Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka KDAJ DEKLICE Z ROŽAMI

KDAJ DEKLICE Z ROŽAMI

živjo punce!

muči me še ena stvar…kdaj deklice pred nevesto posipajo z rožami…ko jo oče spremlja do ženina ali potem mečejo rožice pred nevesto in ženinom ko gresta do matičarja?

hvala za pomoč!

lp, lara

v praksi nimajo preveč radi, da se mečejo rožice po tleh, ker je potrebno ščistiti. tako bi se jaz v tvojem primeru vsekakor prej pozanimala. na moji poroki ni bilo problemov so metale tako na matičnem, kot v cerkvi. sem pa že doživela na eni poroki, da niso pustili metati.

na moji v vili bistrici pustijo, sem se že pozanimala, samo ne vem kdaj naj mečejo..a takrat ko je nevesta z očetom, a k je z ženinom al kr skos al kaj? kdaj so pr teb?

caki..ne razumem..a te ne pripelje oce do zenina, zenin pa itak stoji pred matičarjem?

neli

Kako pa je, če te oče ne pripelje do ženina? A gresta skupaj z ženinom ali nevesta sama?
O deklicah pa…nimam pojma. A ti bo kakšen fantek nosil prstane? jaz jih najinemu sinčku ne zaupam – bi najbrž pristali na kakem drugem koncu Bistrice, po možnosti v ribniku.

Lp, Ajs

ja nama je rekla da lahko nevesto odda oče, al pa kdor kol pač hoče, lahko gresta pa tudi skupi ženin in nevesta do matičarja…no pri meni bo tako, da me oče pelje do ženina, ki bo čakal ne čisto pred matičarjem ampak tko na začetku tistih stolov in preproge in je potem še ene par metrov do matičarja….

ne fantka s prstani ne bova mela, ker nimava fantka 🙂 jih bo kar njegova priča takoj oddala, tako da jih dajo na pladenj…drugače pa ajs, se dobijo take blazinice za prstane, da se privežejo z mašncami na blazinice in ni nevarnosti da bi poleteli :)) pomoje so jih izkušnje naučile :))

lp,lara

To z rožicami paše bolj in predvsem v cerkev(od tam tudi izhaja), na matičnega ne najbolj. Ampak, če je tebi všeč, bo pa tudi moralo biti vredu.

poroka je zunaj in posipa se po kamniti potki

Ja, pri našem 14-mesečniku bi bila velika nevarnost, da bi poletel v ribnik skupaj s prstani – trenutno je namreč voda oh in sploh najboljša stvar. pa dvomim, da bi se mu dalo dopovedati naj jih prinese nama ob točno določenem trenutku. Če jih pa ne bo imel, bo najbrž prav med obredom skočil babici iz naročja in priletel k mamici in očiju. To bi se mi zdelo prav fajn!!!

Lp, Ajs

New Report

Close