Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?

Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?

Borg, wd40 in xrobe ter še kdo skrit imajo svojevrsten humor. Iz prejšnjega foruma mi je v spominu ostala Bae. Je veliko mislecev tu, tekmovanje ni potrebno. Lahko noč mon 🌜🌟

Sam res a ta človk nima ne službe ne osebnega živlenja. Napiše, da gre spat ker ima drug dan dopoldne službo pol pa pozabi in celo dopoldne gor visi. Mah brezveze… sam razmišljam na glas za vas. 🙃

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI547, 05.12.2021 ob 21:43

Pravico do vzdevka @iDESI si nekako lastim jaz, ki vsekakor nisem @BDTD, saj se zame že dolgo z imenom in priimkom ve, kdo sem. 🙂

Ne sanja se mi, kdo je na tem forumu ineligenten. Sicer pa sem mnenja, da je inteligenca mnogo precenjena. Bolj mi je pomembno, kdo izžareva neko človečnost… tu mi izstopa @WD40, tudi @Vagabund, kadar piše o nekih konkretnih vsebinah, zna pritegniti. Pa kak @Rok-1 tudi ni od muh. Od žensk mi je svojčas s pronicljivostjo v oči padla kaka @tvoja_teta.

V bistvu je kar zanimiva tema, no… kako pripraviti človeka, da izžareva življenje, božansko iskro, če že kdo hoče?

Tako je. Inteligenca je zelo precenjena. Vsi vidimo, kam so svet pripeljali inteligentni ljudje, ki jim hkrati primanjkuje človečnosti, oziroma je ta popolnoma odsotna.

Daj kokosi ne lazi za BTDT jem. Več kot očitno ga. slediš, pa daj to bolj umirjeno počni. Deluješ neko nevroticno bitje. Prizemlji se.

Ne moreš verjet, 06.12.2021 ob 05:54

Daj kokosi ne lazi za BTDT jem. Več kot očitno ga. slediš, pa daj to bolj umirjeno počni. Deluješ neko nevroticno bitje. Prizemlji se.

Ne poenostavljaj. Sledi on meni! Samo ne pod svojimi glavnimi vzdevki. Fora je samo v tem, da jaz vedno odgovarjam na provokacije in ne kot večina, ki ga bi ignorirala. Naj pač ve, da mi ni kos in, da bo sam nakoncu slabe volje če to počne. Poleg tega pa vedno, spustim kakšno bombo na njegov glavni vzdevek, da ga spravim v slabo voljo.

skromno in enostavno: JAZ

troter, 06.12.2021 ob 15:07

skromno in enostavno: JAZ

Če bi bil vsaj malo bolj pameten, bu se zavedal, da so ta odgovor, po šestih straneh pisanja, že oddali.

Najpametnejši je moj Blaablaa, niko drug nije pametniji…..

ako Blaablaa misli da je pametan, onda je ili glup ali bez novca.

yram, 06.12.2021 ob 15:12

Če bi bil vsaj malo bolj pameten, bu se zavedal, da so ta odgovor, po šestih straneh pisanja, že oddali.

Najpametnejši je moj Blaablaa, niko drug nije pametniji…..

😜

Mene še vedno čudi kok je folk butast, mislijo, da se je BTDT že dolgo nazaj poslovil s tega foruma. On mi pa takoj ko ga umenim napiše, da brez njega nimam živlenja.

Matr je folk slep. Jim ni jasno, da socialkar brez službe 24 ur na dan visi na temu forumu, kar je razvidno tudi iz komenzarjev, ki niso od poznanih uporabnikov.

Vagabund🦍

Kokoši, 07.12.2021 ob 06:07

Mene še vedno čudi kok je folk butast, mislijo, da se je BTDT že dolgo nazaj poslovil s tega foruma. On mi pa takoj ko ga umenim napiše, da brez njega nimam živlenja.

Matr je folk slep. Jim ni jasno, da socialkar brez službe 24 ur na dan visi na temu forumu, kar je razvidno tudi iz komenzarjev, ki niso od poznanih uporabnikov.

A veš, da si že pošteno dolgočasen s tem svojim zasledovanjem?

Koga briga (razen tebe), kaj je BTDT napisal teden ali pa mesec nazaj!

Ali pa da bi si shranjeval pisanja, kdo, kdaj, kaj je napisal?! To delate samo psihiči!

Predpostavljam, kaj boš rekel, pa se motiš. Tole temo sicer spremljam, ampak se v njej prvič oglašam. In ženska sem.

kaj si ja nor, 07.12.2021 ob 10:14

A veš, da si že pošteno dolgočasen s tem svojim zasledovanjem?

Ali pa da bi si shranjeval pisanja, kdo, kdaj, kaj je napisal?! To delate samo psihiči!

Predpostavljam, kaj boš rekel, pa se motiš. Tole temo sicer spremljam, ampak se v njej prvič oglašam. In ženska sem.

Je res? Tako kot psihič donporleone 🙂

Soft, 07.12.2021 ob 10:40

Je res? Tako kot psihič donporleone 🙂

“SOFT”,

Ne Soft nisem psihič. Zato ker tudi tebe nisem nadlegoval, ker si zamenjala vzdevek. Ti si zamenjala vzdevek ravno zato ker so te nadlegovali. Zakaj bi te torej nadlogaval in pisal ja to je pa una, pa prej je bila tista itd. Še ko si se zmotila in nekaj napisala pod starim vzdevkom sem ti napisal, če se ne motim nekaj v stilu; dobrodošla nazaj na forumu. To da imava zelo drugačne poglede na živlenje še ni razlog, da bi ti težil.

Sicer pa si ravno ti ena tistih, ki najbolj ve kako so me ti patološki motenci nadlegovali na forumu. Si bila priča temu. In sicer takrat me je nadlegovala ena ženska, ki se je ne, da poimenovati saj stalno menja vzdevke in tudi BTDT, ki je če se ne motim prvo pisal kot ženska v tisti temi pol pa se je zmotil in pisal kot moški. Upam, da nisem tem zamešal v glavi. Ker je pač tako, da imam natančno izdelan njegov psihološki profil in ga prepoznam.

In tudi spomnim se kaj si mi takrat svetovala. Da jih naj ignoriram in opisala si njihovo psihološko stanje. Z tvojim opisom in razlago sem se strinjal. Nasveta pa nisem upošteval iz tega razloga ker vem, da sem kos tem osebam in, da če hočem sem lahko boljši provokator od njih. In da bojo nakoncu izgubili več živcev kot jaz. Pač se mi da.

Anonimno 4183, 06.12.2021 ob 01:11

Borg, wd40 in xrobe ter še kdo skrit imajo svojevrsten humor. Iz prejšnjega foruma mi je v spominu ostala Bae. Je veliko mislecev tu, tekmovanje ni potrebno. Lahko noč mon 🌜🌟

Ja, Bae je bila recimo v redu, pa še kar nekaj njih, žensk. Lahkotne, s smislom za humor, inteligentne.

Ti “tanovi” M in Ž , v kombinaciji s kako staro, se pa predvsem radi nekaj naganjajo med sabo u božju —

Kdo bo to bral?

Kokoši, 07.12.2021 ob 11:02

“SOFT”,

Ne Soft nisem psihič. Zato ker tudi tebe nisem nadlegoval, ker si zamenjala vzdevek. Ti si zamenjala vzdevek ravno zato ker so te nadlegovali. Zakaj bi te torej nadlogaval in pisal ja to je pa una, pa prej je bila tista itd. Še ko si se zmotila in nekaj napisala pod starim vzdevkom sem ti napisal, če se ne motim nekaj v stilu; dobrodošla nazaj na forumu. To da imava zelo drugačne poglede na živlenje še ni razlog, da bi ti težil.

Sicer pa si ravno ti ena tistih, ki najbolj ve kako so me ti patološki motenci nadlegovali na forumu. Si bila priča temu. In sicer takrat me je nadlegovala ena ženska, ki se je ne, da poimenovati saj stalno menja vzdevke in tudi BTDT, ki je če se ne motim prvo pisal kot ženska v tisti temi pol pa se je zmotil in pisal kot moški. Upam, da nisem tem zamešal v glavi. Ker je pač tako, da imam natančno izdelan njegov psihološki profil in ga prepoznam.

In tudi spomnim se kaj si mi takrat svetovala. Da jih naj ignoriram in opisala si njihovo psihološko stanje. Z tvojim opisom in razlago sem se strinjal. Nasveta pa nisem upošteval iz tega razloga ker vem, da sem kos tem osebam in, da če hočem sem lahko boljši provokator od njih. In da bojo nakoncu izgubili več živcev kot jaz. Pač se mi da.

Soft ne sodeluje na forumu že dolgo, to jo nekdo drug vleče ven iz naftalina.

Rama, 07.12.2021 ob 11:43

Soft ne sodeluje na forumu že dolgo, to jo nekdo drug vleče ven iz naftalina.

😉

Uredu je.

Vem kolk je ura.

Ne skrbi, se razumeva. 😉

Žal mi je le za Don Porleoneja, ki je kar izignoriral moj odgovor, pa tako sem se potrudil, da sem mu na dolgo in široko pojasnil. Vrjetno je BTDT res naredil vtis nanj kot priljuden, prijazen možakar, ki stoji z nogami trdno na tleh. Ja tako se je prikazoval na temu forumu in Don Porleone sveto vrjame, da mora biti BTDT tak tudi v resnici.

Kokoši, 07.12.2021 ob 11:59

😉

Uredu je.

Vem kolk je ura.

Ne skrbi, se razumeva. 😉

Žal mi je le za Don Porleoneja, ki je kar izignoriral moj odgovor, pa tako sem se potrudil, da sem mu na dolgo in široko pojasnil. Vrjetno je BTDT res naredil vtis nanj kot priljuden, prijazen možakar, ki stoji z nogami trdno na tleh. Ja tako se je prikazoval na temu forumu in Don Porleone sveto vrjame, da mora biti BTDT tak tudi v resnici.

Resno ti pravim, ti pa kakor želiš. Saj lahko preveriš sam.

jaz vem kdo ga še 20 nima.

Jojjojjoj ste vi odpiljeni. Pobralo me bo od smeha. Ste res neki extra. Še sami več ne veste kdo ste.

Ste pa orginalni.

Pise da se vam lepo zdijo vasi postopki… Da sem vam lepim prikazujejo.

Tej osebi…. Kokosi porleoncku radodajki itd…

Se fajn zdi. Oh kak sem zajebaan… Kako znam fajn spletkarit… Kak se znam fajn pretvarjat… Mutit… Lagat… Oh kak sem…

Vidis… Fajn se mu zdi.

JAZ. osebno NOČEM takih osobin, lastnosti, idej pri sebi. Takega pocetja… Si nebi zelel da sem tak.

Predvidevam da vsak normalen tudi.

BTDT… ali pa kdorkoli; Nima smisla da razmišljate kdo je kdo. Mogoče je res kar mislite, mogoče ni – imam pa sugestijo za takšne – Sploh ni važno!

Ni važno niti to, če je človek res tak. Zakaj bi to kogarkoli brigalo? Pišemo glede na napisano – pa če je res ali pa ne. Gre za situacije in odnose, ki so lahko resnični in pišemo za tiste, ki to preberejo.

To je vse. Pa iDesi ima prav, lahko bi šla tema v bolj zanimive vode.

rok-1, 07.12.2021 ob 15:34

BTDT… ali pa kdorkoli; Nima smisla da razmišljate kdo je kdo. Mogoče je res kar mislite, mogoče ni – imam pa sugestijo za takšne – Sploh ni važno!

Ni važno niti to, če je človek res tak. Zakaj bi to kogarkoli brigalo? Pišemo glede na napisano – pa če je res ali pa ne. Gre za situacije in odnose, ki so lahko resnični in pišemo za tiste, ki to preberejo.

To je vse. Pa iDesi ima prav, lahko bi šla tema v bolj zanimive vode.

Bistvo internetne komunikacije je komuniciranje z argumenti. Torej imaš vprašanje in nanj odgovoriš z argumenti. Če greš skozi ta forum in balast, ki je povezan s tem, ko se ljudje spustijo na osebni nivo, ugotoviš, da je tukaj zelo malo informacij.

“To je vse. Pa iDesi ima prav, lahko bi šla tema v bolj zanimive vode.”

Ironično je tale tema zavila v precej zanimive vode… najbrž se tercijalke veselo naslajajo nad nastalo sago o Porleončiju, ki jo je zakuhala uporabnica, ki še po dveh dneh očitno ne da miru. Obtožuje me, med drugim očitno tudi shranjevanja zapisov hkrati pa pozablja na preprostost uporabe brskalnikov, prav tako pa ji je tuje poznanje, da lahko vsakdo dostopa do zadnjih nekaj zapisov registriranega uporabnika, če le klikne na vzdevek.

Kar pogumno, z argumenti na plano, saj kot pravi zgornji komentator, so le-ti bistvo spletne komunikacije❗ 😋

Pizda materna, zdej se je pa BTDT oglasil.

Excell in BTDT sta ista oseba!

New Report

Close