Kdaj načrtujete prejeti četrto dozo?
Ni vam pomoči, 08.05.2022 ob 14:43
Še vedno verjamete v ničvredna cepiva? Se zdaj ne dojamete, da so cepljeni glih tako zboleli kot necepljeni. Pa vi ste zabiteži brez primere.
Naj se cepi kdor se želi, kdor pa ne pa ne. Za koronaviruse nikoli ni bilo nekih cepiv. Mogoče ostanejo protitelesa par mesecev, potem pa jovo na novo. Izgleda je podobno kot pri gripi. Vse ostalo je provokacija.
nehajte vsi skupaj, 08.05.2022 ob 14:48
Naj se cepi kdor se želi, kdor pa ne pa ne. Za koronaviruse nikoli ni bilo nekih cepiv. Mogoče ostanejo protitelesa par mesecev, potem pa jovo na novo. Izgleda je podobno kot pri gripi. Vse ostalo je provokacija.
A zato je na intenzivni 2x toliko cepljenih kot necepljenih? Tako pravi NIJZ.
za tako bo
Meni so s knjižico že pomahali. In sem ostal doma. Ampak so me hitro poklicali nazaj, ker je bilo veliko cepljenih na bolniški. Šef me je snubil debelo uro. V 16 letih ni bil nikol tako sladek kot zdaj, ko me je nujno rabil. Sam cukr ga je bil. Jeseni bo spet prišel nov najbolj nalezljiv in najbolj smrten sev vseh časov, če jim verjameš, in me bojo mogoče spet odpustili. Če se to zgodi, me ne bojo več videli. Naj cepljene kličejo z bolniške, pa naj delajo.
kdor želi pogrebnim službam povečati dobiček naj se cepi, haha:
(https://rumble.com/v13scoo-funeral-homes-are-shocked-by-how-well-business-is-going-even-with-covid-win.html)