kdaj uhančke punčkam?
Mene pa zani8ma koliko stane “luknjanje”?
In ali prineseš svoje uhane,ali jih tam kupiš?
Prosim,če mi kdo razloži kak je postopek,ker sem stara 21 let in si jih želim,mamca mi je pa vedno govorila,da mi bodo ušesa zatekla in mi jih ni nikoli hotela kupit.Sram me je,da bi vprašala kakšno prijateljico.
A ta podatek je iz statističnega urada al je to tvoje zakoreninjeno mnenje????
Smo iz obrobje Slovenije in imam otroke v velikem podeželskem vrtcu, večina nima uhanov, sem polagala pozornost pred cca pol leta, ko je bila ena taka tema.
Kar se pa tiče naših okoliških kmetov pa menim, glede na njihovo tehnologijo, ki jo uporabljajo pri kmetovanju, da to, da nekdo prihaja s kmetov, ni več nazadnjaško ali ”kmečko” po domače, ampak pravzaprav v danešnjem času zelo napredno, po tehnologiji namreč močno prekašajo nekoga, ki vozi avto z avtomatskim menjalnikom in ima doma najnovejši računalnik. Pa še zavidamo jim lahko za doma pridelano hrano, ki ni popravljena z raznimi konzervansi in dodatki prehrani, kot so razni E-ji, za sadje in zelenjavo, ki sta biološko pridelana….
Današnji kmetje živijo bolje in so bolj napredni od raznih ”mestnih ” pomembnežev. Pa še enkrat, uhani z njimi še vedno nimajo veze, razen če gre za relevanten podatek statističnega urada.
Sicer je mal izven teme, vendar nisem jaz tista, ki je pomešala kmete in uhane…
Pri 12ih.
Na mlajših punčkah mi ni všeč.
Radovedna21,
pojdi do kozmetičarke, ki ti bo najverjetneje naredila luknjice s pištolo. Opravljeno v hipu in brez bolečin. Če imaš svoje uhane iz zlata (oz. iz take kovine, ki ne draži kože), ti lahko da že takoj tvoje v uho, sicer pa tam dobiš medicinske, ki jih nosiš cca. 2 tedna.
Za ceno pa ne vem. Lahko ti pa luknjice naredijo tudi pri nekaterih zlatarjih ali v piercing studiih.
Ušesa ti ne bodo zatekla zaradi luknjic. Lahko se malo zagnoji in prva dva dni je uhelj bolj občutljiv. Če se ti zagnoji, pač razkužiš, samo prva 2 tedna ne smeš za dalj časa pobrati uhanov ven, sicer se ti bo luknjica zarasla.