Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kdaj veš?

Kdaj veš?

Samo da te moj ne špricne nazaj -v ustka, hahaha

Se ga čisto nič ne bojim ;))

Zelo pametna ženska si, lepo napisala. Čestitam!
(no vidiš, brez da bi omenil sex.., hahaha)

Zelo korajžna punca si, vidim…

(:-P)

Zelo lepo si napisala JAZ. Vendar se mi zdi pošteno do obeh, da probata drugje najti to kar ne klapa pri njima-nama. Zakaj iskati drugje kar nimaš doma pri tem pa živeti dvojno življenje? Bom še malo premislila, samo se mi zdi bolje, da se taka veza prekine. Boje je biti sam kot pa v vezi osamljen, tako mi je enkrat rekla ena prijateljica in po moje je res tako.

Tudi ti si lepo nadaljevala, zakaj ostajati nekje, zakaj raje ne poiskati nekoga in z njim pa res “lepo” zaziveti…ampak kaj, ko je v življenju vedno veliko čejev, zakajev…in sploh ni rečeno, da bo drugje na koncu bolje…saj veš polizan med…so tudi ljudje, ki nenehno nekaj iščejo, begajo iz veze v vezo, ko zaškriplje, ko vidijo, da to ni to…tako, da kot sem dejala le ti si tista, ki veš kako in s kom si želiš živeti…

Še nekaj, nekoč mi je ena gospa priovedovala zgodbo svojega življenja…mlada se je poročila, brez ljubezni, pa vendar je na koncu ljubila svojega moža kot ni ljubila še nikogar, vsi tisti vzponi, padci, prepiri, nesoglasja, vse to sta znala dati sebi v prid in iz tega jima je vzklila prava ljubezen…pa to ni pravljica, želim ti povedati, da se nekoč zgodi nekaj, ko misliš da je vsega že konec, pa mal kasneje vidis, da temu le ni tako, da je tam v kotu še en žarek, ki samo čaka da ga podrgneš in nato zasije v vsem sijaju…moški so večni otroci, šele takrat ko spoznajo kaj izgubljajo, so izgubili se zganejo!

Smotko;))

ma kaki …v tem bi samo užival, še zmešalo bi se mu od takih bab kot smo me,)))..to ne bi bila kazen..

Pol pa nis tako dobrega srca kot sem predvideval

Si? Ne, ti si smotk-A!

nepanism

hahaha, aneda ne, saj to ti nakazujem pa ne vidiš;))

Mislim, da preprosto veš. Morda ne takoj. Sigurno pa, če se imaš rad.
Kaj narest je pomembnejše, se ti ne zdi?
V vsaki zvezi. Kratki, daljši, najdaljši…..

hahahahah………….ene tri so mi že zrastle! :))))))))))

Najdaljši? Kaj?

Ja Backa. Točno tako. Če imaš sebe rad, veš kaj storiti da nisi prizadet. Se kar bolje počutim.

sama najbolje veš kdaj je potrebno narediti nov korak.

kako dolgo pa traja vajina zveza? med daljse sodi, kajne?

Men pa prow nič ne pride na misel….

Odgovori na ta vprašanja so bili za mene to, da sem se odzvala na povabilo k varanju. Sicer pa ljubim svojega partnerja in se vidim z njim tudi čez 50 let, če bova zdrava.

POTEMTAKEM MIDVA (z mojim) ŠE NISVA KONČALA??!!

Namreč, sva končala, ampak vse tiste alineje ne štimajo – veselim se njegovega klica, vsak dan sva na kavi – po 3x, čeprav se včasih skregava oz. dostikrat, ne zdrživa dan brez drugega….pa ne hodiva…….

New Report

Close