Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kdaj vabila?

Kdaj vabila?

A mi lahko svetujete, kdaj naj razpošljeva vabila? V raznih revijah svetujejo 2 meseca prej, meni se to zdi absolutno prehitro, da bi že tako hitro “cirkus vzganjala”. Na splošno se mi zdi, da v teh revijah, kar sem jih na hitro skupaj zbrala malo pretiravajo in forsirajo neke svoje stvari. Tisti urnik (ki sem ga prebrala že v dveh revijah), kaj naj bi naredil npr. 6 m prej itd. se mi zdi tako nerealen in pretiran(6m prej se mi ni sanjalo, da bom stopila v zakonski stan). V glavnem kaj vi mislite, kdaj je tak normalen datum, koliko prej naj pošljeva vabila(ne mi napisati prosim 2 m, ker je že to tako mimo:-(, meni se pa še vedno zdi prehitro. Zadnji možni datum-že zato, ker bi rada, da čimkasneje vsi zvejo.
Hvala za vaše nasvete.
Anika

Tud men se je zdelo 2 mesca prej absolutno prezgodaj, ampk sva jih vseen začela nosit okol 1,5 mesca prej, ker je čas dopustov, to je samo v primeru če imaš poroko v poletnem času, jaz jo imam sred avgusta. Ugotivila sva, da je kar fino dat vabila prej (nosit jih morata osebno, samo kakšnemu po pošti), ker ti to vzame ogromno časa, ker se pr vsakem zadržiš več kot si mislil in potem gre tedn okol, 1 mesec okol, pa jih maš še vedno za nosit. Je pa tolk enih stvari še za uredit, da ti gre to (vabljenje)že kar pošten na živce, vsaj men je šlo. Tak da vama svetujem, da jih začneta nosit okol 1 mesec prej, če nimata poroke v avgustu, ker potem je že konec dopustov.

Glede revije je pa tako, saj ni nujno da vse upoštevaš kar piše notri, si pač prilagodiš sebi kakor ti paše, je pa fino da vse piše na enem mestu, bolš je npr. tale forum, ker izveš vse iz neposrednih izkušenj, revija je pa tako tako na splošno.

Upam,d a sem ti kaj pomagala, želim ti lepo pripravljanje na poroko, s čim manj zapleti pri vabilih in pripravah, lp E.

ja tako je da vsaj en mesec pred poroko je vljudno da vsi vabila že imajo, zato ker si morajo nekateri gotovo kupit še sami kaj za obleči pa darilo pa to zato je fino prejpovabit kot pa prepozno, ko imajo tudi že kaj splanirano lahko za tist vajin vikend…

kar pa se tiče 6 mesecv prej pa takole jaz mislim..jaz sem vedla eno leto prej kdaj se bova poročila in sva po novem letu že začela s pripravami poročila sva se pa konec junija, jaz sem izbrala obleko in rezerviala sva gostilno in vilo in tako…pol nasledn mesec sva kej druzga kupila recimo njemu obleko in potem sem počasi naredila vabila in konfete in tako se je tistih 700 jurjov stroškov razporedilo čez celo leto…če bi vse rihtala v zadnjem mesecu teh 700 jurjov ne bi mela od kod vzeti…zato se mi zdi v redu da začneš prejpa lahko delaš brez panike lepo počasi in tako da ti je všeč

A ste vsi vabili vse osebno?

Midva sva jih poslal pred dvema tednoma, porociva pa se 6.9. Za poroko sva vedela ze pred petimi leti, da bo priblizno letos, ker sva sedaj oba diplomirala in to je bil pogoj za poroko. Lani sva nasla prostor in se zmenila nekaj stvari. Aprila sem rezervirala obleko, njemu sva kupila obleko, placala na obcini. nato pa pocasi se vse ostalo. Vabila sva posiljala.
LP maja

New Report

Close