kdaj greste pri vas v posteljo?
Ponavadi grem spat okol polnoči; se pa zgodi tudi, da sem že ob 21h v postelji. Sin gre tudi zelo pozno spat, hči pa od 19 do 20. Čez teden se vstanem ob 6, sin kasneje, ker ima pouk popoldan, hči pa zbudim 6.30, da jo odpeljem v vrtec, jaz pa na šiht. Čz vikende grem spat nekako enako, le da zjutraj lahko bolj dolgo spim. :)))
Vedno spim od 01 do 7-ih – minutka gor ali dol, tudi vikendi,
otrok med tednom od 20.30 -7-ih (10 let star), vikendi od 21.30 – 7-ih,
očka med tednom od 23-ih – 5-ih, vikendi od 01 do – če je slabo vreme in smo doma potegne tudi do 11-ih – skoraj do kosila, če pa se kam odpravimo spimo vsi do 7-ih.
Seveda te ure niso pravilo in ni vsak dan enako.
Danes recimo sem budna samo še jaz in zato sem tukaj z vami.
Otroka gresta spat ob pol desetih.Z možem greva spat okoli 23,30 ,če sva drugi dan doma.Zjutraj pa spimo do 10,11.Otroci se vstanejo okoli 9.
Kaj ,ko je tako lepo zjutraj spati.Vidim ,da tu večina se zgodaj zjutraj vstajate.Ma kako vam rata.Jaz nikakor ne morem vstat ob 7,če sem uni dan doma.Še ob 11 komaj…..
Jaz ponavadi prepozno 😉 Okoli polnoči. Mož se odpravi v posteljo velikokrat tudi pred 22. uro. Otroci: mlajša fanta med 19. in 20. uro, dekleti med 20. in 21. uro, med vikendi najkasneje do 21.30.
Vstajamo ob 6-ih, za vikende morda fanta potegneta do 6.30, zelo redko do 7-ih. Rana ura, zlata ura 🙁 Za vikende imava z možem zmenjeno, da en dan poleži en, drug dan drugi.
Dobro jutro!
Vladka