Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj regres šolnikom?

Kdaj regres šolnikom?

So že kaj rekli?

Še nič. Se še tudi ne ve, koliko bo.

s čim ste si pa ga zaslužili?

Gabrijel g.o.n.i se v 3 P.M!!!!

zakaj , samo vprašal sem in glede na tvoj odgovor sem začel dvomit da si ga? če to učite mojega otroka, cccc

Lepo govoriš in pišeš, ni kaj. Ravno primerno za učiteljico!

ja, vsem ki preklinjajo bi dal cca 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} regresa manj , za kazen ali pa namesto tega en tečaj lepega obnašanja

gabrijel, te imam na sumu, veš, da si kar sam dopisal kak komentar, da bi spodbudil debato 😉

Nisem šolnik, moj mož pa je in tudi prijatelje imam šolnike in vem, da si ga zaslužijo. In takšni, kot si ti, mi pa res pokrov dvignejo, ki znajo druge ljudi samo zaničevati, vsi okoli nič ne delajo, samo on ubožec je edini, ki si zasluži plačo in regres. Za kazen pojdi tudi ti na tečaj lepega obnašanja, da boš otrokom pravi zgled, ko jih boš učil, da je tudi učiteljski poklic težak in si tudi učitelji zaslužijo plačo in regres.
Saj ni čudno, da imajo nekateri otroci takšen odnos do učiteljev, kot ga imajo.

e to pa ni res, sem kot vidiš registriran in nikoli, ampak res nikoli se še nisem skrival za drugimi nicki, je pa res da me zanima zakaj tisti ki ste v državnih službah dobite regres? in s tem mislim vse ki ste na plačilnih listah države- zdravniki, vojaki, policisti, želežničarji, delavci v elektru Slovenija, šolniki, javna uprava, minstri,sodstvo…

Zato ker rabimo dopust!!!! Ti ga ne?

Aja…. pa verjetno si brez otrok, če ne veš s čim so si ga zaslužili!

da imajo otroci grozen odnos do učiteljev se strinjam, sem na lastne oči videl kaj se dogaja že v 1. razredu( tam je bila lani hčerka), ko nima učiteljica nobene avtoritete ( se mi kolca po moji tovarišici ki je mene v 1, razredu v kot nagnala za 4.ure) ampak za to so krivi tako učitelji ki trdijo da vzgoja otrok ni njihovo delo kot mi starši ki smo preveč zaščitniški do svojih otrok

1. najprej ti utemelji, zakaj naj ga ne bi dobili.
2. nisi kulturno vprašal, zakaj ga dobijo, ampak s čim si ga zaslužijo.(upam, da čutiš razliko). S tem si užalil vse učitelje.

In če ta učiteljica nima avtoritete, si vsi učitelji ne zaslužjo regresa? Ne posplošuj, prosim!

jaz trdim da imamo preveč dopusta, mislim da če bi ga vsi imeli cca 18 dni bi bilo ravno prav in to ni provokacija, ne zastopim kako lahko imajo nekateri po 30 in več dni dopusta

mislim da si ga tisti ki ste v državnih službah ne zaslužite iz preprostega razloga- že delo v takšni službi je bonitata in privilegij

Število dni dopusta pa je nekaj drugega kot regres, izplačilo denarja, za katerega je spraševala župi.

no ja glede na to da so tri mesec doma na leto , se mi zdi da če bi bil jaz učitelj že malo nesramno še regres zahtevati in imam enega šoloobveznega otroka

Daj, prosim Gabrijel, nehaj s takšnimi…

Se mi zdi, da ti ne veš prav dobro kaj pomeni DELATI!

Provokator

ok. imaš prav, brez zamere

šolniki imajo dopust kot vsi ostali, če slučajno ne veš tega….Ja je pa res, da ljudje kot si ti mislijo, da delajo le v šoli ko učijo… nihče ne vidi koliko časa porabijo za priprave na pouk, urejanje dokumentacije in ostale administrativne stvari! Če je učitelj dober dela veliko več in izkoristijo še manj dopusta kot jim ga priprada! Tako, da ne podcenjuj dela šolnikov, če ti delaš premalo ne pomeni, da delajo tudi ostali tako!

to pa ni provokacija- a se ti ne zdi da če ti država nudi službo in da nisi prepuščen krutim zakonitostim trga, tako kot mi- da to ni neka boniteta , kaj pa osebno zadovoljstvo ko si v službi države?

New Report

Close