Kdo bo prvak?
ma kakšen montoya-je preveč trd u glavo,da bi bil lahko prvak-tud če bi sedel v ferrariju nebi blo nič z njim!
Za ralfa mislim enako-neumen-primerja s z bratom,pa mu niti do gležnjev ne seže.Raikonnen je pa spet razred zase-mlad in neumen,pa še zanič avto ima.
Tko da če povzamemo na kratko……………SCHUMI EDEN IN EDINI!!!
No, sva že dva, ki sva istega mnenja. Renault in Alonso!
Že lani se je pripetilo, da je Schumija pustil za cel krog zadi – pa so šele prvo leto s svojim imenom nastopili v F1 ( če me spomin ne vara, je to nekoč davno, davno uspelo tudi zelo mlademu Scumiju – da je premagal Senno – ki je zame še vedno voznik Numero Uno), pa poglejte kaj je “dosegel” do sedaj.
Glede zgodovine Scumija, ki ga kujete nekam v zvezde – brez Renaultovih motorjev ( v sodelovanju z ostalimi podjetji – če se ne motim Beneton – ne mislim se matrat kako se piše – in Williams) tudi on ne bi postal prvak. Sicer pa, Renault se je “moral” umakniti iz F1, da je Ferrari oziroma, da so ostali konstruktorji sploh lahko pokazali kaj “znajo”. (in še enkrat, če me spomin ne vara sta včasih Ross Brawn in Jean Todt delalal za Renault – lahko da je tudi luknjast kot švicarski sir – govorim o mojem spominu)
Torej, Primož štej me med vpisnike za nagradno igro.
Alonso in Renault, potrjeno še enkrat (čeprav se strinjam s Sašo/m, da “prvak” ostaja Bernie.
lp
Erina