kdaj bomo kompatibilni?
KIR…menda se kompatibilnosti ne meri v cm, vsaj ženske ne.
Najprej mi mora bit moški všeč, potem simpatičen, zabaven in pameten za pogovor, potem mora imeti podobne poglede na življenje kot jaz, podoben življenjski stil….in ni vrag, da se po vsem tem tudi v postelji nebi ujela. Že po nosu, očeh, stopalih….se vidi, kateri je kompatibilen:)))))
Samo izkazat se je treba pa prej na druge načine, ker tak, ki ga najprej pokaže, ga imamo ženske za excibicionista…al kaj so tisti, ki ga v mraku pokažejo izpod kakeda plašča:))))))
Kateri da ima 24 cm? (če je štajerc, bi morali še preverit, če je bil trezen, ko je meril al je 30 cm šablono narobe obrnil:)
Pri PRAVI ženski ne!
Ker prava ženska ne pogleda najprej v hlače, da bi “padla” … prava ženska pogleda v glavo!
No, ne bom rekla, da je potem kaj narobe, če se še v hlačah kaj najde, noooo … ampak najprej je treba najt kaj uporabnega v glavi!
Kar se pa tiče vročine – pri nas je malo popustila.
Zdaj imam prepihec mimo računalnika in se mi zdi, da bo treba zokne oblečt!
Ritka pa še čaka, da na dopust pride!
In se zelo veseli (ritka namreč!), da bo naga okoli skakala!!!!!
Najprej drugi del: kaj me naredi mehko.
Pameten moški. Odkrit, odprt, sproščen, zgovoren, ki mu ni blizu samo nogomet in pivo, ampak je v življenju tudi prebral kako bolj resno knjigo. Tak, ki zna prijeti za krpo, če je treba … tak, ki zna kaj lepega povedat … tak, ki ima rad ženske (v tem primeru MENE), ki se mi posveti, ki me zna nežno in strastno ljubit, tak, ki se lepo smeje in ima iskrice v očkah.
JA, TAK MORA BIT!!!!!!
Jebemumast, sem ga samo opisovala, pa mam že čist mehka kolena …
Kar se pa tiče moje ritke … khm, khm … zdajle se je ne da videt, ker čist šlampasto sedim na njej, hehe!!!!!!