kdaj bomo kompatibilni?
KrEn…po čem sklepaš, da je vaginalnih malo?
Jaz bi rekla samo to, da za sočasen orgazem mora bit moški kar vzdržljiv, da s pravimi “prijemi” počaka še svojo partnerko in ne šprica kar takoj, ko je luštno:)
Sočasni so pa najboljši tisti, vaginalni…no, včasih analni, samo mora nekdo še ročne spretnosti pokazati:)
Če počakaš, jo pripelješ do orgazma, …bo njo pognalo v orgazem tudi tisto tvoje…..”zdaj booooooooooo”:))))))))) zame…ni boljšega vzpodbujevalca kot njegova zadnja napoved prihodaaaaaaaaaaaaaaaa:))))
hahahahahahaha, dobro napisano, ni kaj:-))) kren se bo zamislil
Sočasni so pa najboljši tisti, vaginalni…no, včasih analni, samo mora nekdo še ročne spretnosti pokazati:)
Pa saj veš, če takoj ne pride, adijo; da bi pa za sex fehtal, bi blo isto
ps.
Pa če te še tako ljubim!:-)))
V osnovi nismo kompatibilni, KIRČI, malo verjetno je, da kdaj resnično bomo. Razen redkih posameznikov ali bolje redkih parov. Ampak to je že druga zgodba. Mora biti pa človek precej naiven, da verjame v pravljice o popolni usklajenosti (nekako se mi zdi, da je to predvsem v domeni žensk). Toda ti seveda provociraš, kajne? Meni je padlo v oči vprašanje samo, ne toliko tisto kar si spraševal v postu. Od tod tudi moj odgovor.
Ja s prstkom biti preten……hm…a ni vaginalni orgazem tisti….ki ga ženska doživi….ko ga ima tip notri……ker če poleg obdeluje še ščege….potem to ni več samo vaginalni orgazem…..a ni tako???