Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kdaj načrtujete prejeti četrto dozo?

Kdaj načrtujete prejeti četrto dozo?

Jaz mislim, da bi bilo najbolje že kakšen mesec pred dopustom, da se ojača imunost, ker ne veš, s kakšnimi neodgovorneži boš v stiku v drugem okolju.

Who cares… 🙄

O groza. Kdor po tolikem času še razmišlja o cepljenju, mu ni pomoči.

Planiram jeseni, samo nimam ne prve, ne druge niti tretje doze.. A je mozno it direkt na cetrto? 🙂

Še vedno verjamete v ničvredna cepiva? Se zdaj ne dojamete, da so cepljeni glih tako zboleli kot necepljeni. Pa vi ste zabiteži brez primere.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni vam pomoči, 08.05.2022 ob 14:43

Še vedno verjamete v ničvredna cepiva? Se zdaj ne dojamete, da so cepljeni glih tako zboleli kot necepljeni. Pa vi ste zabiteži brez primere.

Naj se cepi kdor se želi, kdor pa ne pa ne. Za koronaviruse nikoli ni bilo nekih cepiv. Mogoče ostanejo protitelesa par mesecev, potem pa jovo na novo. Izgleda je podobno kot pri gripi. Vse ostalo je provokacija.

Jeseni boste šli vsi prisilno.

Tako bo, 08.05.2022 ob 14:52

Jeseni boste šli vsi prisilno.

Tega ne boš ne videlo in ne doživelo, do poletja te bo že infarkt na vročem soncu zaradi strdkov.

Prisilno cepljenje lahko zahtevajo le v primeru, da je cepivo stoodstotno preverjeno. Tako kot je bilo to včasih in so se marsikatere bolezni odstranile.

nehajte vsi skupaj, 08.05.2022 ob 14:48

Naj se cepi kdor se želi, kdor pa ne pa ne. Za koronaviruse nikoli ni bilo nekih cepiv. Mogoče ostanejo protitelesa par mesecev, potem pa jovo na novo. Izgleda je podobno kot pri gripi. Vse ostalo je provokacija.

A zato je na intenzivni 2x toliko cepljenih kot necepljenih? Tako pravi NIJZ.

Samo ce me zvezejo in na silo cepijo, edino tako in nikakor drugace.

V reali bo pa tako, dovolj bo prostovoljcev (tako kot do zdaj), ki se bojo cepili prostovoljno 4 tic, 5ic ,88…nobene potrebe ne bo po vdiranju ljudem v hise in prisili.

Jeseni vam bodo šefi samo s knjižicami pomahali in boste vsi leteli v vrsto za špikanje. Tresli se boste za službo.

poglejte covid sledilnik, delež  na intenzivi je 66% cepljenih, 33 % necepljeni..Kdo pri zdravi pameti bi se cepil?? Jeseni bo pa zanimivo, ker zagotovo bodo pritiskali..postavljali pogoje za it kamorkoli itd..

Tako bo, 08.05.2022 ob 15:03

Jeseni vam bodo šefi samo s knjižicami pomahali in boste vsi leteli v vrsto za špikanje. Tresli se boste za službo.

Dvomim, šefe bo po četrti dozi že kap.

za tako bo

Meni so s knjižico že pomahali. In sem ostal doma. Ampak so me hitro poklicali nazaj,  ker je bilo veliko cepljenih na bolniški. Šef me je snubil debelo uro. V 16 letih ni bil nikol tako sladek kot zdaj, ko me je nujno rabil. Sam cukr ga je bil. Jeseni bo spet  prišel nov najbolj nalezljiv in najbolj smrten sev vseh časov, če jim verjameš, in me bojo mogoče spet odpustili. Če se to zgodi, me ne bojo več videli. Naj cepljene kličejo z bolniške, pa naj delajo.

kdor želi pogrebnim službam povečati dobiček naj se cepi, haha:
(https://rumble.com/v13scoo-funeral-homes-are-shocked-by-how-well-business-is-going-even-with-covid-win.html)

grem četrtič konec septembra. Živela znanost

New Report

Close