Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ga še ne pozna?

Kdo ga še ne pozna?

A je človek gej?

Pa dobro, o kom govorite??

Prekinja ti zaradi prvega slovenskega slavčka, imaš preslab računalnik.

Meni se tudi smili, mislim, kako ga ni nič sram se pojavit na TV, imeti tako zelo visoko mnenje o svoji pevski karieri, sebi kot zvezdi… mislim, kakšni zvezdi neki?! Kako je pa ta tip samovšečen. Ko pa še usta odpre me pa res vse mine, saj same klafedrije letijo iz njih. Ojoj, ubogi človeček!

Samo za vas, še en njegov hit:

Tole je njegov intervju na radiu Hit

Čeprav je kar dolg, se ga spača poslušat do konca, ker je definitivno nekaj najbolj zabavnega zadnje čase. Voditelj ga prefinjeno cel čas zajebava, on pa nebulozira.

Nikakor pa ne najdem njegovega največjega hita s katerim se je opredelil: Srečen, ker sem moški.

Je pa včeraj izjavil v Trenjih, da že 6 let živi od glasbe. Star je pa 22, pa kot kelnar dela, oz. svetovalec.

Jaz ga bom povabila na mojo poroko in seveda na šunko in jajčka.

definitivno samo še ti se ga sramujejo.

Še lepši komad od prejšnjega.

Intervju je pa zanimiv, se boste pošteno nasmejale.

No comment,človek plitek kot kumara na njivi!Grdo od mene ampak res nimam kej pozitivnega rečt!

Lepo prosim Jana, da ne žališ kumar.

Torej, človek je malo zaostal in zato se vsi delate norca iz njega. Na TV je pa itak samo še za to, da se mal nasmejite. On je tak ko moj sosed, tudi njemu so se vsi smejali. Malo zaostal, je pa EDINI, ki me na cesti pozdravi, me ustavi in se pogovarja z mano, normalne debate.

Ne vem, zakaj bi njega moralo biti sram nastopati na TV, vas bi moralo biti sram, ker se smejite takemu človeku.

Se popolnoma strinjam z ” pa to ne more biti res “.

Na tem forumu, kjer se vsi ” skrivamo ” z stoterimi niki in so postavljena najbolj primitivna od primitivnih vprašanj se pa kar naenkrat skriva ” cvet” slovenske inteligence…………….

Ja, se odločno vidi po naslovih – BB kaj nouga?

In potem se boste v šoli repenčile, če bodo vašega sončka ozmerjali z debelinkom, ker to pa je ja diskriminacija do vašega pač malo bolj rejenega sončka. Če bo pa on rekel sošolki prekla – bo pa O.K. Saj je konec koncev res,a ne?

Dvojna merila, dvojna morala……………………..

In zakaj je ravno on bolj bedast od polovice vseh ostalih slovenskih estradnikov? Meni se zdijo vsi isti: vsi so kao ful lepi pa noben ne zna peti.

No, sem ravno poslušala tale intervju na Radiu Hit – ne morem pomagati, meni tale tip deluje čudno – milo rečeno……….. Vsekakor je najbolj čudno, da njegovih popevk ni nikjer slišati, o njemu pa kar naprej poslušamo kr neki.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Meni je ena od njegovih cvetk izjava, da ne je majoneze in hvala bogu da je ne, ker je v njej preveč holesterola … ja itak, če je mašana s svinjsko mastjo … :))))))

Tukaj si pa v zmoti AnaAna, majoneza je holesterolska bomba zaradi rumenjakov.

No, s tem se pa sploh ne strinjam. Jaz “zaostale” ljudi, kot jih ti imenuješ, spoštujem. Imam pa svoje mnenje o ljudeh, ki pri polni zavesti, za svojih pet minut slave iz sebe naredijo totalne bebce. Kar je še bolj žalostno, da tip tega niti ne opazi. Kamor koli že pride, se mu folk posmehuje, on pa tega ne vem ali ne opazi ali kaj? Poslušaj intervju. Saj jih je imel kar nekaj, povsod isto. Smili se mi, ker se “prodaja” na tak način. Saj ga nihče ne jemlje resno. Si huda na druge, kako razmišljamo, sama pa praviš “človek je malo zaostal”. Ne, ni. Njegov cilj je, kako pritegniti pozornost, za vsako ceno. Vse ima naštudirano, pripravljeno. In temu se smejim, ampak z grenkim priokusom.

jana, hvala za opozorilo. Jajca so mi pa kar ušla, seveda.

New Report

Close