Kdaj ste se ženske začele vidno starati?
Ko eni pravijo, da ne mores izgledati mlajsa…seveda lahko, stara sem 45 in mi vsak da 35…moski in zenske, tako da se da. Kar se pa istih letnikov tice je pa tako, da sem ze bila s prijateljico, katera je isto stara in so nama rekli v trgovini, ce sva mama in hci…vse se da, veliko pripomore zdrav nacin zivljenja, urejenost in slog oblacenja, malo sporta, zadovoljstvo in da si privoscis stvari, ki so za tvojo duso 😉
Punce, naravni botox je zaseka na kruhu, seveda. Malo heca, ampak koščen obraz je hitro uvedli. Imam verjetno kar kak kg odveč, ne pa tudi preveč, kar se napetosti kože tiče. Pri 55 zgledam ob bok deset let mlajšim kolegicam. Seveda si želim spet malo manjšo rit, ampak ne za ceno nagubanosti. Nosim 42, deset let nazaj sem imela 38. Nisem se redila namerno, prišlo je kot stranski produkt menopavze.
to pomeni,da ne znajo pravilno oceniti starosti koze ne da si ti 10 let mlajša.joj ne slepite se…čas teče za vse.
[/quote]
Vsak pac ocenjuje po videzu, ker nihce ne nosi osebne na celu…tako da jaz nimam zdaj 10 let manj ampak izgledam manj in to brez botoxa ali kaksnekoli kemije…veliko je tu genetike, moja stara mama je imela cez 70 in tako lep obraz skoraj brez gub. Pac se ne obremenjujem z leti, mislim, da je to najbolj vazno. Ker pa delam pretezno med zenskami pa lahko recem, da so mlajse veliko bolj zgubane kot jaz. Izgledas tudi veliko mlajse, ce se pri 40-tih ne oblacis kot 60-letnice kar jih mnogo dela. Meni marsikdo rece, da izgledam kot smrklja 😀😄, je pa tudi res, da sem fit in vitka, redno vadim in se zdravo prehranjujem. Nikoli pa nebi zelela pri 50-tih izgledati 20. Osvajajo me pa tudi sami mladci, po 15 let mlajsi od mene hehe. Vsak po svoje ane?
Vsak pac ocenjuje po videzu, ker nihce ne nosi osebne na celu…tako da jaz nimam zdaj 10 let manj ampak izgledam manj in to brez botoxa ali kaksnekoli kemije…veliko je tu genetike, moja stara mama je imela cez 70 in tako lep obraz skoraj brez gub. Pac se ne obremenjujem z leti, mislim, da je to najbolj vazno. Ker pa delam pretezno med zenskami pa lahko recem, da so mlajse veliko bolj zgubane kot jaz. Izgledas tudi veliko mlajse, ce se pri 40-tih ne oblacis kot 60-letnice kar jih mnogo dela. Meni marsikdo rece, da izgledam kot smrklja 😀😄, je pa tudi res, da sem fit in vitka, redno vadim in se zdravo prehranjujem. Nikoli pa nebi zelela pri 50-tih izgledati 20. Osvajajo me pa tudi sami mladci, po 15 let mlajsi od mene hehe. Vsak po svoje ane?
[/quote]
nobena ne izgleda pri 50 ,20 let, verjemi.
seveda da ti mlajše delujejo bolj zgubane.
svojih namreč ne vidiš.
ko si v pogonu se mršiš in takrat so gube še bolj očitne kot doma,v stanovanju.
in takrat vidiš druge,ne sebe.
doma tudi jaz nimam gub.
hahahahaha
Moja koža je znake starosti začela kazati pri okoli 28-30. Začelo se je le z nekaj gubicami, potem pa sem začela z bolj intenzivno nego obraza. Iz mladosti sem bila navajena sedeti na soncu brez zaščite in podobno, zato nikoli nisem pomislila, da bi morala skrbeti za kožo, če hočem ostati mladostna haha. Jaz uporabljam blag cleanser od Cosrxa, Tree Skin toner od The Body Shopa in kremo od Lux Factorja.. Če se mi kdaj pokaže kakšen mozolček pa se obrnem na The Ordinary produkte.