Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?

Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?

Kdo? Kdo je tukaj največji genij? Kateri pušča najbolj pronicljive, inteligentne komentarje?

🤓 Nerd Face Emoji

Jaz. 😀

matjažko

Nimam pojma. Jaz ga imam na omari.

Odgovor na objavo uporabnika
enostaven odgovor, 04.12.2021 ob 08:23

Jaz. 😀

In kdo si ti? Sploh nisi prijavljen, pa naj bi bil najpametnejši. Ja pa jade 😁

pizda materna, 04.12.2021 ob 08:25

In kdo si ti? Sploh nisi prijavljen, pa naj bi bil najpametnejši. Ja pa jade 😁

Jap. Točno v tem je poanta mojega štosa. 😉

. https://youtu.be/g_mB9HuNgPE

Kokoši.

Ker ga ravnokar berem v vroči razpravi o očetu, ki sili otroka v cerkev. Najmanjši IQ imajo verni uporabniki. V temu ni dvoma.

Je to Barca.

Ce se mene vprasa, 04.12.2021 ob 08:43

Je to Barca.

Oj, Barca, ne  moreš brez sebe.

Nisem vedel kaje to… Pa sem sel googlat… Pa gledam… Berem…

To sploh ne obstaja… To ni nic otipljivega..  Vidnega…

Mi lahko kdo to pokaze? Ta iq…

To vi kr neki bluzite. Jaz bi rad videl da to je drugace ne verjamem.

odgovarjam, 04.12.2021 ob 08:24

matjažko

“ODGOVARJAM”,

😄 😆 😅 😂 🤣

je napisu MATJAZKO za samega sebe. Pa gdo hebemti tu gor sploh porajta Matjazkota, takega zbluzenega tipa, pametnjakoviča, ki sam zase vrjame, da je najpametnejši.

Večina tu gor sploh ne ve za Matjazkota. Lepo vas prosim.

Kokoši, 04.12.2021 ob 09:12

“ODGOVARJAM”,

😄 😆 😅 😂 🤣

je napisu MATJAZKO za samega sebe. Pa gdo hebemti tu gor sploh porajta Matjazkota, takega zbluzenega tipa, pametnjakoviča, ki sam zase vrjame, da je najpametnejši.

Večina tu gor sploh ne ve za Matjazkota. Lepo vas prosim.

tudi za barco ne

Anonimno 10461, 04.12.2021 ob 09:15

tudi za barco ne

Ane da same sebe umenjajo te uporabniki pod drugimi vzdevki. Nebi bil rad v njihovi koži. Morajo imeti hud občutek manjvrednosti, da se takole postavlajo kako so oni najboljši.

Multiniki še sami zase ne veste, zato večkrat replicirate sami sebi. 🙂

Robi917, 04.12.2021 ob 09:22

Multiniki še sami zase ne veste, zato večkrat replicirate sami sebi. 🙂

Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.

To je un tip, ki je imel tri firme v tujini, vse ženske so si ga želele 🤣 in je bil celo tako uspešen, da so njegovi zaposleni vse namesto njega upravili tako, da je on lahko cele dneve visel na forumu in prenašal svoje znanje na nas uporabnike. 🙄

😄

Multinične spake , ja

Kokoši, 04.12.2021 ob 09:38

Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.

To je un tip, ki je imel tri firme v tujini, vse ženske so si ga želele 🤣 in je bil celo tako uspešen, da so njegovi zaposleni vse namesto njega upravili tako, da je on lahko cele dneve visel na forumu in prenašal svoje znanje na nas uporabnike. 🙄

😄

Zato pa gre vse k vragu, ker je človek postal brez duše.

Že  v tej temi imaš debila, ki piše pod mojim imenom.

Robi917, 04.12.2021 ob 09:42

Zato pa gre vse k vragu, ker je človek postal brez duše.

Že  v tej temi imaš debila, ki piše pod mojim imenom.

Zakaj se ne registriraš torej, govno neumno, da ti ne morejo ukrast imena?

Se vidi, da nisi ravno brihten..

Ja sej to sem vedno rekel BTDT-ju, da je pomilovanja vredno bitje brez obraza, ki piše pod 1000 vzdevki. Ker še sam ne ve kaj je in zato rabi drugim dokazovati kako pameten je.

“Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.”

V kokošnjaku očitno zopet vlada paronoja… pa kje MONovci in MONovke najdete vse te namišljene sovražnike⁉️

Kokoši, 04.12.2021 ob 09:51

Ja sej to sem vedno rekel BTDT-ju, da je pomilovanja vredno bitje brez obraza, ki piše pod 1000 vzdevki. Ker še sam ne ve kaj je in zato rabi drugim dokazovati kako pameten je.

Zato pa človek nujno rabi QR kodo, da bo vedel kdo je.

Tvoja odziv na posrečen post je sigurno odraz nižjega iq, kot ga ima ta, komur si repliciral  😉

donporleone, 04.12.2021 ob 09:54

“Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.”

V kokošnjaku očitno zopet vlada paronoja… pa kje MONovci in MONovke najdete vse te namišljene sovražnike⁉️

Zelo enostavno, ko se z nekom pišeš dneve in dneve in si z njim spišeš po cele romane ga spoznaš skoraj v dno duše. Lahko pa ti pošljem 1000 strani najinih pisanj, da jih preučiš. In sam narediš zaključek.

Iq na MON-u?! hahahaha

Šli so ti cajti.

New Report

Close