kdaj kdo laže
Sem enkrat tu prebrala, da ni šans, da se moškemu dvigne, če ne čuti nič do ženske, pa lahko naga paradira pred njim. Po drugi strani pa nekje splošno velja, da je dovolj močan stimulator že misel na luknjo, ni važno čigava je. Moj sosed je enkrat rekel, da če je baba grda, ji daš škrnicelj na glavo in je.
Torej kaj je res in kaj ne.
Vas pogreje najprej v srčku, nato v možgane in od tam ukaz korenjaku za v pozor ali so neki možgančki v jajčkih in se hitro dvigne, če je le ženska na voljo?
Vas bolj zrajca če vam je všeč ali je vseeno tudi če je niti ne poznate.
Za nas nekje velja, da morajo biti prisotna čustva, kaj pa za vas?
Po mojem tukaj ni pravil, danes je tako, jutri drugače, lahko je še tako grda, če je potreben, sploh ženske ne gleda, samo da je luknja,da se sprazni… kot je rekel tvoj sosed, škrnicelj na glavo;))lahko je lepotica pa se mu ne bo dvignu, lahko je seks nabit s čustvi, ljubeznijo, lahko je čisto tako na hitro le, da se sprazni, tukaj moški nimajo pravil, vsaj kakor jih jaz spoznavam…vse je odvisno od situacije, dneva, prilike..seveda pa mi bodo verjetno enotni v tem, da je najlepši seks z osebo, ki jo ljubi in ob kateri je ljubljen…saj ga zna taka oseba tudi pripraviti do seksa na 1001 način…moškim seks pomeni vse, redke izjeme so, ki jim ne in če se ženska zaveda tega, potem moškemu niti na misel ne hodi še katera druga…ima doma vse…pravijo, da moški najprej mislijo s spodnjo glavco, šele nato z zgornjo in to ti verjetno pove vse;)))!