kdaj ste izgubile
Halooooo ??!!
A zato ker je priznala, da jo je sram da je njen mož njen prvi in edini???
Meni se pa to ne zdi nikakor!!
Tudi moj mož je moj prvi in edini (sem odgovorila že zgoraj) pa me zato ni sram!!
Priznam … sem že pomislila, kako bi bilo že bi bil kakšen prej in to naglas povedala možu, nikakor pa to ni nekaj česar bi se morala sramovati.
Kvečjem, če smo kje v družbi s prijatelji in debata nanese na to na glas in s ponosom povem, da je moj dragi moj edini in da mislim, da bi boljšega ljubimca težko našla!!
Mateja T, pa tole ni namenjeno zlonamerno proti tebi. Jaz bi ti rekla samo, naj te ne bo sram, punca, take smo redke :-))
Pri 15. in pol, s sedanjim možem, pol leta po tistem, ko sva začela ‘hodit’. Počasi se izteka najino 13. skupno leto.
Drejka 1, hudo mi je in zelo obsojam take dogodke, ki te v podzavesti, nič krivega zaznamujejo za celo življenje. Resnično pa vsa čast tvojemu možu, ki ti je verjetno v veliko oporo, človek z zlato dušo in srcem mora biti. Čuvaj ga in srečno mladima zakoncema!
LP, Ana
Jaz dva tedna pred 18im rojstnim dnem. Moram priznati, da sem takrat imela slabo vest, ker se mi je zdelo ful prehitro. Po drugi strani sem bila pa med prijateljicami ena izmed redkih devic (ampak takrat so vse po vrsti zatrjevale, da je noro dobro).
:)))
Joj, glede na to, da ste bile nekatere kar hitre, bom moji deklici devični pas kupila…hi hi
Je pa nekaj zanimivo; sin je star 15 let in če bi že sexal, se ne bi s tem “obremenjevala”; Drugače je pa hčerki, tu pa bom kar “huda” in “nasprotna”, če bi se spustila v te stvari pri 14, 15…. Ali samo jaz tako razmišljam? Je to “normalno”?