Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kdo bo prvak?

Kdo bo prvak?

Kaj ko bi naredili kakšno nagradno igro? če sedaj napovemo, to shranimo in potem še za vsako tekmo posebej. kdo ugane napove, bo prejel nagrado, ki jo bomo še določili.

Čmo?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Niki Lauda? heheh No, zdaj pa resno: Šumaher (žal)

p.s. Bo treba spet malo začet F1 gledat, ker sploh ne vem več kdo vse je še akter…..Ko sem jo nazadnje gledal je bil najboljši Senna…

LP!

-----------------------------------------------------------

Verjetno bo Michael Schumacher, čeprav mu bosta veliko sivih lasi naredila tudi Ralf in Montoja. Sicer Michaelu privoščim sam je že čas da tudi kdo drugi zmaga, npr. Ralf in Montoja sta zelo dobra, pa tudi kakšen Coultard jih lahko preseneti, če bo le dirkalnik letos zdržal do konca dirk in ne bo spuščal dimnih zaves, kot lani.
Kdorkoli že bo prvak vem da bo letos bolj razburiljivo kot pa je bilo prejšnja leta ko je zmagoval samo ferrari. Letos mu bosta delal veliko konkurenco bmw in mercedes.
Pa obilico užitkov in mirne živce bo gledanju tekem vam želim!

lp nija

Sem za Raikonena ali Montoyo.

Resno mislim,

glasujmo in to že pred začetkom prvenstva, recimo, da lahko še po prvi tekmi.

jaz pa bom uredil in pripravil kakšno zanimivo nagrado. naprimer kakšno divjo vožnjo, verjetno ne v F1, pa mogoče v kakšnem reliju :-)))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

…Montoya…

Da, Montoya je zakon !

A je to potrebno sploh ugibati oz. napovedovati? A ne bo spet Šumi?

mihael ŠUMAHER bo zmagal…dokler bo vozil, bo svetovni vrh v rdeči barvi…tak pač to je…avto majo za letošnjo sezono daleč najboljši po prvih testih. lep pozdrav!

Primož HVALA!
Letošnje dirke nam bodo verjetno prikazale mnogo presenečenj. Zmagal bo ferarri, /M. Schumacher/ drugi bo Mc. Laren /Raikonen/, tretji pa Petronas /Giancarlo Fissichella/
Lep pozdrav iz Pirana – Franc.

Montoya. Primož – zabeleži;)

Schumacher bo zopet prvak. To je pravilo št. 1 v formuli 1.

montoya

upam, da ne 🙂
(pa ne me napadat ->sam moje mnenje)

..ooooooooo .. Franc…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ker vidim da se ne spoznate na formulo 1 vam povem jaz kdo bo prvak – to bo gospod BERNI. Na žalost se formula odvija že kar nekaj časa po določenih scenarijih.

Navijajte še naprej

Zmagal bo ferarri, /M. Schumacher
Takoj za njim pa bo nekdo od Williamsa ali mlajši brat ali pa Montojček.

To se ve: Michael Schumacher, konstruktor pa Ferrari.

Lp,
Tjaša

Franc še eno prijateljico sva dobila.
Tjaša zelo mi je všeč tvoj izbor zmagovalca za letos. In se tudi sam strinjam da bo tako.

Leonardo

Bravo Saša še to povej a si fant al punca?

Ej DI CAPRIO, lahko je navijat za komuniste,zakaj ne navijaš za minardi saj je isti kot lanski ferarri.Pa še iz istega gnezda so.A ja Minardi ne zmaguje.Še neki,prjatlu Franciju pokaži kako se napiše Schumacher!

Živjo,

kako lahko sploh pomislite, da bi zmagal kdo drug kot ŠUMI????

Daleč najboljši voznik!!!!

klementina

klementina

Heh, prej bi rekla – dalec najboljsi avto.
Sicer je super voznik, ampak ni bog!!

Ne gledam rada formule, pravzaprav me blazno uspava. Prav prijetno je prizgat TV ob nedeljah, ko so tekme…za prijeten spanec po kosilu:)
Prav vseeno mi je, kdo bo prvak, navijam pa za Williams, ce ze moram.
Schumacher mi je ze tako in tako zoprn, voznik verjamem da je dober…ampak kaj cmo:) Naj letos vendarle izgubi. I hope.

LP

Počakajte na Renault,da pridejo na spored malo bolj zavita dirkališča,kjer bodo do izraza prišle renojeva aerodinamika in Michelinove pnevmatike in seveda Alonso.

New Report

Close