Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style KDAJ SO VAM ZAČELI SIVETI LASJE?

KDAJ SO VAM ZAČELI SIVETI LASJE?

stara sem 34 let in imam že kar nekaj sivih las,sploh od čela navzgor.

Pri 30-ih

Pred tridesetim letom.

Srečka si, jaz sem imela prve sive že pri 18ih, tam nekje. Pri 25jih je že kar nekaj bilo, sedaj pri 35 pa že ogromno.

Tako je pri meni!!!!! Kaj naj????

Verjamem, da je bolj v genih, je pa tudi s hormoni povezano (krvna slika vse OK), stres obvadam, bolj kot v 25. Kaj nam preostane kot barvanje vsak mesec????

28

prvi pa že pri 15 letih….

po tanovem sem naravna sivolaska, barvam se ne več skoraj eno leto

PO 40

Pr mojih 43 niti en sam samcat las ni niti malo siv….niti malo, ma tudi za vzorec ni pleše:)) Je tud izrazita “srčasto” lasišče…skoraj do pol čela:)

Mam pa na bradi nekaj, cca.8-10% take lepe, kot žamet mehke sivine:)))

25

31 po porodu par sivih las (morda največ 7 sivih las pri strani) Sedaj, pri 35 – kar nekaj sivih las, vendar se še ne barvam. Se bom pa zdejle za v službo. Mene dojenčki osivijo, tako je bilo tudi tokrat.

pred dvajsetim letom ziher. genetika, kaj čmo. pred parimi leti sem pa kar oreng pramene zaradi stresa dobila.

Stara bom 58 let. Nikoli se še nisem pobarvala. Do zdaj še nisem bila siva, zdaj ob straneh opažam nekaj sivih las. Se pa ne hvalim, ker moji lasje niso Bogve kakšne kvalitete. So tanki in kar naprej mastni, čeprav si jih kar naprej perem. Ja, ni kaj, eden ima eno, drugi drugo. Nihče nima vsega.

Tu pa tam kaksen siv. Mama pri 75 si nanese malo barvne svetlejse pene, pa se ji nic ne vidi, da je kaksen siv. Glede tega imam dobre gene, so pa slabsi glede kvalitete las.

pred letom dni.

pri 43 nimam sivih las, če bom po fotru, sivega lasu ne bom videla do prek 70 let.

Bom kr tiho. 🙂

Joj, kmalu po 20-em. Sedaj bi se morala barvat vsak mesec

Pri 43. letih.

Evo, stara sem 49 in zdaj opažam sem in tja pri ušesih kakšen siv lasek.

Za lase ti kar verjamem, čisto nič pa ne verjamem tvojim očem. A pri okulistu si že bila?

Zakaj pa? A ker do sedaj ni imela sivih las? Moj oče jih ni imela do krepko čez 60 let starosti, nato pa je osivel dobesedno čez noč (šok).

Za lase ti kar verjamem, čisto nič pa ne verjamem tvojim očem. A pri okulistu si že bila?[/quote]

Verjamem, moja mama pri 73 ima le par sivih las. Še par let nazaj jih ni imela nič, sem avtomatsko mislila, da se barva.

Jaz sem pa na pragu 60 in tudi (še) nisem siva.
Zlomka,. pa k okulistu redno hodim 🙂
Sem pa tudi tankolaska, tako da morda tiste s tankimi laski kasneje osivimo, kdo bi vedel.

Predvsem takrat, ko sem vodil en projekt kjer se pi.zdek brezjajčni, preračunljivi, ljigavi, hinavski šef ni upal zameriti izvajacu kljub slabi izvedbi del, ker je bila odprta opcija, da se bo oddelek komplet preselil v to podjetje, ki je bil izvajalec.

New Report

Close