Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?
donporleone, 05.12.2021 ob 16:27
Če, 05.12.2021 ob 16:18
donporleone, 05.12.2021 ob 16:14
Če, 05.12.2021 ob 16:03
donporleone, 05.12.2021 ob 15:56
Če, 05.12.2021 ob 15:43
Zagotovo jih je še ogromno. Večkrat sem se vprašala ali je sploh kdo razen mene in njega tu gor, pa zdaj vem da je vsaj še 1. Za kaj več pa že težko rečem :))
Če,
pravzaprav se motiš, sam ne uporabljam drugih vzdevkov, kdo so ostali pa tudi ne vem… 😊
Ne pa se ne, sem te prebrala že zdavnaj, zato pa s tabo nočem imeti nobenega opravka.
Tako je, žalostno vse skupaj. Sem vesela, da sem našla bolj primeren forum zase pred leti in počasi presedlala tja. Me zamika včasih odpret, ker se teme tu tičejo okolja v katerem živim in me to bolj zanima kot to kar se dogaja v tujini, pa včasih imajo fore, ki jih jaz ne razumem zaradi jezika, a vseeno daleč bolj na nivoju in vsaj uporabnike imajo ta prave. 🙂 Ne pa tega klovna ali bolnika z razcepljeno osebnostjo ali kaj že LOL
Ne vem kaj si prebrala, ampak lahko ti povem, da na tale forum nikdar nisem pisal pod drugim vzdevkom kakor registriranim “donporleone”.
Hahaha ja seveda. Točno tako je govoril manipulatorski debil, ki se je predstavljal kot ženska pa buzeriral po zsjih ko sem bila prijavljena in me zasledoval jn nadlegoval iz različnih profilov. Ima tudi več emailov protonmail.com in tudi s tistih mi je pisal. Ne vem zakaj, očitno je bil obseden z mano. 🙂
Zdaj pa kar naenkrat pod donporleone skoči vsakič ko se pojavim. Kao me pogreša pa take fore. Eee kdor te ne pozna, bi še mislil da si v redu poba. Mene pa ne preslepiš več 😉 Idi pa se leči
Tukajle me malo da ne napadaš, pa niti ne vem ne kateri je tvoj profil ne kakšen mail imaš. Sam protonmaila ne uporabljam in ne razumem, zakaj me zaradi slabe uporabniške izkušnje mečeš v isti koš z nekom za kogar sploh ne vem kdo je, niti kaj se je na forumu dogajalo pred leti.
Te to rajca ali bolj zabava ko ti je dolgčas? A idesi nisi več? Pa mario? Pa moja podrejena? Ccc smiliš se mi. Kaj mora dogajat v tvoji buči. Ne vem samo ali je to od drog, alkohola ali si pač rojen z napako!?
Obri
Porleonči, lahko ti zaupam da se gre za osebo, ki je že milijon nikov, tudi registriranih, zamenjala in je mene ravno takole obtoževala nekih grdobij, pa da sem ta tip 😁 (a si me predstavljaš kot tipa hahaha).. pa ljubosumje zganjala itd.. tak da se ne sekiri.. z venero ali brez nje v levu (kar ti je skušala vsilit;)
Zartrose izven profila, 05.12.2021 ob 16:43
Porleonči, lahko ti zaupam da se gre za osebo, ki je že milijon nikov, tudi registriranih, zamenjala in je mene ravno takole obtoževala nekih grdobij, pa da sem ta tip 😁 (a si me predstavljaš kot tipa hahaha).. pa ljubosumje zganjala itd.. tak da se ne sekiri.. z venero ali brez nje v levu (kar ti je skušala vsilit;)
Meniš, da za nadobudno astrologinjo in “če” stoji isti um❓
V bistvu me sploh ne bi čudilo glede na slog pisanja, obtoževanja in rabe besed. 🧐 Ampak, kaj nima ona pomembnejšega dela kot viseti na forumu❓ 😅😅😅😅
Volkec, 05.12.2021 ob 07:23
Stepni_volk
StepniVolk je napiflano neciklopedično načitan, ni pa nek presežek, v umevanju pač kot vsi, omejen z lastnimi omejitvami in ima včasih ogromno časa za vse pogosto nepomembne in duhamorne monologe. Povrhu še šovinist vendar na finejši ravni kot Modri.
Malo branja za inteligentne:
Rešitev je blizu. Zgodbi zmanjkuje zagona, vse je ciklično ponavljanje.
donporleone, 05.12.2021 ob 17:39
Meniš, da za nadobudno astrologinjo in “če” stoji isti um❓
V bistvu me sploh ne bi čudilo glede na slog pisanja, obtoževanja in rabe besed. 🧐 Ampak, kaj nima ona pomembnejšega dela kot viseti na forumu❓ 😅😅😅😅
Saj pravim da si obseden. Česa točno od “odjebi” nisi razumel?
Robi917, 05.12.2021 ob 17:45
Malo branja za inteligentne:
Rešitev je blizu. Zgodbi zmanjkuje zagona, vse je ciklično ponavljanje.
Mah klinc, zgleda da sem v 40%…
pa še in še nikov.. mogoče si ji pa na od enega mnogih registriranih nikov pisal.. ali pa te zgolj zamenjuje za nekoga drugega, ki je imel podoben pogled na zvestobo kot ti, le da je tisti res pisal tudi pod ženskimi niki, pa tudi precej zblojene anonimne zapise je imel..
Pa seveda ni govora ne o perotu (desi) ne o diksiju, ki ste vsi druge osebe in ne ena te ista, kot vam hoče uvalit.
Ha-evo moj bistri forenzični um, pa valda da sem jaz najbolj inteligentna tu 😉 (pazi sedaj se bodo pokazali še tisti, ki me ne marajo, da me spet obtožijo kako se rada pohvalim heheheheh.. ).. hahaha.. treba se je tudi malo pohecat iz vsega skupaj ane 😉
donporleone, 05.12.2021 ob 20:07
Česa pri tem, da tole vprašanje NI namenjeno tebi pa ti ne razumeš⁉️
In prosim, da v prihodnje uporabljaš vsaj približno kulturno besedišče❗ 😋
Če se tiče mene imam še kako pravico te postavit na mesto. Psihič! Nehaj me omenjati, nehaj me citirati in nehaj se sprenevedati. Dobro veš kaj delaš. Zalezovalec! Te ni niti malo sram?? Pa kaj za vraga je narobe s tabo!?
Posveti se raje svoji ženi in nehaj težit.
če, 05.12.2021 ob 20:42
Če se tiče mene imam še kako pravico te postavit na mesto. Psihič! Nehaj me omenjati, nehaj me citirati in nehaj se sprenevedati. Dobro veš kaj delaš. Zalezovalec! Te ni niti malo sram?? Pa kaj za vraga je narobe s tabo!?
Posveti se raje svoji ženi in nehaj težit.
Vseka bitje Moja misel zopet na pohodu.
Bahahaha, 05.12.2021 ob 20:46
Vseka bitje Moja misel zopet na pohodu.
Moja misel… alias Soft… zanimivo⁉️
Je to na forumu kakšna tradicija ali pa zgolj neslana šala❓ Ker se resno sprašujem, kaj sem storil narobe, da me ta gospodična takole ognjevito napada, očitno pa pri svojem ostrem jeziku nima niti toliko poguma, da bi stvari povedala direktno in brez frekventnih menjav vzdevkov.
Ah ja, samo tolažim se lahko, da so prišli tisti dnevi in so zaradi tega gospodična malo muhasti. 😊
Pravico do vzdevka @iDESI si nekako lastim jaz, ki vsekakor nisem @BDTD, saj se zame že dolgo z imenom in priimkom ve, kdo sem. 🙂
Ne sanja se mi, kdo je na tem forumu ineligenten. Sicer pa sem mnenja, da je inteligenca mnogo precenjena. Bolj mi je pomembno, kdo izžareva neko človečnost… tu mi izstopa @WD40, tudi @Vagabund, kadar piše o nekih konkretnih vsebinah, zna pritegniti. Pa kak @Rok-1 tudi ni od muh. Od žensk mi je svojčas s pronicljivostjo v oči padla kaka @tvoja_teta.
V bistvu je kar zanimiva tema, no… kako pripraviti človeka, da izžareva življenje, božansko iskro, če že kdo hoče?