Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj bo vojna v EU?

Kdaj bo vojna v EU?

https://youtu.be/Z5cV6WVA-RY?si=Dql-XnfWokNzR5lR

s kom se bomo bojevali? Rusija postaja šibka

Macron bo napadel Rusijo

https://youtu.be/HoGD8onferM?si=4_PKsLFMg1OqTpYc

A ze komaj cakate?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7295, 30.03.2025 ob 15:59

Macron bo napadel Rusijo

Je že Napolen poskusil, pa ni šlo.

Res ne vem zakaj hočejo vojno?

Že v začetku bi bilo potrebno najprej apelirati na mirovno pogajanje med Ukrajino in Rusijo, ne pa pošiljati orožja. EU ima prste v marmeladi Že do kolen ne samo do zapestja.

Sploh pa se mi zdi NATO … zakaj že? Kot bi se s sosednjim naseljem odločali, kdo bo vzdrževal naše naselje in kakšen red bo v našem naselju.

Morda pa mora biti vojna, da malo prečisti pogoltne, izprijene, in prišleke iz Evrope…

Bog požegnej kolateralni škodi

Samo što nije.

Macaron se bo le skril v Klaus Scwabovo rit, ker je njegov ljubček.

Vojne ne bo

Om, 30.03.2025 ob 18:17

Vojne ne bo

Danes še ne. Vojna se pripravlja več let. In z oboroževanjem so se te priprave začele.

Karte kažejo da je ne bo naslednjih 50 let!

Evropa skrivoma pripravlja napad na Rusijo (!), zato se oborožuje.

Evropa ne more v vojno. Še branit Še branit se ne more.

Kaj fsi flancate o neki vojni? A če je neka država oborožena vam to pomeni, da mora biti vojna?! Jugoslavija je bila oborožena do zob in čez, pa ni bilo vojne.

Najprej moram privarčevati za stanovanje v Singapurju, da se preselimo.

Pravzaprav še izniram med Singapurjem, Canado, Avstralijo…na Novi Zelandiji me skrbijo potresi, v Avstraliji živali, v Canado se težko preseliš.

Lepo po vrsti, 30.03.2025 ob 21:14

Pravzaprav še izniram med Singapurjem, Canado, Avstralijo…na Novi Zelandiji me skrbijo potresi, v Avstraliji živali, v Canado se težko preseliš.

Ne kvasi bimbo. Ni to EU. Tam ni willkomen za migrante. Nimaš šans vstopa, tud če bi imelo denar.

Ne bo še vojne nekaj let. Bodo ga pa vsako leto bolj sral.

Stop trolanju, 30.03.2025 ob 21:09

Kaj fsi flancate o neki vojni? A če je neka država oborožena vam to pomeni, da mora biti vojna?! Jugoslavija je bila oborožena do zob in čez, pa ni bilo vojne.

Zakaj pozivajo narode EU, da naj si naredijo zaloge, ker bo lahko vojna in takrat ne bo več zalog? Poglej prvi link.

Anonimno 9931, 30.03.2025 ob 21:25

Zakaj pozivajo narode EU, da naj si naredijo zaloge, ker bo lahko vojna in takrat ne bo več zalog? Poglej prvi link.

Saj sploh ni res. Kar pograbite, zaženete paniko, ne da bi poslušal. Predvidoma bodo že letos do konca leta izdali priporočila za ravnanje v primeru vojne ali naravnih katastrof. Predvidoma letos. Razumeš?

Ne čakaj, hitro nabavi zalogo vsega vsaj za 1 mesec ne samo za 72ur. Jutri so penzije, vsega bo zmanjkalo. Da ne boš brez.

ptička mi je prišepnila, da kmalu.

Lepo po vrsti, 30.03.2025 ob 21:14

Singapur ima ostre zakone, Avstralija suse in pozare, kanadska velika mesta so vsak dan bolj podobna mesanici Afrike in Bliznjega vzhoda. Ostane Nova Zelandija. Hise so lesene, veliko je pritlicnih, tako kot v ZDA in Kanadi, torej bos tudi potres prezivel/a.

Evropa še iz recesije ne zna priti, bo pa koga napadla? Ne se napihovat, lahko počiš…. V EU že 5 let samo strašijo folk, za na vislice so.

V Evropi je koliko, blizu 500 milijonov ljudi? Smešno se mi zdi, da se pustimo diktirati Trumpu, predsedniku 300 milijonske države. In da se bojimo Putina, predsednika 150 milijonske države. Skupaj se lahko brez problema postavimo po robu in enemu in drugemu. Problem je, ker tradicionalno ne znamo stopiti skupaj.

Za vojno v Evropi pa po spletu navijajo že od migrantske krize naprej. Kar preberite si prispevke na tem forumu, če mi ne verjamete.

Francozi želijo iz NATA

https://youtu.be/LChs5SmBJMw?si=WHnb0raC-pwVG3Q2

Kot prvo je v EU že vojna. Že kar nekaj časa, napadli pa smo se kar sami oziroma naši velecenjeni voditelji. Najprej kovid, potem električni avtomobili, nato smo denar trošili na zamaške na flašah in podobne neumnosti. Zahtevna pravila glede obnove hiš, fasad, streh in podobno. Za onesnaževanje okolja skrbimo samo v Evropi, ker Kitajska, Indija, USA… menda ne osnažujejo kot mi v Evropi, veliki packi kot smo in plačujemo dajatve na dajatve na dajatve, potem pa še davke na davke.. pa se je kdo vprašal, kam gre ves ta denar? Potem smo začeli kupovat orožje in ga pošiljat v Ukrajino, zdaj ga bomo kupovali še zase. Večina ljudi na minimalni plači 900 eur, mladi in pametni ležijo doma na kavču, malo bolj ambiciozni odhajajo. Da o miljonih nasilno priseljenih in na naš račun živečih Afričanov in Azijcih sploh ne govorimo. O bajramu se piše več kot o Veliki noči. In to za vas ni vojna? V bistvu je načrtno uničenje Evrope, iztrebljanje Evropejcev.

Če se hočeš preselit, ti svetujem Afriko. Je skoraj prazna, ker je večina Afričanov v Evropi, topla dežela, veliko sonca, morje..

New Report

Close