Kdo bo prvak?
No, pa da vidimo, kdo bo najboljši za letos? Kaj pravite? Sam stavim na ASA Naklo, čeprav tud Troha ni od muh. Škoda ker ni stavnice tukaj! Položim jurja na ASA!!!
mmmm jst pa pravm da bo prvak kr horjul
horjul dinamiti
Kdo pa je prvak????
Moralni prvak je sigurno Horjul!
HORJUL!!!!!
moralni prvak so Piscanci
mislim da je prvak kar stari: Mission ASA Naklo; tko da Horjul mal še treba trenirat, pa ostali tud…brez znanja ni sreče
gladko bojo letos kranjskogorci prvaki
sred horjula bojo horjul razbil pa poj se horjulke kosmulke nabrisal….
kukr ze ene parkrat…
upajmo da jim letos rata itak so bli parkrat ze zlo bliz. sj sam poglejte kok jih je v reprezentanci…
Katero reprezentanco pa si imel v mislih? A tisto na ledu ” ker tam vas ni prov dosti”!!! ;D
No sej ne, pol vam pa res ostane sam še reprezentanca v in-line hokeju!
Važn, da so vsi zadovljni.
Asa al pa Horjul bo prvak!!! 🙂
Lp
ejga ti majmunce
baje je debata o IN LINE HOKEJU
ROMAR
itak horjul…………………………………………. to sej za bat.
js sm sam povedov moj mnenje. asa so zlo dobri, svaka jim cast, sam horjul…….. prosm te.
Tuki pa postaja vroče… Se vid, da je sezona blizu. 🙂
Težko je reč kdo bo letos prvak, ubistvu se sploh ne ve kakšne bodo kej ekipe… Tko, da bo treba na bol jasno sliko počakat do prvega igralnega vikenda.
Glede na prejšne sezone, bi pa jest stavu na ASO “staro”, ker so standardno močni!
Jst pa jurja na PIRAN.
Letos bo rutina premagala mladost!!!
Go Piran!
LP
Robi
prvak bo troha k ma letos zlo dobro ekipo med katerimi so boris pretnar david rodman jure kralj in seveda denis kadic!!tko da stavim na troho pub bled!
strele champion!!!!!!!!!!!!!!!
jst pa pravm, da bodo x-i prvaki…zakaj pa ne? obozevalka:D
moralni prvak so Piščanci
Prvaki bojo Piscanci…Troha Pub pa nima za pou mesnega.Kokr cajta trenirajo jih je lahk sram za dosezen rezultat proti NHLovcem iz Postojne….pejte sekt drevesa…:*
lepa valenc, haha
piščanci vi ste eni navadni travarji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
casi boba marleya so mimo tako da bi sli lahko omislili nov stil pricesk!!!!
Ma trava ti visi.Me prov zanima,kaksni bi bili rezultati doping testa ce bi dali testirat vse ekipe…
ma nov stil pričesk ti je fotr ku je ležu na opici in te delu
tist k si je ogledu eno tekmo kranske gore….,mislm da bo stavu na njih za naslov pravaka
lp
hvala mashy kater X te je pa ogrel???????
Forum je zaprt za komentiranje.