Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?
donporleone, 07.12.2021 ob 19:59
“To je vse. Pa iDesi ima prav, lahko bi šla tema v bolj zanimive vode.”
Ironično je tale tema zavila v precej zanimive vode… najbrž se tercijalke veselo naslajajo nad nastalo sago o Porleončiju, ki jo je zakuhala uporabnica, ki še po dveh dneh očitno ne da miru. Obtožuje me, med drugim očitno tudi shranjevanja zapisov hkrati pa pozablja na preprostost uporabe brskalnikov, prav tako pa ji je tuje poznanje, da lahko vsakdo dostopa do zadnjih nekaj zapisov registriranega uporabnika, če le klikne na vzdevek.
Kar pogumno, z argumenti na plano, saj kot pravi zgornji komentator, so le-ti bistvo spletne komunikacije❗ 😋
Ja in tudi vem kdo je ta uporabnica! Tako kot jih vedno prepoznam.
Zgornji komentator je pa sam BTDT zato ne dajaj preveč kredibilnosti njegovemu leporečnemu zapisu.
Kokoši, ne se tolk sekirat. Fajn človek si, škoda te je.
Forumski lik je lahko zgolj to, zakaj ne? Četudi si nekdo osmišlja življenje na ta način, naj si. Ni nobenega nič več ali manj zaradi tega, ali pač?
Štekam pa tudi ta vaš testosteron, vam ga moškim ne zavidam prav nič. Ni vam lahko.
Naredi si lep večer.🥂
Anonimno 9292, 07.12.2021 ob 20:39
Kokoši, ne se tolk sekirat. Fajn človek si, škoda te je.
Forumski lik je lahko zgolj to, zakaj ne? Četudi si nekdo osmišlja življenje na ta način, naj si. Ni nobenega nič več ali manj zaradi tega, ali pač?
Štekam pa tudi ta vaš testosteron, vam ga moškim ne zavidam prav nič. Ni vam lahko.
Naredi si lep večer.🥂
Hvala.
Ne nič nimam proti če si negdo tako osmišlja živlenje. Še zabavno je lahko, saj to kaže na prisotnost domišlije. Ali pa na pomankanje socialnega živlenja in se zato oseba zateče v virtualo.
Nanjga se spravljam, ker sva se udarila. In ne moti me če me negdo zmerja pe.der kot naprimer gdaj Somebody, nič ne zamerim. Še smejim se temu.
Bolj me zmoti pritlehnost ali pa če je negdo gnilo in škodljivo dno od dna v svojih idejah. Ne če je negdo zbluzen.
No kar se njega tiče je pritlehn in hinavski, pod glavnimi vzdevki se pretvarja in dela finega. Kot anonimen pa se spusti tudi na nižjo ravn pri provociranju. Večkrat se je izdal tudi tako, da bi ga lahko drugi pogruntali. Pri meni pa ne gre to čez.
Mislim, da se ne gre le za tetosteron. Bi se tudi ženske znale tako spreti. Maš tu gor zalezovalke, ki jim kaka zamera leta ne da miru in težijo.
Kokoši, 08.12.2021 ob 07:47
Hvala.
Ne nič nimam proti če si negdo tako osmišlja živlenje. Še zabavno je lahko, saj to kaže na prisotnost domišlije. Ali pa na pomankanje socialnega živlenja in se zato oseba zateče v virtualo.
Nanjga se spravljam, ker sva se udarila. In ne moti me če me negdo zmerja pe.der kot naprimer gdaj Somebody, nič ne zamerim. Še smejim se temu.
Bolj me zmoti pritlehnost ali pa če je negdo gnilo in škodljivo dno od dna v svojih idejah. Ne če je negdo zbluzen.
No kar se njega tiče je pritlehn in hinavski, pod glavnimi vzdevki se pretvarja in dela finega. Kot anonimen pa se spusti tudi na nižjo ravn pri provociranju. Večkrat se je izdal tudi tako, da bi ga lahko drugi pogruntali. Pri meni pa ne gre to čez.
Mislim, da se ne gre le za tetosteron. Bi se tudi ženske znale tako spreti. Maš tu gor zalezovalke, ki jim kaka zamera leta ne da miru in težijo.
Res mislite nekateri, da ste tako pomembni al kaj 🙂 jaz mislim da velika večina tu gor samo provocira iz dolgčasa, potem ste pa tisti, ki se pustite nat.. od vsakega ali pa imate občutek, da se svet vrti le okoli vas.
Jaz ne dam miru kajne? Ženi si že povedal kakšne osladnosti mi pišeš v zs? Kaj čakaš? Nič mene pogrešat, k ženi se stisnit pa manj lapat na netu in bo. Ap cap imaš vse monovske probleme rešene. Ampak nee, moraš drezat. Potem ne cvili, si dobil kar si iskal. Rabiš še pozornosti? Me še pogrešaš? Hitro te bo minilo. Verjemi.
Pa diagnozo si si prebral? Vidiš, da je še upanje zate, sam zdravit se moraš. Tako da dela zase imaš več kot preveč. Sam lotit se je treba, srečno Kekec
Oja ja, 08.12.2021 ob 08:27
Jaz ne dam miru kajne? Ženi si že povedal kakšne osladnosti mi pišeš v zs? Kaj čakaš? Nič mene pogrešat, k ženi se stisnit pa manj lapat na netu in bo. Ap cap imaš vse monovske probleme rešene. Ampak nee, moraš drezat. Potem ne cvili, si dobil kar si iskal. Rabiš še pozornosti? Me še pogrešaš? Hitro te bo minilo. Verjemi.
Pa diagnozo si si prebral? Vidiš, da je še upanje zate, sam zdravit se moraš. Tako da dela zase imaš več kot preveč. Sam lotit se je treba, srečno Kekec
Zgornji komentar je za “porleončija”
Eni173, 08.12.2021 ob 08:23
Res mislite nekateri, da ste tako pomembni al kaj 🙂 jaz mislim da velika večina tu gor samo provocira iz dolgčasa, potem ste pa tisti, ki se pustite nat.. od vsakega ali pa imate občutek, da se svet vrti le okoli vas.
Mislim, da se ne gre zato. In tudi ne razpizdi me vsak. Vidim, da ene ženske pa tipi pizdijo, če se jih zmerja s kurbami in pedri, mene to ne razburi.
Gre se zato, da imaš tu gor na forumu ene najbolj gnilih oseb kot se jih lahko zamisliš. In ko jim poveš kako gnile in škodljive so njihove ideje ne zmorejo argumentirano razpravljati in niti braniti tega kar zagovarjajo in vrjetno zato ker opazijo, da nimajo argumentov se poslužijo pritlehnih načinov samo zato ker je njihov ego prizadet in so vedno vsi drugi vse krivi. Gnoji od egoistov, ki vidijo le sebe.
In potem te začnejo napadati pod drugimi vzdevki. Včasih se zmotijo in uporabijo svoj pravi glavni vzdevek, ali pa napišejo nekaj kar so ti pre napisali pod orginalnim vzdevkom.
Pohuljene, pritlehne osebe z dna, ki se znajo le pretvarjati in delati škodo preprosto zato ker jim je to všeč. Na take se ne spravim le na forumu ampak jih maltretiram tudi v resničnem živlenju.
Anonimno 9347, 08.12.2021 ob 09:55
Ti BTDT pa sploh ne govori 😉 :))))))))
Menim, da oseba, ki primerja pisanja od BTDT-ja in Excella in ne ugotovi, da je to ista oseba, tako slepa, da ji nič ne more pomagati. Pomoje tako naivno osebo v realnem živlenju lahko marsigdo prenese okoli, prevara in jo vrti okoli prsta.
Kokoši, 08.12.2021 ob 10:04
Menim, da oseba, ki primerja pisanja od BTDT-ja in Excella in ne ugotovi, da je to ista oseba, tako slepa, da ji nič ne more pomagati. Pomoje tako naivno osebo v realnem živlenju lahko marsigdo prenese okoli, prevara in jo vrti okoli prsta.
Menim, da oseba, ki je tu na forumu šele nekaj mesecev in želi voditi vse, tudi tiste, ki so tu precej let, ni popolnoma normalna oseba.
Oja ja, 08.12.2021 ob 08:28
Zgornji komentar je za “porleončija”
Nič “porleončija”, zate sem don Porleone oziroma donporleone, kot je zapisan vzdevek.
Diagnozo⁉️ Misliš tiste nebuloze s (konca) pete strani❓ Če temu gospodična pravijo diagnoza tudi prav… a je vseeno daleč od pomena besede. Če že gre zgolj za hipotezo patetične obupanke.
Ah ja, očitno rek drži, “b’l k’t je koka b’l kokodaka❗”
donporleone, 08.12.2021 ob 11:34
Nič “porleončija”, zate sem don Porleone oziroma donporleone, kot je zapisan vzdevek.
Diagnozo⁉️ Misliš tiste nebuloze s (konca) pete strani❓ Če temu gospodična pravijo diagnoza tudi prav… a je vseeno daleč od pomena besede. Če že gre zgolj za hipotezo patetične obupanke.
Ah ja, očitno rek drži, “b’l k’t je koka b’l kokodaka❗”
Lol, zame nisi nič. Porleončiiii 🙂
Ja je kruto ko te nekdo dobi in prebere. Ravno te dni obdelujemo tvoje emaile in zsje s psihologinjo, ki te tudi osebno pozna. Zanimiv ptiček si. Tudi za strokovnjake 🙂
Sam si iskal. Piši še naprej in išči me še kdaj, z veseljem pridem in pustim še kakšno resnico.
Aja, pa zdravi se in ženi povej za svoje porkerije
Popust, 08.12.2021 ob 11:52
Lol, zame nisi nič. Porleončiiii 🙂
Ja je kruto ko te nekdo dobi in prebere. Ravno te dni obdelujemo tvoje emaile in zsje s psihologinjo, ki te tudi osebno pozna. Zanimiv ptiček si. Tudi za strokovnjake 🙂
Sam si iskal. Piši še naprej in išči me še kdaj, z veseljem pridem in pustim še kakšno resnico.
Aja, pa zdravi se in ženi povej za svoje porkerije
Preverili smo in ugotovili, da ste vi tisti, ki imate stotero vzdevkov.
Lp
Admin
Popust, 08.12.2021 ob 15:07
Porleončiii ti mene iščeš in pogrešaš, ne jaz tebe. 😉
Kaj pravi žena na to? Prav zanima me.
No, pa ostaniva pri “Porleončiju”, če ti je tale vzdevek tako ljub… 😉
Najprej sem mislil, da si le svojeglava tepka, sedaj pa opažam, da si z menoj že prav obsedena. O meni postavljaš neke kvazihipoteze in jih vehementno oglašuješ… potem pa napišeš, da sem “zanimiv ptiček”… kaj vraga naj bi to pomenilo⁉️
Fora je sam v tem, da ste vsi zelo pametni a ne znate predstaviti nobenih dejstev! Jaz lahko dam skupaj izbor sporočil dveh uporabnikov in brez dvoma dokažem, da nedvomno gre za isto osebo.
Vi pa mi samo napišete; ne ni res, onedva pa nista ista oseba itd. Ja prav, samo a lahko to dokažete z dejstvi in argumenti? Tega še nihče ni naredil. Pač samo po občutku nekaj bleknete. Če se tako obnašate tudi v realnem živlenju vam svetujem previdnost.
donporleone, 08.12.2021 ob 16:29
No, pa ostaniva pri “Porleončiju”, če ti je tale vzdevek tako ljub… 😉
Najprej sem mislil, da si le svojeglava tepka, sedaj pa opažam, da si z menoj že prav obsedena. O meni postavljaš neke kvazihipoteze in jih vehementno oglašuješ… potem pa napišeš, da sem “zanimiv ptiček”… kaj vraga naj bi to pomenilo⁉️
Ne morem se hecat več. Žalujem za mojim psom, danes nas je zapustil po skoraj 15 letih. Nadaljujeva ko bom bolje. Lp