Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kdo bo prvak?

Kdo bo prvak?

To bo spet ena dolgočasna sezona, saj bo Čevljar pometel s konkurenco.

Res bi bil že čas, da se kdo drug povzpne na prestol.

LP Efemit

Alonso!

Jaz tudi upam, da ne bo Schumacher.

lp

Ce ne bi bilo Sumija, tudi avto ne bi bil najboljsi, kaj mislis. Je pa imel jajca, da je sploh zacel vozit za rdece. So bili globoko v riti.

Kaj pa nagrada??? Jaz recem rdeci.

ma kakšen montoya-je preveč trd u glavo,da bi bil lahko prvak-tud če bi sedel v ferrariju nebi blo nič z njim!
Za ralfa mislim enako-neumen-primerja s z bratom,pa mu niti do gležnjev ne seže.Raikonnen je pa spet razred zase-mlad in neumen,pa še zanič avto ima.
Tko da če povzamemo na kratko……………SCHUMI EDEN IN EDINI!!!

itaq da bojo naši rdečkoti zmagal.
1….SCHUMI
2….barrichello
3….alonso

Za tretjega nisem najbolj prepričana,ampak za ferrari pa zihr:)))

Vi kr upajte da ne bo Šumi prvak, toda dejstvo je da bo!

No, sva že dva, ki sva istega mnenja. Renault in Alonso!

Že lani se je pripetilo, da je Schumija pustil za cel krog zadi – pa so šele prvo leto s svojim imenom nastopili v F1 ( če me spomin ne vara, je to nekoč davno, davno uspelo tudi zelo mlademu Scumiju – da je premagal Senno – ki je zame še vedno voznik Numero Uno), pa poglejte kaj je “dosegel” do sedaj.

Glede zgodovine Scumija, ki ga kujete nekam v zvezde – brez Renaultovih motorjev ( v sodelovanju z ostalimi podjetji – če se ne motim Beneton – ne mislim se matrat kako se piše – in Williams) tudi on ne bi postal prvak. Sicer pa, Renault se je “moral” umakniti iz F1, da je Ferrari oziroma, da so ostali konstruktorji sploh lahko pokazali kaj “znajo”. (in še enkrat, če me spomin ne vara sta včasih Ross Brawn in Jean Todt delalal za Renault – lahko da je tudi luknjast kot švicarski sir – govorim o mojem spominu)

Torej, Primož štej me med vpisnike za nagradno igro.
Alonso in Renault, potrjeno še enkrat (čeprav se strinjam s Sašo/m, da “prvak” ostaja Bernie.

lp
Erina

Ah lepo te prosim…

Jaz?

Jenson Button.

Letos bo spet brez zveze.
Vedno je en isti.
Jaz mislim da bi morali imeti vsi en isti avto ,šele takrat je konkurenca.

SE VE KDO!NAJBOLJŠI OZ.ŠUMI,ZMAGAL BI TUDI ,ČE BI VOZIL V JORDANU ,ZAVBERJU…………..VSI NAJ SE GREDO UČIT K MIHCU

BREZ VEZE SE KREGAT.Dobro se ve kdo bo prvak ,raje glasujmo,kdo bo drugi!to bo RUBINIJO!

no,a vam je zdej že jasno kdo je prvak:)))))))))))))))))))?

zdej pa lahk stavmo za drug let

Ti pa si brihten. A si z mesta.

TI MAŠ PA SIGURNO JORDANA

Ne gliser z motorjem Tohatsu.

Schumacher! Ferrari! sigurn

New Report

Close