Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kdo dolo

kdo dolo

Pri nas bara, big brotherja in podobnih oddaj pac ne gledamo. Po dnevniku ugasnemo TV in se ponavadi pogovarjamo. Ze prej se odlocimo, kaj bomo gledali in cesa ne. Ker se meni zdi neumno cas porabljati za take zadeve, se hvalabogu to zdi neumno tudi mojim otrokom. Ne gre za izolacijo, prepovedi itd samo neumno se nam zdi. Kdo bo pa prebral vse res dobre knjige? Kdo se bo naucil vse pametne stvari, ki jih je dobro vedeti v zivljenju? In kdaj, ce bomo vzeli vse kar nam za poneumljanje ponujajo? Pravite, da po sluzbi in obveznostih ostaja malo casa za otroke? Ne omenjate pa, da ima prednost pred druzino se televizija.

Kapo dol!

Res je!!!
Ne gledam teh bedarij(BB,bar…),raje pogledam kak dokumentarec na Animal planet!
Ja,pa vse jamrajo,kako ni časa za otroke,pa zase…Manj pred tv,pa bo.Za računalnikom pa sem itak v službi:):)

Če so otroci še majhni in hodijo spat ob 19.30 potem je od 16.15 oz. od 17.30, ko pride še oče iz službe, do spanja res malo časa za celo družino, a ni tako.

Hvala, da si to delila z nami.

Vedite, da se celo življenje učimo in še neumni umremo.

lp

A ti misliš, ker ne gledaš TV z otroki, da zagotovo bolje izkoristiš čas z njimi? Da bodo bolj pametni in razgledani? Da bodo uspešnejši od drugih?

S tvojim pisanjem se mi zdi, da boš svoje otroke predvsem naučila nestrpnosti – nestrpnosti do drugačnega mnenja. Že na daleč se vidi, da si prepričana, da samo to, kar počneš ti, je edino pravilno.

Aja, pri nas v službi pa ne hodimo na MON.

New Report

Close