Kdo ima najvišji IQ na tem forumu?
Kokoši, 08.12.2021 ob 16:48
Fora je sam v tem, da ste vsi zelo pametni a ne znate predstaviti nobenih dejstev! Jaz lahko dam skupaj izbor sporočil dveh uporabnikov in brez dvoma dokažem, da nedvomno gre za isto osebo.
Vi pa mi samo napišete; ne ni res, onedva pa nista ista oseba itd. Ja prav, samo a lahko to dokažete z dejstvi in argumenti? Tega še nihče ni naredil. Pač samo po občutku nekaj bleknete. Če se tako obnašate tudi v realnem živlenju vam svetujem previdnost.
Tudi jaz ne razumem takšne reakcije. Zdi se mi, da ima kar nekaj monovcev po dva nika. Včasih se tudi kdo izda, ko uporabi napačen nik. A gre to neopaženo mimo. Jaz se ne spuščam v to.
Popust, 08.12.2021 ob 16:51
donporleone, 08.12.2021 ob 16:29
Popust, 08.12.2021 ob 15:07
Admin, 08.12.2021 ob 14:56
Popust, 08.12.2021 ob 11:52
donporleone, 08.12.2021 ob 11:34
Oja ja, 08.12.2021 ob 08:28
Oja ja, 08.12.2021 ob 08:27
donporleone, 07.12.2021 ob 19:59
“To je vse. Pa iDesi ima prav, lahko bi šla tema v bolj zanimive vode.”
Ironično je tale tema zavila v precej zanimive vode… najbrž se tercijalke veselo naslajajo nad nastalo sago o Porleončiju, ki jo je zakuhala uporabnica, ki še po dveh dneh očitno ne da miru. Obtožuje me, med drugim očitno tudi shranjevanja zapisov hkrati pa pozablja na preprostost uporabe brskalnikov, prav tako pa ji je tuje poznanje, da lahko vsakdo dostopa do zadnjih nekaj zapisov registriranega uporabnika, če le klikne na vzdevek.
Kar pogumno, z argumenti na plano, saj kot pravi zgornji komentator, so le-ti bistvo spletne komunikacije❗ 😋
Jaz ne dam miru kajne? Ženi si že povedal kakšne osladnosti mi pišeš v zs? Kaj čakaš? Nič mene pogrešat, k ženi se stisnit pa manj lapat na netu in bo. Ap cap imaš vse monovske probleme rešene. Ampak nee, moraš drezat. Potem ne cvili, si dobil kar si iskal. Rabiš še pozornosti? Me še pogrešaš? Hitro te bo minilo. Verjemi.
Pa diagnozo si si prebral? Vidiš, da je še upanje zate, sam zdravit se moraš. Tako da dela zase imaš več kot preveč. Sam lotit se je treba, srečno Kekec
Zgornji komentar je za “porleončija”
Nič “porleončija”, zate sem don Porleone oziroma donporleone, kot je zapisan vzdevek.
Diagnozo⁉️ Misliš tiste nebuloze s (konca) pete strani❓ Če temu gospodična pravijo diagnoza tudi prav… a je vseeno daleč od pomena besede. Če že gre zgolj za hipotezo patetične obupanke.
Ah ja, očitno rek drži, “b’l k’t je koka b’l kokodaka❗”
Lol, zame nisi nič. Porleončiiii 🙂
Ja je kruto ko te nekdo dobi in prebere. Ravno te dni obdelujemo tvoje emaile in zsje s psihologinjo, ki te tudi osebno pozna. Zanimiv ptiček si. Tudi za strokovnjake 🙂
Sam si iskal. Piši še naprej in išči me še kdaj, z veseljem pridem in pustim še kakšno resnico.
Aja, pa zdravi se in ženi povej za svoje porkerije
Preverili smo in ugotovili, da ste vi tisti, ki imate stotero vzdevkov.
Lp
Admin
Porleončiii ti mene iščeš in pogrešaš, ne jaz tebe. 😉
Kaj pravi žena na to? Prav zanima me.
No, pa ostaniva pri “Porleončiju”, če ti je tale vzdevek tako ljub… 😉
Najprej sem mislil, da si le svojeglava tepka, sedaj pa opažam, da si z menoj že prav obsedena. O meni postavljaš neke kvazihipoteze in jih vehementno oglašuješ… potem pa napišeš, da sem “zanimiv ptiček”… kaj vraga naj bi to pomenilo⁉️
Ne morem se hecat več. Žalujem za mojim psom, danes nas je zapustil po skoraj 15 letih. Nadaljujeva ko bom bolje. Lp
Bogi kuža. 🐾
Moje sožalje ob izgubi. 😥
Lp,
Porleonči
donporleone, 05.12.2021 ob 22:35
Zartrose izven profila, 05.12.2021 ob 18:59
donporleone, 05.12.2021 ob 17:39
Zartrose izven profila, 05.12.2021 ob 16:43
donporleone, 05.12.2021 ob 16:27
Če, 05.12.2021 ob 16:18
donporleone, 05.12.2021 ob 16:14
Če, 05.12.2021 ob 16:03
donporleone, 05.12.2021 ob 15:56
Če, 05.12.2021 ob 15:43
Zagotovo jih je še ogromno. Večkrat sem se vprašala ali je sploh kdo razen mene in njega tu gor, pa zdaj vem da je vsaj še 1. Za kaj več pa že težko rečem :))
Če,
pravzaprav se motiš, sam ne uporabljam drugih vzdevkov, kdo so ostali pa tudi ne vem… 😊
Ne pa se ne, sem te prebrala že zdavnaj, zato pa s tabo nočem imeti nobenega opravka.
Tako je, žalostno vse skupaj. Sem vesela, da sem našla bolj primeren forum zase pred leti in počasi presedlala tja. Me zamika včasih odpret, ker se teme tu tičejo okolja v katerem živim in me to bolj zanima kot to kar se dogaja v tujini, pa včasih imajo fore, ki jih jaz ne razumem zaradi jezika, a vseeno daleč bolj na nivoju in vsaj uporabnike imajo ta prave. 🙂 Ne pa tega klovna ali bolnika z razcepljeno osebnostjo ali kaj že LOL
Ne vem kaj si prebrala, ampak lahko ti povem, da na tale forum nikdar nisem pisal pod drugim vzdevkom kakor registriranim “donporleone”.
Hahaha ja seveda. Točno tako je govoril manipulatorski debil, ki se je predstavljal kot ženska pa buzeriral po zsjih ko sem bila prijavljena in me zasledoval jn nadlegoval iz različnih profilov. Ima tudi več emailov protonmail.com in tudi s tistih mi je pisal. Ne vem zakaj, očitno je bil obseden z mano. 🙂
Zdaj pa kar naenkrat pod donporleone skoči vsakič ko se pojavim. Kao me pogreša pa take fore. Eee kdor te ne pozna, bi še mislil da si v redu poba. Mene pa ne preslepiš več 😉 Idi pa se leči
Tukajle me malo da ne napadaš, pa niti ne vem ne kateri je tvoj profil ne kakšen mail imaš. Sam protonmaila ne uporabljam in ne razumem, zakaj me zaradi slabe uporabniške izkušnje mečeš v isti koš z nekom za kogar sploh ne vem kdo je, niti kaj se je na forumu dogajalo pred leti.
Porleonči, lahko ti zaupam da se gre za osebo, ki je že milijon nikov, tudi registriranih, zamenjala in je mene ravno takole obtoževala nekih grdobij, pa da sem ta tip 😁 (a si me predstavljaš kot tipa hahaha).. pa ljubosumje zganjala itd.. tak da se ne sekiri.. z venero ali brez nje v levu (kar ti je skušala vsilit;)
Meniš, da za nadobudno astrologinjo in “če” stoji isti um❓
V bistvu me sploh ne bi čudilo glede na slog pisanja, obtoževanja in rabe besed. 🧐 Ampak, kaj nima ona pomembnejšega dela kot viseti na forumu❓ 😅😅😅😅
pa še in še nikov.. mogoče si ji pa na od enega mnogih registriranih nikov pisal.. ali pa te zgolj zamenjuje za nekoga drugega, ki je imel podoben pogled na zvestobo kot ti, le da je tisti res pisal tudi pod ženskimi niki, pa tudi precej zblojene anonimne zapise je imel..
Pa seveda ni govora ne o perotu (desi) ne o diksiju, ki ste vsi druge osebe in ne ena te ista, kot vam hoče uvalit.
Ha-evo moj bistri forenzični um, pa valda da sem jaz najbolj inteligentna tu 😉 (pazi sedaj se bodo pokazali še tisti, ki me ne marajo, da me spet obtožijo kako se rada pohvalim heheheheh.. ).. hahaha.. treba se je tudi malo pohecat iz vsega skupaj ane 😉
Hahahaha… 🤣🤣🤣🤣… tale tema je res prav hecna, če ne celo ironična.
No, pa obelodanimo bistvo. 😎
Skratka zapisi “anonimne” napadalke so odraz enega najbolj destruktivnih čustev v ženski domeni, vsaj na tem področju in sicer gre za LJUBOSUMJE. 🥰
Če namigi o morebitni identiteti anonimne gospodične držijo in je res Soft alias Moja misel potem ima zgodba dejansko nek smisel.
Skratka ti, Zartose in Softi se v preteklih temah nikoli nista prenašali… npr. v temi “SVOBODA, SAMSKOST VS. ZVEZA”
Soft: “Kaj je vešča, se nimaš več na koga spravljati, zmanjkalo žrtev, pa iščeš mene a? Moraš imeti pa res eno mižerijo od življenja, da ne najdeš mirunin sreče v sebi, zato pa črpaš pozitivno energijo drugim. Bolano. Narcistično. Imaš kompanijo tu na forumu enako mislečih psihičev, pa se pokupčkajte in nadlegujte drug drugega, nas normalne pa pustite lepo pri miru…a ja, saj res, ne morete 🙂
Izvoli, oder je ves tvoj, jaz se umikam na boljše.”
Zartrose izven profila: “Ma končno si se opisala tako kot se gre. odlično kar tako naprej, podpiram resnico.
Jaz odra ne rabim, ti brez njega živeti ne zmoreš.”
Vse do danes tega odnosa nisem razumel, sedaj pa mi je jasno… vsakič ko napišem preljuba Rožica in podobno ter ko med še tako razdvojenimi mnenji najdeva kakšno skupno točko ali pa si izmenjava malce prijaznejša komentarja gospodični odeti v anonimnost zavre kri. Ker pa je to v zadnjem času precej pogost pojav… rezultate tega lahko vidimo nocoj. 😉
Tepka, pa namesto da bi mi napisala prijazno (lahko tudi zasebno) sporočilo me raje napada… ah ja kdo bi jo razumel❓
Pravzaprav, ko vse skupaj povežeš v celoto je zadeva prav logična… hvala Rožica, da si me opomnila zakaj gre. 😉
“DONPORLEONE”,
malo sem bral temo za nazaj, ker prejšnjič nisem imel časa vsega prebirati.
In tole tvoje sporočilo se mi zdi zelo zanimivo, še posebaj glede tega, ker si mi preden si ga napisal očital paranojo in da si domišljam stvari. Vidiš kako hitro se ujameš v lastno zanko?
Jaz bi ti po takšnem sporočilu zlahka očital enako, torej paranojo in, da si domišljaš stvari.
Malo si prepotenten v temu, kako obtožiš druge, da nimajo zdrave presoje, ko je treba prepoznati manipulacije sam pa misliš, da si vešč tega.
Zanimivo.
Sicer pa sam vem vse o teh osebah, ki jih umenjaš. Ozirona vse kar se je o njih dalo razbrati iz tega foruma. A bom raje tiho. Niti predstavljaš si ne ravni manipulacije na temu forumu. 🙂
Jadra610, 10.12.2021 ob 05:53
Mamamia kakšna čreva nebuloz. Ja je bilo včasih še leto nazaj kaj takih z inteligenco, ki si lahko kaj podebatiral, danes je to večinoma napihovanje mišic. Vsaj nekaj je dobrega, ni več kavk, ki bi plezale za nami po vsakem komentarju.
“JADRA”,
Zakaj misliš, da je to napenjanje mišic, če se želi izpostaviti motene sociopate, ki manipulirajo in nadlegujejo ljudi vsak pod več različnimi vzdevki. Na temu forumu je najmanj pet takih oseb, ki delujejo na tak način in so rak rana tega foruma.
Kokoši, 10.12.2021 ob 05:30
“DONPORLEONE”,
malo sem bral temo za nazaj, ker prejšnjič nisem imel časa vsega prebirati.
In tole tvoje sporočilo se mi zdi zelo zanimivo, še posebaj glede tega, ker si mi preden si ga napisal očital paranojo in da si domišljam stvari. Vidiš kako hitro se ujameš v lastno zanko?
Jaz bi ti po takšnem sporočilu zlahka očital enako, torej paranojo in, da si domišljaš stvari.
Malo si prepotenten v temu, kako obtožiš druge, da nimajo zdrave presoje, ko je treba prepoznati manipulacije sam pa misliš, da si vešč tega.
Zanimivo.
Sicer pa sam vem vse o teh osebah, ki jih umenjaš. Ozirona vse kar se je o njih dalo razbrati iz tega foruma. A bom raje tiho. Niti predstavljaš si ne ravni manipulacije na temu forumu. 🙂
Vidim, da nekateri radi konstantno pogrevate lanski sneg.
Kakorkoli, seveda sem ti očital paranojo, poglej malo svoje komentarje, kjer iz stavka v stavek omenjaš BTDT-ja.
Sam se pravzaprav nisem ujel v lastno zanko, no vsaj ne tako kot bi rad prikazal. Nadobudna komentatorka so mi namreč v preteklih dneh priskrbeli obilico smeha… ☺️… no, vsaj do zadnje strani, ko je napisala žalostno novico o kužku. 😥
donporleone, 10.12.2021 ob 14:47
Vidim, da nekateri radi konstantno pogrevate lanski sneg.
Kakorkoli, seveda sem ti očital paranojo, poglej malo svoje komentarje, kjer iz stavka v stavek omenjaš BTDT-ja.
Sam se pravzaprav nisem ujel v lastno zanko, no vsaj ne tako kot bi rad prikazal. Nadobudna komentatorka so mi namreč v preteklih dneh priskrbeli obilico smeha… ☺️… no, vsaj do zadnje strani, ko je napisala žalostno novico o kužku. 😥
DONPORLEONE,
Lej vem vse o osebi, osebah s katerimi imaš problem. Morda je tako kot si napisal, morda si kaj zamešal. A bom raje tiho.
Kaj je paranoičnega v mojih stavkih? Zakaj si ti človek, ki se ravna po občutkih in instinktu in ne po dejstvih? Zato ker si nasedel lažni podobi BTDTja kot pametne in normalne osebe imaš občutek, da se motim.
Ravno, danes ko sem ti tu omenil BTDTja se mi je takoj odprlo temo kjer se kritizira mojo slovnico. Že deseta tema zaporedoma v parih mescih na ta račun. Vsakič, ko se spustim v BTDTja nemudoma odpre temo o moji slovnici. Pa ne morte bit tok slepi. Lej še na 1000 drugih načinov se je izdal. Vse dneve visi na forumu in jebe folk ko debile a vam nič jasno. Pa ne morte bit tok slepi. Dva tedna nazaj se je zmotil in pisal kot BTDT a folk misli, da ga že mesece ni tu več.
Veš kaj je stalno počel na starem forumu, ko sem ga stisnil v kot in ni imel več protiargumentov? Začel mi je težiti z istimi komentarji o moji slovnici. Istimi kot mi teži ravno danes v temi, ki jo lahko vidiš na prvi strani. In kot to počne že mesece.
Ali pa ko je na starem fotumu napadal kot anonimno pol ga je pa zaneslo in je v trenutku napozornosti začel zmerjati kot BTDT prijavljen. Pol ga pa spet par dni ni blo. A to si tud domišljam.
Ker če se ti zdi, da se lažem mi to odkrito povej?