Kdaj bo ETH 1k EUR
Se strinjam, ne bo skočil do 1000€, letos ne.
Primož
Še to, dobiva vse več konkurence. problem je tudi poplava ICO-v, kupiš alt in ga neseš v ICO, tam pa ga vsi pretapljajo v BTC-je.
ZAenrkat je tak trend.
Primož
Evo vidiš, kako se strinjava 🙁
Mogoče sploh ne bo 1000€ v nekem doglednem času in je to investicijska prilika za tiste, ki so danes stari 8 let.
To bi bilo treba napisat na Starševskem, bi folk (vsi tisti, ki imajo občutek, da so zamudili), kupil ETH za vnuke in tiste otroke, ki jim gre nekoliko slabše v šoli.
Se bojim, da boste vsi, ki se zanašate na ETH globoko razočarani. Jaz sem prodala vse, kar sem imela v ETH in ripplu, ker jih druge valute prehitevajo po levi in desni. Moja najboljša odločitev. S Cardanom sem naredila nekaj dni po nakupu 4 x profit, s Stellar Lumens pa za zdaj 2 x. ETH je čista stagnacija. Ekipe so se od odcepile in naredile nove, boljše valute. Tako je naslednik ETH Cardano Ada, naslednik rippla pa Stellar Lumens. To sta valuti prihodnosti za zdaj. Če bi imela še zdaj ETH in ripple, ne bi prišla nikamor. S Stellar Lumens pohitite, ker prihaja v kratkem na azijske borze. Tako nizka cena, kot je zdaj, menda ne bo več dolgo.
Ali pa IOTA… 6 novembra bila 0.33 dolarja, danes 4.8 dolarja, prebila pred dnevi tudi že 5 dolarjev… Od višine se zvrti 🙂
[/quote]
Ja, in zdaj bo Primož napisal, kako smo se vlagatelji osmolili, ker je zadeva vmes padla za 50 %. 🙂 Jaz sem kupila po 1,22 dolarja. Pred IOTO je še velika rast, seveda pa ne ves čas. Za te nove valute je značilno, da poskočijo za 100, 200, 400 %, potem malo padejo, ko pa se spet objavi kaj novega, sledi nov skok. Dolgoročno so pa obeti zelo dobri, ker gre za dober projekt.
Banke nimajo veze, ampak multinacionalke, sploh na velikih trgih, kot je Kitajska, Indija. Zmagala bo valuta, ki jo bodo prevzele. Zato ripple izgublja – ker je v celoti odvisen od bank. In tudi če bodo banke prevzele tehnologijo (mislim, da jo je Visa), ni nobene garancije, da bodo tudi valuto. Jaz ne bi stavila na ripple. Da ne govorim, da je količina ripplov enostavno prevelika. Jaz sem bila tudi dolgo zagovornik, ampak vsi kazalci slabo kažejo. Tačas ko čakaš, da gre ripple gor, zamujaš poceni nakupe. Od rippla se je odcepil Stellar Lumens ravno zato, ker se niso strinjali, da se osredotočajo samo na banke. Stellar Lumens je prevzel IBM in s tem vsa podjetja, s katerimi ima IBM pogodbe, tudi banke. Poglej to rast:
Sem našla članek iz septembra, v katerem ripplu v decembru napovedujejo eksplozijo cene. No, mogoče pa še. 🙂
http://www.nasdaq.com/article/this-020-cryptocurrency-is-set-to-soar-by-december-2018-cm853317
Uf, ne vem, na katere vire se ti opiraš, moji so o IOTI govorili že zelo dolgo. Imam to prednost, da lahko berem angleške vire in večinoma vse napovedo prav. Na tiste, ki so za Ioto izvedeli šele zdaj, se jaz ne bi opirala. 🙂
Sem že v eni drugi temi napisala – DataDash na Youtubu obvlada sceno v nulo.
Evo ti posnetek – izpred treh mesecev! Škoda, da takrat nisem vedela zanj.
Prav nič nimam proti vsem napovedim, nasprotno zelo sem jih vesel. Moram resnično najti nek kovanec, v katerega bom premetal ETH, ampak ne nekega visokorizičnega hehe.
No, nikoli si nisem predstavljal, da bo LTC naredil tako dober rezultat. V resnici ETH prehitevajo po desni in levi.
Samo opozorilo še poleg napisanega. Pump and Dump so zelo naštudirani projekti, že pri Bittrexu so opozarjali dotične kliente, da tega ne bodo dovoljevali. Tu nikoli ne veš, če nisi zraven in to na napačnem koncu.
Litecoinu napovedujejo bleščečo prihodnost. 🙂
Zanimiv prispevek in povezava. Sem se že naročil. Imaš še kakšno dobro?
Meni je všeč tale:
Zanimiv prispevek in povezava. Sem se že naročil. Imaš še kakšno dobro?
Meni je všeč tale:
https://cryptoindex.co/
[/quote]
Za novice imaš še tole:
Samo za ilustracijo, kako manipulirajo z masami s tem bitcoinom. Ta dvojčka sta par dni nazaj javno napovedovala, da bo šel bitcoin do milijona. Ljudje kupovali kot nori, ko je cena padla, pa niso mogli prodati, ker je šla borza “na vzdrževanje”. Se bojim, da se bo veliko ljudi dolgoročno opeklo, sploh tisti, ki vlagajo več, kot lahko izgubijo. Ker to ni bil prvi tak primer. Ko bitcoin pada, veliko borz “zmrzne”. Naključje? Hmm …
Ob množičnem navalu se zelo dobro drži Bitstamp.
Kraken pa, gladko vnešeno naročilo je bolj naklučje kot stalna praksa. Ampak sam še vedno največ visim tam in nisem edini 🙂
Bittrex tudi deluje odlično, čeprav so že začeli z omejevanjem.
Bitfinex pa, ena najboljših platform, bil sem zelo navdušen, dokler mi niso pobrali nekaj $$$ in dolgo ne vrnili nazaj.
Jaz v glavnem uporabljam Bittrex, Bitfinex pa zaradi IOTE. Dobra plaforma, ja. Tudi prenos valut drugam odlično poteka.
[/quote]
Bitfinex ima tudi posojilnico denarja :))
Na srečo za Slovence in Hrvate ne v CHF, v veliko ostalih valutah pa ja. Trenutno je EOM cca 1% na mesec na USD, kar ni slabo, spljoh.