Kdo je Erazem B. PINTAR
Bogat je že od prej in stila življenja bogataša ni skrival niti v času, ko je to navzven veljalo za nespodobno. Imel pa je tudi to, čemur smo včasih rekli šlif. Kot že zgoraj omenjeno, bil je prijazen, vljuden, pozoren poslušalec. Njegov pogled na ženske mi sicer ni blizu, a ga nikoli ni skrival. Navsezadnje, kurbirji so včasih tudi tisti na minimalcih, a to skrivajo. Njihove žene sicer nimajo problemov z imeni jaht po bivših, večkrat pa z dilemo, ali plačati položnico ali kupiti otrokom nove škornje.
Ko se ne strinjaš z njim na FB, te začne zmerjati,nič kavalirski, nima veze da si ženska, zna uporabiti najnizkotnejše izraze. Tako da Jaki kavalir Jaz sem ga blokirala na FB, ker sva imela nekaj skupnih prijateljev in se je na vsak moj komentar spotikal. Kaj naj rečem, meni zelo čuden tip, nikoli mi tovrstni moški niso bili všeč, samovšečen, misli da je lep, pa ni niti malo lušten, zna pa se nositi in velika večina žensk pade na to. Večina žensk pada na take moške, veliko žensk je lovač, temu primerno je on uspešen. Je pa v zvezi, ima otroka, ali dva, to ne vem, ga ne spremljam. Nikoli v življenju ne bi bila z moškim njegovega kova