Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj srečanje….

Kdaj srečanje….

Dejmo mal predlogov..kdaj bi meli srečanje…
vsaj terminsko priblizno se lahko pomenimo…
jaz predlagam jesenski čas!! kaj mislite? zdejle bo poletje,pa dopusti..pa družine naše ljube..jesen, začetek je še zelo lepa in topla,pa bi lahko takrat skupaj kaj spet potuhtali….
Jaz rada predvsem v miru počasi brskam in urejam zadeve.Mislim da bi bla ideja nekje v naravi v stilu piknik…zraven kočice seveda,ki bi bla samo naša..ka pravite? Napišite sej ni prezgodej!!??
Do dobre ideje je potrebno dovolj časa…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz se strinjam ! Piknik jeseni !

ja piknik..pa obvezno fuzbal..heheh da jim pokažemo kak babe fuzbal brcajo!
Pa ribice..pa škampki…pa čevapi……papa..juhej!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jeseni, ob jezeru, roštilj, Lili z ribiško palico in gmajnarčki, ki lačno čakajo na kakšno ribo :))))))))))))))))))))

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Muca – ko je bil Brusko pri meni na kavici, sva se pogovarjala, da bi se pa morda dobili enkrat vsi skupaj, z otroki, partnerjem ali prijateljem skratka naredili en večji piknik, s fuzbalom, badmintonom, skakanjem v vrečah, vlečenjem vrvi…. Kaj pravite ostali? To je bilo pač najino modrovanje….

Jaz sem tudi za srečanje jeseni – recimo septembra je še fino toplo.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Brus je tudi za jesensko varianto, zaradi poletnih dopustov, pa tudi zlate ketne se bolj svetijo na porjavelih poraščenih prsih junačkih, ta ne govorim o tem, da si bomo lahko kazali kdo ma več “razlike” na koži od morja, pa črtice od bikink in kopalk in tangic…….

Sicer pa, podržavam predlog skupaj s Špelo o razširjenem kolegiju….saj to bo nekaj za naše ženke. Namreč, na forumu je več tipic kot tipov, kar pomeni, da bo na pikniku več možakarjev. Kar ni nikoli slabo, :)))))))))

Edino, če se da, da bi lokacija ne imela v bližini kakega vodnega vira, kajti zadnja želja mi je na pikniku mojga najmlašega vleč ven iz vseh luž, tolmunov, izvirov, potokov in vsega kar teče……..

Ma sej ta varianta z druzinami ni slaba..ampak a ste že za jesenski termin za to druzinsko zadevico.Jaz bom iskrena,da nisem!Sem pa enkrat za kasnejši termin…Sej je prav,da se vsi izkažete in podate mnenja.Potem se bo po tistem kar bo večinska želja tudi upoštevalo.
mene namreč malo čisto odkrito povedano skrbi….zdi se mi prekmalu skupaj z druzinicami….sem pa definitivno za enkrat kasneje…Dejmo se najprej fletno še bolj spoznati.No to je moje mnenje…tam okoli decembra pa se mi zdi super za kaj družinskega..eko!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hmmmm .. jesen je še daaaaaaaaaleč :))) ampak ni problema … sem za .. mogoče res še mal počakat s familijami 🙂 .. drugače pa .. piknik, pa kočica .. sliši se super … da ne bo en popoldan premal :)))))

B.

Strinjam se z muco in mojo dohtarco, naj bi se s familijo še malo počakalo !

Jest se tko strinjam z mojima dohtarcama… nej familija počaka še kakšen… teden :)))))))))))

Jani strogo upošteva zdravniške nasvete hehehehehehe

Hehehe…ki so vedno pametni in v skladu z doktrino :))))))))

New Report

Close