evropi me pa zanima, ker velike farme so res ogromni objekti, s ponavadi skritimi lokacijami in postavljeni tam, kjer so stroški elektrike minimalni. Ljubljana mi nekak ne paše v ta kontekst. Lahko poveš kaj več? za katero firmo gre? jaz v lj poznam samo Nicehash, je še kaj drugega?

dvomim tudi o miljarderju na lestvici naših bogatašev 🙂 … pa ne zato ker ga ne bi bilo, ampak Finance nimajo nikakršnih možnosti, da bi te ljudi našli, dvomim pa, da bi se sami razkrili … no, če so pametni, se ne bodo 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Koga ti farbaš, Primož?

“China’s central bank banned ICOs on Sept. 4 and later banned all bitcoin exchanges from operating in the country.”
[/quote]

In takrat ob tem dogodku je BTC krepko padel. Seveda ga nisem dokupil dovolj, ampak nadaljnje gibanje je bilo v tistih dneh zelo nepredvidljivo.

Koga ti farbaš, Primož?

[/quote]

kitajska še kako veselo trguje z BTCji, pojdi na alibabo, izdelke lahko kupiš z BTCjem, BCHjem pa še čim.

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

kitajska še kako veselo trguje z BTCji, pojdi na alibabo, izdelke lahko kupiš z BTCjem, BCHjem pa še čim.
[/quote]

Komu prodajaš bučke???

Alibaba ima naslednje plačilne možnosti:
“Currently, you can pay using Visa, MasterCard/Maestro, T/T (Bank Transfer), Western Union, QIWI, Web Money, Yandex and TEF (Transferência Bancári).”

New Report

Close