Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj gredo otroci nazaj v šolo po praznikih? Resno!

Kdaj gredo otroci nazaj v šolo po praznikih? Resno!

🙂 ne se smejat, ker sem dobila dve različne informacije. Ali gredo nazaj v torek 3.5.2007 ali v pon. 7.5.2007.

v četrtek

Kolikor je meni znano v četrtek, 3.maja.

3.5. je četrtek.

Drugače pa odtipkaj šolski koledar na Googlu in boš dobila podatek, da trajajo prvomajske počitnice do 2.5.2007.

LpS

--------------------------------------------------------------------------------- Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen

Ja v četrtek. LOL :-), sej čist znešana sem. No fajn.

Ja na valdorfski so 3. in 4. frej.lp

ja, tudi pri nas je bilo debat….v službi jih je večina vzela dopust, da bodo z otroci,…..no pol smo pa včeraj na govorilni uri (je ena mamica vprašala) izvedeli, da se pouk nadaljuje v četrtek 03.05.2007.

lp

to je pa res mali problem, če si bodo res želeli biti z otroci, otrok vzame dopust dva dni in je, tako smo naredili mi, kdor ima zeljo po tem si že tako uredi! Dva dni dopusta tudi ne manjka veliko v soli.

Ja, 3.5. Ampak jih bo veliko izostalo, ker bodo vzeli dva dneva “dopusta” – ministrovi dnevi ;)))))))) V razredu našega otroka bo močna suša ;))))))))

Večina po koledarju 3.5., lahko pa je šola doprinesla dneve in so prosti. Odvisno torej od šole.

Kolikor jaz vem sme šola “doprinesti” le en dan v šolskem letu, tako, da dvomim, da je na katerikoli državni šoli 3.in 4.5. prost dan.

Pravilnik o šol. redu pravi, da samo določena količina otrok lahko vzame dopust. Zato pohitite!

pa še to ne morejo vsi, ker so 4. 5. esterci za devetošolce (jaz tudi vzela dopust, hči pa esterce piše)

k.

3.5. je v četrtek in naši gredo takrat. nekateri pa ja gredo morda šele v pon. ker koristijo ministrove dneve.

New Report

Close