Kdaj bo vojna v EU?
Sem na 24 ur zasledila novico, da bodo opravili inšpekcijski pregled zaklonišč v Sloveniji. Nekaj se dogaja očitno. So pa zanimivi komentarji, skoraj v vsakem je nekaj resnice. Tudi moje mnenje je, da če ne bi drezali v Ruse, bi bil mir. Tako pa res lahko kaj prileti. Slovenski petelinčki na oblasti se posebno radi šopirijo in kikirikajo, kjer ni treba. Me ne bi čudilo, če bi se prvi znašli v loncu. Ne oni, ampak mi, ljudstvo. Oni bodo s svojimi hitro odkikirikali na varno. Zavedamo se, da nam glavno nevarnost predstavlja skorumpirana hunta v Bruslju. Predhodno nam je navlekla migrante, ki bodo izkoristili situacijo in jo s kaosom obrnili sebi v prid ter pomagali dokončno uničiti Evropo.
mayya912, 30.03.2025 ob 15:56
s kom se bomo bojevali? Rusija postaja šibka
Na eni strani z Ameriko na drugi strani pa Rusijo, ko si bosta razkosali evropo. Zgolj debil ne vidi, da se pripravlja na to.
Rusija je šibka…v primerjavi z ameriko in kitajsko ter ostalimi velesilami…Evropo? Saj Evropa nima dobesedno nič, razen kup prifukjencev, migrantov, lenuhov, razvajanecv… Za trgovino se zanašamo na ostale, delamo bolj nič…ne verjameš? Čakaj drugi april pa boš videlo, potem pa čakaj še dodatnega pol leta pa glej kaj se zgodi z Grenlandijo in kako nemočna bo evropa.