Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kdaj dati še eno priložnost?

Kdaj dati še eno priložnost?

Je kdo od vas poskusil še enkrat z bivšo/bivšim? Kdo vas je kontaktiral, a tisti, ki vas je zapustil ali obratno?

In kdaj bi dali še eno priložnost? In kdaj ne?

 

 

življenje se z leti spreminja, tako zunanjost kot tudi karakter…, pol je pa odvisno od dosti faktorjev… Jst bi lahko začel z vsako s katero sem prenehal bit v vezi.., preprosto ker se z nobeno nisem skregal nikoli, niti ni bilo grdih besed ob razhodu…, no ja ne glih z vsemi…. Sem pa vsaki vsaj približno nakazal, da ne mislim biti v stalnem razmerju z njimi.., tako da ko je prišel čas smo šli vsak sebi.. Je pa fora,  da več ne bi hotel z bivšimi, čisto tako iz spoštovanja do tega kar smo imeli skupaj, ker tega ne moreš več ponoviti, te jebaške energije, pač zaradi let in sprememb. Možno bi bilo kot prijateljstvo, saj se bi itak poznali kot svoj žep, en drugega, pol pa če bi čez to ven usekala strast pa navali, itak… Ni ga čez dober in strasten sex, pol pa stvari na novo postavit z novimi pravili, kenslat tisto kar je nekoga od teh, ki se spet spajdašijo  prej motilo recimo..

Nikoli,ker če se prvič ne obnese se tudi v  drugo ne bo!!

Take so pač moje izkušnje.

nova
Uredništvo priporoča

Tako je

Zakaj ne…. midva sva v prvo bila skupaj cca.1leto, stara sva bila( jaz 18let on 24let) nekako se ni izšlo, verjetno sva bila premlada za neko resno zvezo…. tako so se najine poti razšle…. jaz sem bila v zvezi nato 9 let, ampak nekaj v meni je hrepenelo po njem… tako sva se ujela tako drugačen je bil ne vem. Po 9 letih zveze sem s partnerjem končala razmerje , si vzela cas samo zase… in leto kasnejo (skupaj po 10 letih ) sva se s prvim fantom spet našla, prvi občutki so bili kot da vmes sploh ni preteklo toliko let in evo nama je uspelo skupaj sva že 10 let…in se velikokrat zabavava da sva skupaj že 20 let z 9 letno pavzo…. poizkusi zakaj ne….midva sva presrečna…. ljudje z leti začnemo tudi drugače razmišljati….res pa je da nikoli več ne bo kot je nekdaj bilo….srečno

Odgovor na objavo uporabnika
Posajenhren, 27.06.2022 ob 10:05

Je kdo od vas poskusil še enkrat z bivšo/bivšim? Kdo vas je kontaktiral, a tisti, ki vas je zapustil ali obratno?

In kdaj bi dali še eno priložnost? In kdaj ne?

 

 

ce sta se spremenila, dozorela, se mogoce splaca poskusit. z mojim sva sla dvakrat narazen, zdaj sva porocena.

So malekosti ki se razidejo pari in se jih da spregledati pogovoriti in odpustiti.  So pa stvari ki jih ne moreš pozabiti. In definitivno prevare nebi odpustil nikoli pa tudi če je zlata ženska.

Z Razlogom je bivša zato pokajo dalje od nje, ti bo 100x boljše

Z veseljem bi bila nazaj s svojim bivšim, če bi mi  to predlagal.

nikoli

prave ljubezni se ne izda nikoli

Pozabi, draga 🤘

Odgovor na objavo uporabnika
Uživam, 03.07.2022 ob 16:06

Z veseljem bi bila nazaj s svojim bivšim, če bi mi  to predlagal.

Pozabi, draga 🤘

New Report

Close