Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute kdaj po kredit

kdaj po kredit

Morda kdo ve, kako se bodo gibali fiksni pribitki euriborju?

V kratkem bom morala najeti kredit in glede na to, da je bila pred par tedni ponudba euribor + 2,3%, danes pa je že euribor + 2,75%, me zanima, kaj vpliva na pribitek in kako se bo spreminjal v prihodnosti.

Hvala vsem za odgovor,
Mojca

p.s. Ne me pošiljat na NLB, ker tista njihova akcija sploh ni tako ugodna, ko sešteješ vse skupaj.

Na pribitek vplivajo predvsem razmere na trgu kreditov. Če je denar težje dostopen je ta dražji. Je pa tudi konkurenca, zato pojdi še v kako banko. Prihodnost je nenapovedljiva. Denar je kot plašna srna. kdorkoli kaj predvideva je to gola špekulacija. Poskusi še na tej banki, ki tukaj oglašuje.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

tole j pa čisto po arharjevo, haha – “Denar je kot plašna srna”

Hvala za odgovor.

Bom res poskusila še pri kakšni drugi (trenutno sem le na NLB, A banki in Banki Koper).

Mojca

Verjetno si na UCB zaposlen :-). Res sem to od njega pobral, že dolgo nazaj, pa čedalje bolj drži.

lp

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

New Report

Close