Kdo bo prvak?
Kaj ko bi naredili kakšno nagradno igro? če sedaj napovemo, to shranimo in potem še za vsako tekmo posebej. kdo ugane napove, bo prejel nagrado, ki jo bomo še določili.
Čmo?
primož
Verjetno bo Michael Schumacher, čeprav mu bosta veliko sivih lasi naredila tudi Ralf in Montoja. Sicer Michaelu privoščim sam je že čas da tudi kdo drugi zmaga, npr. Ralf in Montoja sta zelo dobra, pa tudi kakšen Coultard jih lahko preseneti, če bo le dirkalnik letos zdržal do konca dirk in ne bo spuščal dimnih zaves, kot lani.
Kdorkoli že bo prvak vem da bo letos bolj razburiljivo kot pa je bilo prejšnja leta ko je zmagoval samo ferrari. Letos mu bosta delal veliko konkurenco bmw in mercedes.
Pa obilico užitkov in mirne živce bo gledanju tekem vam želim!
lp nija
Resno mislim,
glasujmo in to že pred začetkom prvenstva, recimo, da lahko še po prvi tekmi.
jaz pa bom uredil in pripravil kakšno zanimivo nagrado. naprimer kakšno divjo vožnjo, verjetno ne v F1, pa mogoče v kakšnem reliju :-)))
primož
Ne gledam rada formule, pravzaprav me blazno uspava. Prav prijetno je prizgat TV ob nedeljah, ko so tekme…za prijeten spanec po kosilu:)
Prav vseeno mi je, kdo bo prvak, navijam pa za Williams, ce ze moram.
Schumacher mi je ze tako in tako zoprn, voznik verjamem da je dober…ampak kaj cmo:) Naj letos vendarle izgubi. I hope.
LP