Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Kdaj?

Kdaj?

Lepo pozdravljeni!

Mene pa zanima, koliko casa ste bili s svojim/o partnerjem/ko skupaj preden ste se porocili? Kdaj ste zacutili, da je pravi cas za poroko in zakaj?

15 let. Saj ne veš, ali bo to tvoj zakonski partner ali ne? To kar pride samo. Saj pri naju je.

15 let ??????? Ja in kok sta bila stara ko sta se vzela?
Moja starša sta bila skupaj 6,mesecev namreč,res brez heca.In še vedno sta skupaj.

LP,Pavle

Moja starša sta se spoznala februarja in se maja poročila…skupaj sta že 27 let in smo vsaj za enkrat enkratna družina!!!
Kdaj bo pravi čas boš že začutila-believe it!!

Moja starsa sta se poznala 5 mesecev preden sta se porocila, po treh letih pa sta ze bila locena.

Jaz sem ze 9 let s fantom, od tega 6 let ziviva skupaj. Ze pred petimi leti me je vprasal, ce bi se porocila. Rekla sem, da bi se, ampak ne vem kdaj. Oba veva, da se bo to nekaga lepaga dne zgodilo, zaenkrat pa nama je lepo tako kot je.

Midva sva bila skupaj 5 let preden sva se poročila!

Midva sva skupaj 3 leta. Poročila se nisva, kljub pikcu. Mene to totalno obremenjuje, on se pa še zmeni ne… Problemi so predvsem v cerkvi (krst). Pojavljajo se neprijetna vprašanja bližnjih…

Zivjo. Midva s fantom sva sedaj skupi ze vec kot tri leta in pol. Stara bom v kratkem 20 let. Mislim da se lahko porocis, ce cutis da je on res pravi in sele takrat ko si nekako ‘stabilen’ na vseh podrocjih. Sama bi se sicer ze sedaj rada zarocila, porocila pa cez priblizno 3 leta, ker ga ljubim in ker je res najboljsi fant na svetu, ker me ljubi tako kot sem, z vsemi svojimi muhami.

Skupaj sva bila 3 leta in pol. Še vedno je tako lepo kot pred poroko.

Lp, Ena

Skupaj sva 15 let, od srednje šole. Letos junija sva se poročila in še vedno se noro ljubiva.

Nama teče že 10. leto in se bova poročila v juniju 2003….tudi midva se še vedno zelo ljubiva, skoraj tako kot na začetku najine zveze….skratka, prepričana sem, da bova, tudi kot poročen par, uživala tako kot sedaj, lahko tudi še bolj…….veš pa itak nikoli ne kaj te čaka…..

KOLIKO PA STA STARA?
TIDI MIDVA SVA SKUPAJ ŽE DESET LET, SKUPAJ ŽIVIVA PET LET, IMAVA TRILETNEGA FANTKA IN SE POROČIVA LETOS

New Report

Close