Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj pridejo kazni za prehitro vožnjo

Kdaj pridejo kazni za prehitro vožnjo

V sredo pred 1.5. sem mal prehitro vozila. Kdaj pridejo kazni, ce me je radar dobil? Danes ni poštar nič prinesel. Nekje računam jutri kot zadnji možni dan.

Računaj približno mesec, dva.

Jaz sem imela lani smolo z radarji. Dvakrat sem prehitro peljala mimo in me je posnelo. Kazen je prišla v roku dva dni, obakrat. Mislim, da tebe nima kaj skrbeti po devetih dneh.

Odgovor na objavo uporabnika
hitro583, 09.05.2025 ob 15:25

Jaz sem imela lani smolo z radarji. Dvakrat sem prehitro peljala mimo in me je posnelo. Kazen je prišla v roku dva dni, obakrat. Mislim, da tebe nima kaj skrbeti po devetih dneh.

Kdo ti bo pa verjel da v tej državi nekdo tako hitro deluje? Laži drugje pokveka 🙂

Hahaha, 09.05.2025 ob 15:32

Kdo ti bo pa verjel da v tej državi nekdo tako hitro deluje? Laži drugje pokveka 🙂

O pride, pride. Lani v petek popoldan radar pri Zagradcu na Dolenjskem. V torek že pošta s kaznijo. Je prišlo iz občine Grosuplje. Drugič tudi lani pa v Ljubljani po enajstih dneh. Ko hočejo denar , delajo hitro.🤣

Jaz sem najdlje dobil po 1 mesecu. Drugače pa povprečno v 2 tednih. Ponavadi me dobijo takrat, ko postavjo nov znak za omejitev in ga ne vidim ali pa ponoči na prazni cesti. Grrrr

Po zakonu morajo prekršek obdelati v 30. dneh, drugače zastara.

Ni šans, da uideš občinskim radarjem, ker je to najlažji način za polnjenje občinskega proračuna.

Obljubili so nam drugo Švico, dobili pa smo kasto parazitov in tistih pri koritu.

Zokijeve ljubljanske radarje prido špricajo s črnim sprejem, za ostale ne vem.

Slovenija, dežela radarjev, največje oblike kriminala pa so nedotaknjene.

Ena ki jo skrbi, 08.05.2025 ob 15:50

V sredo pred 1.5. sem mal prehitro vozila. Kdaj pridejo kazni, ce me je radar dobil? Danes ni poštar nič prinesel. Nekje računam jutri kot zadnji možni dan.

kar takoj naj ti vzamejo vozniškega, baba zabita s pretežko nogo!

občine rabijo denar, 09.05.2025 ob 16:06

Po zakonu morajo prekršek obdelati v 30. dneh, drugače zastara.

Ni šans, da uideš občinskim radarjem, ker je to najlažji način za polnjenje občinskega proračuna.

Obljubili so nam drugo Švico, dobili pa smo kasto parazitov in tistih pri koritu.

Zokijeve ljubljanske radarje prido špricajo s črnim sprejem, za ostale ne vem.

Slovenija, dežela radarjev, največje oblike kriminala pa so nedotaknjene.

Zastara v 30 dneh, če ne začnejo postopka v tem času. Komot dobiš še kasneje.

On zaprtju Mečkatorja in od dole oarkiranha na vulvo direkt, vorašanje o reagiranju po novem. Cel vikend id dole veselica s oarkirci, oa belivački dim in stajeeka z več nuda. Fini, da bo mir morda ta bel dim v ponedelhek. Res, ki mašine glih jar donijo. F of čefursko jelo. Kjer bomo še vedni finan urali. Nobene kulture f od dole.

Rezi*, 11.05.2025 ob 14:41

On zaprtju Mečkatorja in od dole oarkiranha na vulvo direkt, vorašanje o reagiranju po novem. Cel vikend id dole veselica s oarkirci, oa belivački dim in stajeeka z več nuda. Fini, da bo mir morda ta bel dim v ponedelhek. Res, ki mašine glih jar donijo. F of čefursko jelo. Kjer bomo še vedni finan urali. Nobene kulture f od dole.

🤣🤣 Tako tako rezo, ne daj se.☝️😁

New Report

Close