kdd- izpis stanja zame in mamo
Od KDD sem dobila izpis, da imam 200 rednih delnic, moja mama pa 267. Naziv izdajatelja je VIPA HOLDING d.d.- v likvidaciji (za oboje delnice). Kaj naj sedaj s tem naredim? V Novi Gorici na NKBM so rekli, da nima smisla odpirati trgovalnega računa, ker so delnice brez vrednosti, na NLB v Novi Gorici pa so mi rekli, da naj =pridem pogledat= konec novembra ( takrat bom lahko na vrsti, ampak sem vprašala, če mi dajo kak papir za uverstitev na seznam čakajočih – NIČ od tega????), da naj pač takrat pridem, ker nisem njihov komitent ??????
Sama sem pred leti kupila tudi za 500 mark delnic Nkbm, KAM moram sedaj vprašati kaj je z njimi (ali je to to ko govorijo, da so razlastninili imetnike delnic?). Jaz doslej nisem še NIČ naredila. PROSIM ZA NASVET ZA POSTOPEK
Prosim za pomoč. Hvala in lepo pozdravljeni.
http://www.ljse.si/cgi-bin/jve.cgi?SecurityID=VHDR&doc=818 Tečaj za Vipa.
NKBM je pa isto na nuli.
Mi je žal zate in za mamo, da sta dvakrat okradene. :S
Zdenka, poskušaj se pozanimati v Ajdovščini na Abanki. Tam lahko vse urediš. Če so ti rekli, da so delnice brez vrednosti, bo verjetno žal res tako.
Lahko greš že v ponedeljek v Ajdovščino na Abanko in tam vse urediš, ti ni treba čakati do konca novembra.
Lep pozdrav, tvoja sošolka Boža
V prihodnje pa ne potrebuješ pisati tvojega priimka in imena, lahko se registriraš kakorkoli npr. “deževen dan”, sončni zahod, ena upokojenka in podobno.
Pozdravljeni, meni so iz A-banke tako odgovorili. Upam, da bom s tem odgovorom komu pomagala.
Spoštovani,
Žal je podjetje v likvidaciji. Zadnja vrednost delnice je znašala 0,01, kar pomeni, da so delnice vredne manj kot zašajo stroški prodaja (14,67 EUR).
Predlagam, da se jim odpoveste na KDD ali pa jih pustite in bodo šle na sodni depozit.