kdaj bomo kompatibilni?
Potem bom pa kar tumasto nastopila, evo:
Marsovka tukaj, smrk, sem sama, smrk, bi me kdo potolažil, smrk …
Eh, ne gre meni to, hehe …
Bom raje kar po svoje!
Res pa je, da imam en problem – že cel ljubi dan se mi tako seksa, da se mi že meša. No, počasi bo prišel domov ta moj sekson … jaz pa moram pred tem še mulce spat pospravit … da ga potem že kar na vhodnih vratih napadem … grrrrrrrrrrrrrr …
meni je tudi tale hipoteza zanimiva.
kir, če nisi razocaran, kako boš dokazal svojo identiteto?
in obratno…
ampak če je res, je dobro naštudiral. razocaran se pogosto zatipka, kir (skoraj)nikoli, na primer. razotov dialekt sodi nekam na gorenjski konec, lahko bi bil celo ondijev sosed na primer, medtem ko je kirova dikcija dokaj nerazpoznavna, kar je morda službena deformacija…
… ali pa so to zares zgolj limanice.
no, kako se bomo izvlekli?
meni je tudi tale hipoteza zanimiva.
kir, če nisi razocaran, kako boš dokazal svojo identiteto?
in obratno…
ampak če je res, je dobro naštudiral. razocaran se pogosto zatipka, kir (skoraj)nikoli, na primer. razotov dialekt sodi nekam na gorenjski konec, lahko bi bil celo ondijev sosed na primer, medtem ko je kirova dikcija dokaj nerazpoznavna, kar je morda službena deformacija…
… ali pa so to zares zgolj limanice.
no, kako se bomo izvlekli?[/quote]
:))) dobro opazuješ.
mi je hecno……..:)))
Mirella, če kdaj, si ga ta trenutek pihnila! Razo je razočaran, frend iz neta, katerakoli izpeljanka od KIR pa je moja malenkost!
Problem je bil v tem, ker se nisem nikakor nogel prijaviti, razlogi itak niso pomembni! Sicer bi moje navedbe lahko kakšna oseba potrdila in to v živo:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ajaj, ni čudno da nisva kompatibilna:-))))
jah, če sem ga pihnila, sem pa ga …
Ko bosta enkrat oba se mi pokazala, vama plačam pivo, pa si damo roke!
(tej varianti sta se pa oba spretno izognila)
Če je pa katera, ki je v živo videla oba, lahko vsakega posebej, pa naj me pač popravi.
Da se pa zatikata, pa ….ne vem, razočaran je kar bolj risani junak po moje, KIR pa je sigurno dedec, to vem.
Saj lahko original daš na vpogled, mene ne moti, hehe …
Jooooj, ne vprašaj!
Krasno!
Dooooolgo …
Pa še nekaj te moram vprašat:
a sta s tvojo že kdaj šla skozi skupni orgazem, pa da sta se hkrati tudi poljubljala? Zadeva sicer ni glasna, hehe, je pa nenormalno čutna! Pa še zraka ti malo zmanjka vmes … diiiiiiivje, ej …
Jaz bi bila za en “sex v mestu” zmenek, pa da vidimo, kdo ga ima in kdo ne:)
KIR, slikaj, pošlji! čeprav jaz najprej prosim za slikco obraza:), mi je bolj všeč:)
In da nisem izkoristila priložnosti? Jaz te imam še vedno na seznamu KIR:) …ti si se “strmil” in sem mislila, da je samo problem v tem, ker varam ne (čeprav praviš, da se vsako da prepričat)