Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kdaj bomo kompatibilni?

kdaj bomo kompatibilni?

??????

no ja….me pa res mika……samo a si ti tudi za?

leta letijo - iščem stevardeso

a tak……..že prav stara..ne maram te več…tak

Zakaj pa ne?
Ker te varam z možem?!?!?!?!?!?!

To je pa sedaj fuul važno.Spet se boš “podelal”No junak Razo,dajmo!

KrEn…po čem sklepaš, da je vaginalnih malo?

Jaz bi rekla samo to, da za sočasen orgazem mora bit moški kar vzdržljiv, da s pravimi “prijemi” počaka še svojo partnerko in ne šprica kar takoj, ko je luštno:)
Sočasni so pa najboljši tisti, vaginalni…no, včasih analni, samo mora nekdo še ročne spretnosti pokazati:)

Če počakaš, jo pripelješ do orgazma, …bo njo pognalo v orgazem tudi tisto tvoje…..”zdaj booooooooooo”:))))))))) zame…ni boljšega vzpodbujevalca kot njegova zadnja napoved prihodaaaaaaaaaaaaaaaa:))))

aja……a toti smotni KIR je tvoj mož?

gr…

a te pokličem?..upsssssssssss

Razo, moraš vse počvekat?:-)))))

Istočanih orgazmov pa ne doživi lih veliko parov…..no vsaj tistih vaginalnih ….je bolj malo….ali pa se motim?????[/quote]

se motiš. moraš se ujemat, jaz to čutim, kdaj bo on in se mi čisto znori takrat…

---------- le vent nous portera...

hahahahahahaha, dobro napisano, ni kaj:-))) kren se bo zamislil
Sočasni so pa najboljši tisti, vaginalni…no, včasih analni, samo mora nekdo še ročne spretnosti pokazati:)
Pa saj veš, če takoj ne pride, adijo; da bi pa za sex fehtal, bi blo isto

ps.
Pa če te še tako ljubim!:-)))

jao, dajte se malo bolj citirat, jaz imam vse na eni strani in ne vem, kdaj (kdo:) name leti.

Nayči kar po vrsti:-)

lepo mala

a se ponujaš?

nč, po vrsti se ne da, vsi se v prvo vrsto štulite

Naya imaš kaj maila?

katebriga@spokaj. mali

haha

bejž

No Razo pojdi na dnevni počitek ali pa v bife na šop perov.

V osnovi nismo kompatibilni, KIRČI, malo verjetno je, da kdaj resnično bomo. Razen redkih posameznikov ali bolje redkih parov. Ampak to je že druga zgodba. Mora biti pa človek precej naiven, da verjame v pravljice o popolni usklajenosti (nekako se mi zdi, da je to predvsem v domeni žensk). Toda ti seveda provociraš, kajne? Meni je padlo v oči vprašanje samo, ne toliko tisto kar si spraševal v postu. Od tod tudi moj odgovor.

Ja s prstkom biti preten……hm…a ni vaginalni orgazem tisti….ki ga ženska doživi….ko ga ima tip notri……ker če poleg obdeluje še ščege….potem to ni več samo vaginalni orgazem…..a ni tako???

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Seveda, je tako:)
Nebi pa zdaj razlagala vsake variante posebej. Reciva tako, vaginalni je tak, brez rok:)

Zmenjeno mirela 🙂

razumen človek se prilagaja svetu, nerazumen vztrajno prilagaja svet sebi... zato je napredek celega sveta odvisen od nerazumnega človeka

Ne se norčevati iz invalidov!

New Report

Close