Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ga še ne pozna?

Kdo ga še ne pozna?

Slovenskega slavčka namreč.

No comment!

A ni on samooklicani Štajerski slavček? :))))))))))

A veš, da ga še nikoli nisem slišala peti? Ima kdo link do kakšne njegove pevske poslastice?

Slovenskega slavčka??? Mislim in kako je včeraj nastopal v Trenju, vsi se delajo že norca iz njega, on pa očitno res misli kakšen slavček in moški da je. Bogi revež! kako negovan dec ja in kako velizga tiča ma, si ga zna nategnt, haha.

:))) sploh nism pogledala filmčka pa sm točno vedla za kiro budalo gre.Mislim,da je to najbl antipatičn,vase zagledan tip v sloveniji,lahko bi dobil viktorja!!!!Me kar mraz trese k ga vidm.

Tnx, acjom :)))

:))))))))))) :)))))))))))))) :)) Sej nimam besed – izven konkurence, ja, dobesedno :)))))))))))) S tistim plaščem je pa zihr iz Harryja Potterja ušel :)))))))))))

hahahhahahahh……………….za crknit. Se mi kar smili tip.

ja ja……………doma pa imaš ziher stene z njegovimi slikami prelepljene.
:)))))

Dejte si še mal oči napast s to lepoto.

:)))))))))))) :))))))))))))) Vidiš, si me spomnila, da ga lahko še na strop obesm, da bom to krasoto gledala med se………

Ups, pa je res slovenski, ne štajerski slavček. res ga slabo poznam, moram nadoknadit, hahahahahaha :))))))

A ni bil včeraj na Trenjih?

ja, bil je včeraj v Trenjih.

je pa res lep….za kozlat!

Malo izven konteksta pa vendar….. Zakaj youtube prekinja, pa ne vedno? A še komu?

Pa sem le najdla.

Men tudi. Pojma nimam zakaj.

meni pa ne

aleluja……………đizus……….

Jaz sem se res dobro nasmejala. Mislim, da bo res nov super hit. Ja, če verjameš.

pa kdo to sploh posluša?
:))))

Meni tudi youtube prekinja, ja, najbrž imamo prešvoh škatle, bo treba menjat! :))

Glede tega klovna pa, dobro, da ste me spomnile, ravnokar je ponovitev, včeraj nisem gledala, ajde da si ogledam še jaz to čudo! :)))

Meni to ni nič bolj grozno od že ustaljenih hitov naših “uspešnih” glasbenikov kot so Atomik Harmonik, Rebeka Dremelj, Manca Špik, Domen Kumer, itd.

Ja, pa ne pozabimo biserke med temi “uspešnimi” pevkami kot so Sanja Grohar in Nina Osenar,…………uaauuuuu!!!!!!! ….. hahahaahhhhaa………

Meni se zdi, da sta npr. z atomično močno Špelco kar na istem nivoju:).

Res je. Sam poglejte kako reklamo si je Nina nardila s tem, ko je pač posnela himno za bb. Hočeš nočeš, moraš komad poslušat. Pet pa itak ne zna.

New Report

Close