Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis kdo bi se rad učil govorice rok

kdo bi se rad učil govorice rok

Hojla, radoveden sem, če bi se kdo od vas pridružil tečaju govorice rok, slišal sem, da se bo menda v kratkem pričel. Iščem družbo za tečaj. Menda je full zanimivo, zabavno in sploh naj …

Oglasite se mi!

Luka

A je to v zvezi s knjigo Sabine Meško ?

žIVJO!

Ne, to je govorica gluhih, gluhi govorijo z rokami in se mi zdi full zanimivo, kako se pogovarjajo zgolj s tem.
lp

In kje je ta tečaj? Je namenjen komurkoli ali le tistim, ki to znanje nujno potrebujejo?

Pardon. Vidim, da je pri “srednjih letih” vse opisano. Jemljem nazaj.

Jutro Luka! A to misliš govorico gluhih? Malo že znam, smo se učili na faksu. Defektologi bi to morali znati. A je to ena druga govorica?
lp
Angel*

Živjo, Angel!
Jaz jo tudi znam, pa ne malo kar precej. A ti si se jo na faksu učil, kot fakultativni predmet ali kaj? Si slučajno ti defektolog? Jaz sem tolmač za gluhe. No, pa lp

Tia

Zdravo! Ne nisem defektologinja. Pred mnogimi leti smo na Pedagoški Akademiji imeli predmet skupaj z defektologi in smo bili v zavodih za gluho in gluhonemo mladino.
Lep dan še naprej!
Angel

Svetujem: http://dww.deafworldweb.org/asl/

Zdravo!

Jaz sem Lucija Mornik stara sem 10 let!Zelo dobro znam govoric rok zelo so zanimive dostikrat sem jih pokazala v šoli in so mi rekli ti si odlična in zanimiva 🙂

Lep dan želim!

Zdravo !

Sem naglušna in sem stara 12 let.Zelo dobro znam govoric rok,saj niso tako težke.Pokazale sem tudi v šoli in sem jih pač malo naučila.
Meni je zelo zanimivo!

Lep pozdrav =)

New Report

Close