Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?
Kokoši, 04.12.2021 ob 09:58
donporleone, 04.12.2021 ob 09:54
“Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.”
V kokošnjaku očitno zopet vlada paronoja… pa kje MONovci in MONovke najdete vse te namišljene sovražnike⁉️
Zelo enostavno, ko se z nekom pišeš dneve in dneve in si z njim spišeš po cele romane ga spoznaš skoraj v dno duše. Lahko pa ti pošljem 1000 strani najinih pisanj, da jih preučiš. In sam narediš zaključek.
A to sta si ZS-jala cele dneve z btdt?
Kokoši, 04.12.2021 ob 09:38
Robi917, 04.12.2021 ob 09:22
Multiniki še sami zase ne veste, zato večkrat replicirate sami sebi. 🙂
Ja sploh BTDT je stalno odpiral teme pol pa pod različnimi vzdevki odgovarjal vanje.
To je un tip, ki je imel tri firme v tujini, vse ženske so si ga želele 🤣 in je bil celo tako uspešen, da so njegovi zaposleni vse namesto njega upravili tako, da je on lahko cele dneve visel na forumu in prenašal svoje znanje na nas uporabnike. 🙄
😄
Nisi daleč od resnice. Vse so se mu ponujale.
Ne samo pod njegovim vzdevkom BTDT tudi pod drugimi sva si. Z vsakim neskončne debate. Pred več kot letom sva si cel čas pisala. Pol je pa ratu obseden z mano in me je zalezoval pod različnimi vzdevki a se je vedno izdal z zelo specifičnimi stvarmi tako, da ga je lahko bilo pogruntati.
Tip ima neko čudno kombinacijo neke vrste avtizma in sociopatije. A si je izdelal značaj oziroma osebnosti za ta forum. Je človek z večimi maskami brez lastnega obraza.
In je narejeno zelo priljuden tako, da se prikupi uporabnikom tega foruma. A v resnici ni tak. Poznate ga pod imeni več uporabnikov. Pri vsakemu ima malo spremenjen način pisanja in osebnost. A vam ne bom izdal vzdevkov ker se nočem prerekati z vami ali je on ali ni. In tudi časa nimam, da bi vam našteval specifičnosti in podobnosti z katerimi se je izdal. Včasih se je zmotil in pod drugim vzdevkom napisal isto stvar, ki je kot BTDT. Spet drugič je pisal kot ženska in se zmotil in začel pisati kot moški. Itd itd. Itd.
Kokoši, 04.12.2021 ob 10:16
Ne samo pod njegovim vzdevkom BTDT tudi pod drugimi sva si. Z vsakim neskončne debate. Pred več kot letom sva si cel čas pisala. Pol je pa ratu obseden z mano in me je zalezoval pod različnimi vzdevki a se je vedno izdal z zelo specifičnimi stvarmi tako, da ga je lahko bilo pogruntati.
Tip ima neko čudno kombinacijo neke vrste avtizma in sociopatije. A si je izdelal značaj oziroma osebnosti za ta forum. Je človek z večimi maskami brez lastnega obraza.
In je narejeno zelo priljuden tako, da se prikupi uporabnikom tega foruma. A v resnici ni tak. Poznate ga pod imeni več uporabnikov. Pri vsakemu ima malo spremenjen način pisanja in osebnost. A vam ne bom izdal vzdevkov ker se nočem prerekati z vami ali je on ali ni. In tudi časa nimam, da bi vam našteval specifičnosti in podobnosti z katerimi se je izdal. Včasih se je zmotil in pod drugim vzdevkom napisal isto stvar, ki je kot BTDT. Spet drugič je pisal kot ženska in se zmotil in začel pisati kot moški. Itd itd. Itd.
a to ti spet kr sam sebe ne opisuješ? edin zaddn pametn je bil Primož ko je vm glumpcem prodal med over. kk ste pa vi IQ obogateni pa je stanje foruma dovolj zgovorno. zdj če te to dela pametnga da lohk vohljaš za uporabniki pa kk si sposobn v isti tem preheblat na 5 različne uporabnike.
hahahahaha
Kokoši, 04.12.2021 ob 09:21
Anonimno 10461, 04.12.2021 ob 09:15
Kokoši, 04.12.2021 ob 09:12
odgovarjam, 04.12.2021 ob 08:24
matjažko
“ODGOVARJAM”,
😄 😆 😅 😂 🤣
je napisu MATJAZKO za samega sebe. Pa gdo hebemti tu gor sploh porajta Matjazkota, takega zbluzenega tipa, pametnjakoviča, ki sam zase vrjame, da je najpametnejši.
Večina tu gor sploh ne ve za Matjazkota. Lepo vas prosim.
tudi za barco ne
Ane da same sebe umenjajo te uporabniki pod drugimi vzdevki. Nebi bil rad v njihovi koži. Morajo imeti hud občutek manjvrednosti, da se takole postavlajo kako so oni najboljši.
Si premlad, premalo časa tu, da bi poznal nekoga, ki je že nekaj časa nazaj zapustil ta forum.
Kokoši, 04.12.2021 ob 10:18
Kere???
Pol so pa to bile zelo butaste ženske.
Še zdaleč se niso ponujale vse, kot ti trdiš in tudi on ni kar iskal po dolgem in širokem!
Imaš srečo, da iskalnik po starem delu foruma ne dela, ker bi ti z lahkoto dokazala, da lažeš!
In preden me napadeš, da sem on – ne nisem, sem ženska in sem že precej dolgo tule.