Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdaj greste pri vas v posteljo?

kdaj greste pri vas v posteljo?

… in do kdaj zjutraj potem spite, kadar vam ni treba v službo in kdaj ko morate v službo?
Midva z možem greva ponavadi spat okrog 23-ih, otrok (2 leti) pa med 19. in 20. uro, med tednom spimo do pol sedmih, za vikend do sedmih, pol osmih.

Kako je pa pri vas?

Otroka imata uro “devet-nič-nič” – tako je odredil ati :))))) Velja petek in svetek. Midva z možem pa ponavadi mrkneva okrog 23h, ne glede na delovnik ali vikend. Spimo pa za vikend nekje do sedmih, pol osmih. Med tednom pa odvisno od izmene 😉

Otroka gresta spat med 8 in 9, midva pa po 10 uri, včasih še čez polnoč, če je kaka zanimiva debata na Monu.

Ponavadi grem spat okol polnoči; se pa zgodi tudi, da sem že ob 21h v postelji. Sin gre tudi zelo pozno spat, hči pa od 19 do 20. Čez teden se vstanem ob 6, sin kasneje, ker ima pouk popoldan, hči pa zbudim 6.30, da jo odpeljem v vrtec, jaz pa na šiht. Čz vikende grem spat nekako enako, le da zjutraj lahko bolj dolgo spim. :)))

Spat greva nekje med polnočjo in 1 uro. Sin pa je ob 21 uri v postelji.

Otroka zaspita med 20h in 21h. Midva … včasih ob polnoči, drugič že 15 min. za otrokoma. V povprečju tam okoli 23h.

Vstajamo ob 6h, med vikendi okoli 7h (samo potem, ko otrokoma pripraviva sadje, še za kako uro zaspiva – otroka pa gledata risanke). Priznam – moja lenoba, a ko pa takoooo paše.

Mi pa gremo odvisno od dneva spati kako smo kaj utrujeni mislim za naju dva z možem. Otrok (4) gre spat ob 20, do 20:30 uri. Med tednom se zbujamo ob 5 uri, med vikendom pa spimo malo dlje časa, do 10 ali včasih celo, do 11 uri, če je pa tako lepo spati…

Naš 7-mesečnik ob 19.30, 3-letnica okrog 20.30 – 21.00, a v postelji še klepeta in se pogovarja z igračami tudi do 21.30, midva z možem pa v povprečju 22.30 ali 23.00.
Vstajanje med tednom 6.45, med vikendom enako ali celo prej!!!!, ker ima hčerka črvičke v ritki…

Če mi zjutaj ni treba vstat, spim tudi do 12h.. :)))

Sin gre spat ob 22ih, jaz ob 23ih, zjutaj vstanem med 7.15 in 7.30, sin med 7.45 in 8.00. Za vikend gremo spat kako uro kasneje spimo pa do ene 9ih.

Vedno spim od 01 do 7-ih – minutka gor ali dol, tudi vikendi,
otrok med tednom od 20.30 -7-ih (10 let star), vikendi od 21.30 – 7-ih,
očka med tednom od 23-ih – 5-ih, vikendi od 01 do – če je slabo vreme in smo doma potegne tudi do 11-ih – skoraj do kosila, če pa se kam odpravimo spimo vsi do 7-ih.

Seveda te ure niso pravilo in ni vsak dan enako.
Danes recimo sem budna samo še jaz in zato sem tukaj z vami.

Hčerka gre spat ob 21 in spi ponavadi do 7 ure zjutraj. Med tednom mogoče vstane kaj prej. Midva z možem pa ponavadi greva spat okrog 23 ure. Kdaj se zgodi, da grem tudi prej (jst).

lahko noč!

Otroka gresta spat ob pol desetih.Z možem greva spat okoli 23,30 ,če sva drugi dan doma.Zjutraj pa spimo do 10,11.Otroci se vstanejo okoli 9.
Kaj ,ko je tako lepo zjutraj spati.Vidim ,da tu večina se zgodaj zjutraj vstajate.Ma kako vam rata.Jaz nikakor ne morem vstat ob 7,če sem uni dan doma.Še ob 11 komaj…..

Jaz ponavadi prepozno 😉 Okoli polnoči. Mož se odpravi v posteljo velikokrat tudi pred 22. uro. Otroci: mlajša fanta med 19. in 20. uro, dekleti med 20. in 21. uro, med vikendi najkasneje do 21.30.
Vstajamo ob 6-ih, za vikende morda fanta potegneta do 6.30, zelo redko do 7-ih. Rana ura, zlata ura 🙁 Za vikende imava z možem zmenjeno, da en dan poleži en, drug dan drugi.

Dobro jutro!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

otroka gresta spat ob pol devetih, v postelji malo pred osmo, da še beremo (včasih potegnemo proti deveti), ob devetih oba spita. Midva ob 11. Vstanemo se zjutraj: mož ob 5.30, sama ob 6.00, otroka ob 6.30.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/905782.png[/img][/url]

New Report

Close