Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kdaj bomo kompatibilni?

kdaj bomo kompatibilni?

Tu si ga kar precej mimo pihnila. :))

Ni napačna takale varianta, kot jo navajaš …
Bom še jaz našla svoj nasprotni pol … Sončica na primer, hehe … pa da vidim, kaj vse se bo ujelo v moje dvojne mreže …

Ampak jaz pa sem vseeno prepričana, da sta to dva dedca. Eden je vse tisto v zvezi z nikom KIR, drugi pa je razo.

zelo zanimivo.
nedolgo nazaj me je “foter” kao podučil:
tako dolgo, dokler imaš fantazijo ti bo misel služila.

mater, te bojo “kirčiji” okurcali, boga si boš danes.

Marsovka bo lepše, po mirellini teoriji, bolj tumasto moraš nastopati.
bom pa tudi jaz preizkusil.

kdaj bomo kompatibilni?

mi, nikoli.

Potem bom pa kar tumasto nastopila, evo:

Marsovka tukaj, smrk, sem sama, smrk, bi me kdo potolažil, smrk …

Eh, ne gre meni to, hehe …
Bom raje kar po svoje!
Res pa je, da imam en problem – že cel ljubi dan se mi tako seksa, da se mi že meša. No, počasi bo prišel domov ta moj sekson … jaz pa moram pred tem še mulce spat pospravit … da ga potem že kar na vhodnih vratih napadem … grrrrrrrrrrrrrr …

meni je tudi tale hipoteza zanimiva.

kir, če nisi razocaran, kako boš dokazal svojo identiteto?
in obratno…

ampak če je res, je dobro naštudiral. razocaran se pogosto zatipka, kir (skoraj)nikoli, na primer. razotov dialekt sodi nekam na gorenjski konec, lahko bi bil celo ondijev sosed na primer, medtem ko je kirova dikcija dokaj nerazpoznavna, kar je morda službena deformacija…
… ali pa so to zares zgolj limanice.

no, kako se bomo izvlekli?

---------- le vent nous portera...

meni je tudi tale hipoteza zanimiva.

kir, če nisi razocaran, kako boš dokazal svojo identiteto?
in obratno…

ampak če je res, je dobro naštudiral. razocaran se pogosto zatipka, kir (skoraj)nikoli, na primer. razotov dialekt sodi nekam na gorenjski konec, lahko bi bil celo ondijev sosed na primer, medtem ko je kirova dikcija dokaj nerazpoznavna, kar je morda službena deformacija…
… ali pa so to zares zgolj limanice.

no, kako se bomo izvlekli?[/quote]

:))) dobro opazuješ.
mi je hecno……..:)))

Ženske ste kot agentke bivše KGB:-)

da bo tvoj lahko pridno delal,bi bilo dobro, da mu ponudiš občasno pomoč.

Za žensko kvaliteto se bi “prikazal”vsak pravi moški,vendar.

Mirella, če kdaj, si ga ta trenutek pihnila! Razo je razočaran, frend iz neta, katerakoli izpeljanka od KIR pa je moja malenkost!
Problem je bil v tem, ker se nisem nikakor nogel prijaviti, razlogi itak niso pomembni! Sicer bi moje navedbe lahko kakšna oseba potrdila in to v živo:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ajaj, ni čudno da nisva kompatibilna:-))))

Ti imaš”sve na broju”

KIR, a si tudi KI-KIRDAJ (včeraj nepr. na MČ svetoval, kaj naj z avtom)?

Ne, to ne. Sem pa prebral tvojo temo na moškem

To je vse “KIROVA rodbina”:-))))

ne, ondi. Ki-KIRDAJ je kvečjemu sorodnik po sedmem kolenu, tretjem komolcu in zlomljenem gležnju ali tako nekako:)))

Kako se kruto in boleče sliši…in obremenjujoče v teh HOT dneh;-)

jah, če sem ga pihnila, sem pa ga …
Ko bosta enkrat oba se mi pokazala, vama plačam pivo, pa si damo roke!

(tej varianti sta se pa oba spretno izognila)

Če je pa katera, ki je v živo videla oba, lahko vsakega posebej, pa naj me pač popravi.

Da se pa zatikata, pa ….ne vem, razočaran je kar bolj risani junak po moje, KIR pa je sigurno dedec, to vem.

Za razota ne vem, jaz se nisem izogibal, dobila si mail; sam če enkrat ne izkoristiš, druge prilike ni! Kako veš da sem dedec? Nisem ti fotke od oneta poslal:-))))

Jaz se ne bom”ponujal”ampak kavo ali pijačo bi pa res z veseljem spil s tabo,samo,če tebi to ni nizkotno?

Aja, a maš kako fotko od oneta?!?!?!?!!?
Ker bi jaz ponižno prosila zanjo, hehe …
No, pač da se prepričam, če si res dedec!

:-))))))))))))))))))))))))))))

Dobro jutro!

Dobro jutro Lunčk!!!!! Nisi povedala kako je sinoči izgledal sexorkan:-)))

Ne, nimam slike mojega oneta, le original:-)))))))

Saj lahko original daš na vpogled, mene ne moti, hehe …

Jooooj, ne vprašaj!
Krasno!
Dooooolgo …

Pa še nekaj te moram vprašat:
a sta s tvojo že kdaj šla skozi skupni orgazem, pa da sta se hkrati tudi poljubljala? Zadeva sicer ni glasna, hehe, je pa nenormalno čutna! Pa še zraka ti malo zmanjka vmes … diiiiiiivje, ej …

Jaz bi bila za en “sex v mestu” zmenek, pa da vidimo, kdo ga ima in kdo ne:)

KIR, slikaj, pošlji! čeprav jaz najprej prosim za slikco obraza:), mi je bolj všeč:)

In da nisem izkoristila priložnosti? Jaz te imam še vedno na seznamu KIR:) …ti si se “strmil” in sem mislila, da je samo problem v tem, ker varam ne (čeprav praviš, da se vsako da prepričat)

New Report

Close