Kdaj bo počilo med srbijo in šiptarajem ?
kr neki124, 27.12.2022 ob 15:11
Čimprej, ko se lotijo teh nadležnih šiptarjev, tem boljše bo. Naj jim srbi dajo vedeti, da z njimi ni šale. Zapomnite si, Srbija je branik pred širjenjem šiptarstva oz. invazivnih vrst tudi v Sloveniji. Pri nas ta problem še pride, če ne bomo ukrepali.
Kranj bo novo kosovo. Zanimivo, kako kar zavzamejo in zahtevajo neodvisnost, kot da jim pripada.
Kkkkkkk, 27.12.2022 ob 16:17
Kranj bo novo kosovo. Zanimivo, kako kar zavzamejo in zahtevajo neodvisnost, kot da jim pripada.
Sledi Celje in Šentjur…
Groza. Kmalu bo večina v manjšini. Trenutna manjšina je pa itak že začela diktirat pravila.
Kmalu tu na sončni strani Alp ne bo več slovenske govorice.
janša je uničil državo, 27.12.2022 ob 17:03
čimprej naj srbija napade, tem bolje, to šiptarijo bi morali izrebiti. kmalu bo isto v slo, pa boste razumeli kakšna krivica se že stoletja godi srbom. sem slovenec boli me za srbe sam tko je
Zakaj mam tak občutek, da bo tale Kosovo Slovenija čez 20 do 30 let… ali pa kar cela EU?
Namreč, če se nekdo prekomerno namnoži, da preplavi avtohtono prebivalstvo in to je že realnost npr. v Kranju, a ni potem samoumevno, da bo to novo Kosovo? Razen, če bodo Slovenci rekli ok, bomo postali še mi kot šiptarji, začeli tepst žene, jih zapirat med 4. stene, se začeli množit kot zajci in postali musliji?
novi srednji vek na obzorju, 27.12.2022 ob 19:40
Zakaj mam tak občutek, da bo tale Kosovo Slovenija čez 20 do 30 let… ali pa kar cela EU?
Namreč, če se nekdo prekomerno namnoži, da preplavi avtohtono prebivalstvo in to je že realnost npr. v Kranju, a ni potem samoumevno, da bo to novo Kosovo? Razen, če bodo Slovenci rekli ok, bomo postali še mi kot šiptarji, začeli tepst žene, jih zapirat med 4. stene, se začeli množit kot zajci in postali musliji?
Nadaljne širjenje teh albanskih živalskih genov. In ne verjeti, kako hudo jim je v življenju, ker so hinavci.
Težko bo nek normalen človek delal kar delajo oni. Slovenci bo treba po mizi udart in se ne pustit, da se ti njihove neumne face zasmilijo. Te oropajo vsega kar imaš in pustijo na cesti.
Namesto da se ukvarjate s srbi in albanci se malo ozrite okoli sebe opice. Cisto povsod vtikate svoje maloumne kljune. Nimate zdravnika, urgence razsulo za slovenske drzavljane itd, zdravijo pa ukrajince in to brez tezav…smesno bi bilo, ce ne bi bilo zalostno kako zabiti ste. Direktno v mozak vas guzijo…direktno majmuni. Bos banano opicnjak*? Smesno presmesno.
Koliko srbov imamo mi tukaj v sloveniji, to je prav neverjetno. In po večini visijo tukaj in po drugih forumih ter spletiščih in pišejo bedarije kot naprimer “Naj jim srbi dajo vedeti, da z njimi ni šale.” Skratka neke hvalospeve gnilemu narodu, od katerega so dobesedno pobegnili k nam.
Sreča je edino to, da se šiptarji niso sposobni naučiti slovenščine. Če bi to začelo cvilit tako kot te pobegli srbini, to bi šele bila muka 🤣😅
Veste, ruska manjšina ni avtohtona v Ukrajini, le od kod vam to?
Bo treba bolje poznati zgodovino!
Donbas je pravzaprav v življenje spravila Katarina Velika, ki je bila – Nemka. Nemški živelj je začel s premogovništvom in železarstvom tam, saj kamor pride Nemec, je tam napredek. Slovenci in Nemci smo isti narod.
Srbi so cigani. Plenijo po tujem.
Kar pa se Albancev tiče: Saj ne vseh, nekaterih pa smo veseli:
https://365.rtvslo.si/arhiv/ime-tedna/174465270
Vesel oče
Zanimivo a ne? Zahod pa to dopušča, ne le dopušča, podpira. Ko pa je ruska manjšina (ki od nekdaj tam živi)….