Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj ste si končno priznale, da niste prav inteligentne?

Kdaj ste si končno priznale, da niste prav inteligentne?

Večino vašega življenja usmerjajo jajcevodi, preostanek pa želja po čipsu.

Ne vem, a se lahko kaj zelo hvalite s tem.

Hja, pač ne moremo tekmovati s takimi znanstvenimi razpravami, kot vi močni spol. Recimo, kdo bolj glasno prdne in dlje lula..

Odgovor na objavo uporabnika
Večne resnice, 07.03.2024 ob 20:04

Večino vašega življenja usmerjajo jajcevodi, preostanek pa želja po čipsu.

Ne vem, a se lahko kaj zelo hvalite s tem.

Si na suhem že dolgo?

skrbno formuliran, klinično testiran in izdelan jemati vsaj 3 mesece, da se črevesna mikrobiota regenerira s koristnimi sevi, ki so potrebni za nastanek serotonina.

Primeren za sočasno jemanje z antidepresivi in pomirjevali.   

BrainBiome ne vsebuje glutena, soje, jajc in gensko spremenjenih organizmov ter je primeren za vegetarijance.

kakovost: kefir probijotik, zelje je skrbno formuliran, klinično testiran in izdelan v skladu z najvišjimi standardi.

Samo ena kapsula na dan: Kapsulo vzamete zjutraj, na prazen želodec.probijotik ali kefir je potrebno jemati vsaj 3 mesece, da se črevesna mikrobiota regenerira s koristnimi sevi, ki so potrebni za nastanek serotonina.

Primeren za sočasno jemanje z antidepresivi in pomirjevali.   

Probijotiki in prebijotiki ne vsebuje glutena, soje, jajc in gensko spremenjenih organizmov ter je primeren za vegetarijance.

Čips je kvečjemu za najstnice, kasneje je bolje, da kakšne oreščke sanjate, da boste temu kalibru še dolgo grenili življenje.

Odgovor na objavo uporabnika
bat9, 07.03.2024 ob 21:27

Si na suhem že dolgo?

Jap.  Drkam že cel lajf.  Pa telenovele gledam.

Zakaj?

V resnici kar kmalu. Že tam nekje v SŠ sem opazila, da obstajajo bistveno inteligentnejši od mene. Ampak…na MONu se pa mal potolažim (al me zaskrbi?), ko vidim ob takih postih, da je tudi bistveno bolj butastih veliko.

Jah, s šank modrostmi res ne moremo konkurirati.

Čudovita, prekrasna tema. Ti si ziher zelo uglajeno in inteligentno bitje, mar ne?☝️🤣

in kdaj si boš ti priznal- da ti -trahtaš- samo luknjo , luknjo in samo luknjo…in o tem 24.ur misliš -samo s ta spodnjim organom…tako žalostno, da te suče samo in samo to…za to luknjo si se pripravljen …vstavi poljubno…patetično, res.

da, da…dedci bi samo hopa- cupa…nima veze s katero..- tud koza je dobra….sam, da bi namakali svojo žvaruno, ki še tolk ni trda, da bi kondom nataknili….in brez domišljije-sam not pa ven je domet…o ženskah nimajo pojma in tak dalje. dej fantiček- izšolaj se …

Bog je dal moškim dve glavi, a žal premalo krvi, da bi lahko obe delovali

V OŠ sem bila med pametnejsimi.    Moji otroci imajo magisterije. Predvidevam, da sem med intelegentnejsimi, predvsem pa bolj razgledanimi.

Odkar sem prisotna na monu;))

New Report

Close