Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj bo letos izplačan regres za upokojence?

kdaj bo letos izplačan regres za upokojence?

Morda kdo ve?

Upokojenci ne dobijo regresa, ampak letni dodatek 31.julija, katerega višina bo odvisna od višine pokojnine….

Ali ga jaz dobim, imam pa 1300 penzjona?

Da, vi dobite podvojenega.

Upokojenci in Javni sektor rešujemo kurčevo Slovenijo, medtem
si v gospodarstvu delijo polne regrese, božičnice in druge nagrade .
Banda.

Zaposlena sem v gospodarstvu, dobimo minimalni regres, božičnica … kaj je že to?
Zadnje povečanje plače je bilo tisto zakonsko leta 2009 🙁
Stimulacija – je ni več!
Še malo pa bomo na minimalcu!

Ne ti men od bande, ko delam 12 ur na dan, plačo imam točno enako kot pred 10 leti, niti € več. Regres je še vse kar mi je ostalo. In ti ki si v penziji al pa v javni upravi a ti tudi vsako elto računajo koliko dodane vrednosti si za podjetje naredil, tako kot meni računajo dvakrat letno in če dodane vrednosti ni, cesta, zavod… Vi, ki delate na javni upravi in upokojenci sploh ne veste kako je delati v gospodarstvu in kako nas priganjajo kot živali.Še na dopustu zahtevajo da se oglasiš na telefon, da rešiš težave preko maila, interneta, nobenga mira več, še če si bolan doma – v primeru da imaš 40 temparature, se vsedeš v dnevno sobo in imaš telefonsko konferenco z 4 šefi in se pogovarjaš kot da si tam, nobenega ne briga, da kašljaš, smrkaš in da si gotov. Tako, da ne ti men upokojenci pa regres. Zakaj že???? Regres je za ljudi ki celo leto garajo, da lahko 14 dni počijejo. In to je to. In zdej ti men govoriš da upokojenci in javna uprava rešuje državo. S čim s tistim drobižem ki so vam ga vzeli. Dej nehite no, državo trenutno rešuje srednji slo razred, ki gara po 12 ur na dan in odvaja višje davke in še kaj kupi v trgovini. Mal logično razmišljaj.

kako si upaš napisat da JU rešuje slovenijo, halooo, če nihče ne dela in služi denar je to edino JU in nihče drugi, ona sam jemlje in čas je,d a se to ustavi. V gospodarstvu pa gre k hudiču še tisto dobro, kdor še mal miga, pa plačuje davke za posrat, sam ne ti men da Ju rešuje slovenijo, za kozlat, si fu…njena???

hahahahaa, državo rešuje JU, katero že? mogoče Zimbave?!

New Report

Close